Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Luckat_po_30

VASER LIPO hd

Polecane posty

Go艣膰 Kamilwawa
Pytanie do os贸b, kt贸re zabieg maj膮 za sob膮: jak d艂ugo utrzymywa艂a si臋 Wam opuchlizna/obrz臋k nim cia艂o przybra艂o w miar臋 ostateczny kszta艂t?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mam pytanie czy kto艣 robi艂 ten zabieg u dr wilka jelenia g贸ra czy wszystko by艂o poprawnie bez komplikacji i doktor sie na tym zna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IKU
Robi艂am liposukcj臋 Vaser - brzuch i uda wewn臋trzne. Jestem bardzo zadowolona. Minimalne siniaki. Od drugiego dnia po zabiegu robi艂am masa偶e, niewielki b贸l. Efekt bardzo dobry. Mog臋 艣mia艂o poleci膰 dr Mocny z Krakowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IKU
Robi艂am Vaser w Krakowie Dr Grzegorz Mocny. Rewelacja. Ma 艣wietny zesp贸艂. Anestezjolog dr Kr贸l. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 V14
Hej, odgrzebuj臋 temat, bo sama jeszcze 3 dni temu szuka艂am jakichkolwiek odpowiedzi i opinii. Jestem po zabiegu vaser lipo, hmm 8 godzin? By艂a to moja pierwsza powa偶niejsza operacja, wi臋c ba艂am si臋 jak diabli. Gdzie艣 wyczyta艂am, 偶e kto艣 si臋 wybudzi艂, 偶e bola艂o itp. Powiem wam, 偶e strach ma wielkie oczy i nic takiego nie by艂o. Wprowadzono mnie w stan sedacji, czyli takiej lekkiej narkozy. Og贸lnie odsysanie mia艂am z brzucha i talii. Mam 4 dziury, a w dw贸ch s膮 dreny. Co do b贸lu po wybudzeniu, nik艂y. W sumie do teraz jak le偶臋 nie czuj臋 偶adnego b贸lu, tylko jakby ci膮gniecie(?). Gorzej jest ze wstawaniem do toalety, a jest to co mniej wi臋cej 30 minut, bo pij臋 i pij臋 - wtedy dreny troszk臋 bol膮, ale jest to zdecydowanie b贸l do prze偶ycia. Co do opatrunk贸w, to mam ty艂ek jak Kim K Haha, wszystko wypchane piank膮 i innymi opatrunkami. Jutro pierwsza kontrola i zmiana opatrunk贸w, a za 3-4 dni usuni臋cie dren贸w. B臋d臋 dawa膰 zna膰 o efektach i przebiegu rekonwalescencji. A co do ceny - du偶a, ale chyba warta. 11 tysi臋cy za brzuch i tali臋. Zabieg robi艂am w J贸zefowie, nazwy kliniki na razie nie podaj臋, ale 艂atwo wyszuka膰. Lekarze profesjonalni, opieka po zabiegu r贸wnie偶. Napisz臋 update po wyj臋ciu dren贸w. Pozdrawiam :) i nie b贸jcie si臋, naprawd臋 a偶 tak nie boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 V14
Cze艣膰, przychodz臋 z ma艂ym updatem. Jutro w ko艅cu wyjmuj膮 mi dreny, ale cofam wszystko co powiedzia艂am o b贸lu. Aktualnie lec臋 na ketonalu, Ibuprofenie i paracetamolu. B贸l jest nie do zniesienia, cho膰 fakt faktem, 偶e mam do艣膰 nisk膮 tolerancj臋 na b贸l. Ledwo co mog臋 si臋 podnie艣膰, a zapinanie ubranka uciskowego po toalecie, to makabra. Na razie najbradziej bol膮 mnie plecy i 偶ebra, sam brzuch wydaje si臋 "obcy" i sztywny - przynajmniej nie boli. Nast臋pny post napisz臋 kilka dni po zdj臋ciu dren贸w. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 V14
Hej! Wracam po miesi膮cu i powiem Wam jedno. Te 10 tysi臋cy to najlepiej wydane pieni膮dze w moim 偶yciu. Brzuch jest totalnie p艂aski, a talia niczym osa. Brzuch jest jeszcze troch臋 znieczulony - "nieobecny" w dotyku. W niekt贸rych miejscach pobolewa. Dzisiaj zdj臋艂am ubranko i naprawd臋 jestem zachwycona. Po miesi膮cu od operacji wa偶臋 7 kg mniej. Naprawd臋 z ca艂ego serca polecam, warto przetrwa膰 ten b贸l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iza 25
Witam, prosz臋 o polecenie kliniki we Wroc艂awiu kt贸ra wykonuje solidnie zabieg lipo vaser hd i jest atrakcyjna cenowo. Dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiele jest informacji na temat VASER lipo vs normal VASER. Trzeba powiedziec ze obie uzywaja tego samego sprzetu. HD odnosi sie tylko do techniki operacyjnej. HD zostalo opracowane przez kolumbijskiego chiruga plastycznego Dr Hoyos i oferuje on szkolenia dla lekarzy. Takze roznica w cenie za HD vs normal lip wynika pewnie z fakty ze za szkolenie w Kolumbii trzeba zaplacic. Dr Hoyos opracowal metode gdzie nie odsysa caly tluszcz ale robi to slektywnie, sa miejsca gdzie go zostawia a miejsca gdzie usuwa calkowicie, aby wueksponowac np miesnie. Takze kazdy musi sobie zadac pytanie po co robie liposukcje - aby miec plaski brzuch ze umiesniony bo wtedy metoda jest inna. Co do VASER i Body jet - z body jet przeszczep wlasnego tluszczu jest latwiejszy natomiast z VASER trudniejszy gdyz komorki tluszczow z VASER sa uszkodone. Mam nadzieje ze to troche pomoze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P911
Cze艣膰, jestem na etapie dojrzewania do Vaser lipo. Czytam tyle pozytywnych opinii 偶e a偶 dziw. Jak d艂ugo utrzymuje si臋 elekt? Czy sk贸ra p贸藕niej nie jest zwiotcza艂a? Zastanawiam si臋 mi臋dzy Klinik膮 estetyki w Katowicach, kriocentrum, a J贸zefowem... w kriocentrum jest troch臋 taniej, ale czy taniej znaczy r贸wnie dobrze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P911
Plis help

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka_go艣膰
Robilam zabieg w kriocentrum w J贸zefowie u dr .Dombek talia i brzuch a jesli chodzi o cene to wsz臋dzie sa por贸wnywalne tego zabiegu ,kto艣 napisa艂 ze w Krio o po艂owe taniej ,radz臋 sie rozeznac a dopiero pisac .Jestem bardzo zadowolona mine艂o dwa miesi膮ce i caly czas wszystko si臋 zmienia .Najwa偶niejsze przy tego typu zabiegach jest piel臋gnacja po czyli drena偶 limfatyczny ,na pocz膮tek polesa偶 a potem masa偶 ba艅k膮 .Odessanie to 80 % a reszt臋 trzeba wypracowac tak zosta艂a poinformowana w klinice i stosuje si臋 do zalece艅. I jest mega efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcia艂am doda膰 jeszcze bo sie wcze艣niej pomyli艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EdytaW
Anna, to prawda 偶e ceny s膮 podobne. Ale te偶 s膮 kliniki, kt贸re za ten sam zabieg zamiast 6 ty艣, chc膮 12 ty艣. Szuka艂am jaki艣 czas temu i zar贸wno sprawdza艂am cen臋 w Kriocentrum, jak i w innych znanych klinikach. M贸j wyb贸r by艂 taki sam i te偶 jestem zadowolona. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani doktor 27
Jestem w miar臋 szczup艂膮 osob膮, dok艂adnie wybieram to, co znajdzie si臋 na moim talerzu, biegam i je偶d偶臋 na rowerze, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowa艂am r贸偶ne kremy antycellulitowe, domowe masa偶ery- i nic. Postanowi艂am zapisa膰 si臋 na zabieg endermologii. To naprawd臋 dzia艂a, efekty wida膰 od razu.Tutaj wida膰, jak wygl膮da zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Polecam. Polecam wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P911
Cze艣膰, dok艂adnie 5 dni po zabiegu Vaser Lipo. Dzis mia艂am wyci膮gane dreny. Zabieg by艂 wykonany na brzuchu, bokach i talii, rownie偶 艣ci膮gni臋te by艂o troche z plac贸w w kololicach zapi臋cia stanika. Bardzo szybko dochodz臋 do siebie. Na 4 dzien by艂am juz na kilku kilometrowym spacerze. Jestem mega zadowolona z efekt贸w. A zabieg by艂 wykonany naprawd臋 bardzo dobrze. Nic sie nie s膮czy艂o z opatrunk贸w, siniak贸w tez niewiele. Ale mysle ze to rownie偶 jest bardzo indywidualna sprawa. Teraz tylko wytrwa膰 w ubranku kolejne tygodnie i bedzie bosko. Polecam wszystkim kobietom kt贸re maj膮 dyskomfort i chc膮 ai臋 poczu膰 w koncu dobrze we w艂asnym ciele!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰222
Cze艣膰 dziewczyny. Czy kt贸ra艣 robila ramiona? Chcia艂abym wiecej wiedzie膰 na temat rekonwalescencji! Czy r贸wniej jest przymus noszenia ubranka przez 6 tygodni? Jest lato i nie wiem czy wytrwam:( Prosz臋 o pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P911
Anka! Czy wiesz moze po jakim czasie mo偶na si臋 opala膰 ? Id膮 wakacje i nie wiem czy do tej pory bede mogla swobodnie sie rozebra膰 ma plazy i korzysta膰 ze s艂o艅ca. Z g贸ry dzi臋kuje za odp...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mrowka 123
Patrzcie! natkn臋艂am si臋 na mega wyszukiwark臋 salon贸w z zabiegami depilacji laserowej. Jest mo偶liwo艣膰 wyszukiwania po miast. Wystarczy kilka klikni臋膰. Musicie tylko wybra膰 nazw臋 miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzi臋ki temu wybra膰 salon kosmetyczny z oferuj膮cy zabiegi depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RootGirl 88
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i por贸wnano tam wszystkie rodzaje depilacji. warto por贸wna膰 co wychodzi taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li szukasz liposukcji HD, to maj膮 w https://centrumliposukcji.pl/ Mo偶esz zerkn膮膰 sobie zdj臋cia przed i po liposukcji i por贸wna膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzuszek 58
Witam, czy kto艣 wykonywa艂 lipo vaser w klinice dermamed wroc艂aw? Zastanawiam si臋 nad zabiegiem i chcia艂abym uzyska膰 informacji od osoby, kt贸ra przesz艂a ten zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikey

Witam Drogie Panie,聽 Jestem mezczyzna i obecnie szukam odpowiedniego miejsca na przeprowadzenie zabiegu Vaser Hi Def. Trzeba w tym watku rozdzielic Vaser od Vaser Hi Def, wiec piszac komentarze warto dodac, ktory zabieg sie mialo. Druga sprawa jest taka, ze caly czas czytam wypowiedzi na temat miast/miejsc/klinik a prawda jest taka, ze to trzeba znalezc odpowiedniego lekarza a nie klinike. To tak jak chodzicie do salonow fryzjesrkich. W danym salonie moze byc 10 fryzjerow i tylko jeden swietny. Tym bardziej powinno sie zwracac uwage na to kto operuje. Zabiegu sie jeszcze nie podalem, ale szukam lekarza wykwalikowanego i zaufanego w obszarze HI def. Jesli ktos takiego zna i moze polecic to prosze o informacje. Dzieki i powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikey

Zastanawia mnie tez to dlaczego w Niemczech sa tylko dwie kliniki specjalizujace sie w Vaser HI Def (Essen i Monachium) a w Polsce mozna naliczyc wiele. Czy przypadkiem Hi Def nie jest naduzywane? odesanie tluszczu to jedno,ale wyrzezbienie ciala to juz wieksza sztuka. Zalezy mi efekcie naturalnym (mowa o brzuchu)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oponka

Witam wszystkich,ja jestem dwa lata po Vaser lipo HD i robi艂am w klinice w Katowicach u doktora M.Mi zale偶a艂o na sportowym brzuchu z wymodelowaniem mi臋艣ni .Pan doktor jest mistrzem w swojej profesji,nie wierzy艂am ,偶e mo偶na wymodelowa膰 brzuch,d艂ugo si臋 zastanawia艂am czy nie lepiej 偶eby by艂 p艂aski jak u modelek.Po wielu rozmowach zaufa艂am lekarzowi i nie 偶a艂uje.Mi pojawi艂y si臋 nieznaczne komplikacje dwa tygodnie po zabiegu i Pan doktor przyj膮艂 mnie w klinice w niedziele o 7 rano 偶eby ods膮czy膰 p艂yn i zrobi艂 to za darmo.Je艣li chodzi o cen臋 to jest troch臋 wy偶sza ni偶 w innych klinikach ale ja chcia艂am blisko miejsca zamieszkania.

Go艣膰 MIckey :jak ju偶 pisa艂am wcze艣niej jestem mega zadowolona ale mia艂am okazj臋 widzie膰 rezultaty u dw贸ch m臋偶czyzn i to by艂 efekt wooow!!!

Napisz臋 jeszcze o czym艣 co nurtuje pewnie nie jednego z was czyli jak to jest przyty膰 po liposukcji ;)nie pytajcie jak to zrobi艂am ale po roku mia艂am 8 kilo na plus i to,偶e t艂uszcz nie odk艂ada si臋 w miejscach odessanych to PRAWDA!!! Ja z natury jestem w膮ska w biodrach z ma艂ym ty艂kiem wi臋c nadwy偶ka ulokowa艂a si臋 w ramionach i plecach.To tylko moje odczucia ale por贸wnuj膮c efekty 膰wicze艅 na si艂owni z kole偶ankami 艣mia艂o mog臋 powiedzie膰 ,偶e trudniej zbi膰 te kilogramy.Bardzo d艂ugo trwa艂o zanim moje bary stopnia艂y a wa艂ek pod pachami i na linii zapi臋cia biustonosza znik艂.

Pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 powodzenia w utrzymaniu zgrabnej sylwetki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brzuchatka

Witam.

A mo偶esz Oponko napisa膰 w jakiej klinice robi艂a艣 zabieg? Jestem z okolic Katowic wi臋c chcia艂abym znale藕膰 co艣 blisko domu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marika L.

Ja te偶 wybieram si臋 do Centrum Liposukcji na metod臋 Vaser Lipo HD, bo ju偶 dwa lata po ci膮偶y pr贸buj臋 doj艣膰 do sylwetki, kt贸r膮 mia艂am wcze艣niej, a na brzuchu nadal pozostaj膮 niedoskona艂o艣ci. Zabieg mam w kwietniu i wtedy b臋d臋 mog艂a podzieli膰 si臋 opini膮. Zanim podj臋艂am decyzj臋, to czyta艂am o kilku metodach np body jet, liposukcja laserowa itd. Wyb贸r jest do艣膰 przemy艣lany, bo widzia艂am u nich sporo zdj臋膰 przed i po, a tak偶e jest dost臋pny film z liposukcji na stronie. Jedyne czego si臋 obawiam, to jak zrezygnuj臋 z palenia fajek, bo ka偶d膮 odstawi膰 przed zabiegiem 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Colacao

Hej, mia艂am wczoraj liposukcj臋 Vaser brzucha i talii - ile czasu mija, nim przestan臋 czu膰 takie jakby mocniejsze zakwasy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Colacao

Ok, nikt mi nie odpowiedzia艂, ale juz wiem, bo u mnie trwa艂y 5 dni.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋