Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blutengel girll

wesele po GOTYCKU

Polecane posty

Gość cikwawska
Niezmiernie mnie to bawi, szczególnie niby ten sam styl. Nie uwłaczając nikomu, przeczytałam w życiu chyba trochę więcej książek niż ta babka.Nie mówiąc już o ortografii i interpunkcji. Nie dam się prowokować. Albo chcecie rozmawiać o sukniach ślubnych w gotyckim temacie, albo nie.

Gość do ślubiczka2012
cikawska do nie do ciebie tępa szczało! tylko do ślubiczki2012 vel Mowidka!

Mowidka w takim razie jaki miałaś dawniej nick, ten do którego zapomniałas hasła? cikawska suknia będzie albo ciemnobordowa albo fioletowa. Nie chcę czarnej :) Jeszcze nie wiem jaki krój, bo będę dopiero wybierać fason :) Co myśli cie o tych tortach z linku? :) Wystrój sali oczywiście będzie czerwono/bordowo czarny :) Czarne kwiaty (tulipany, ponieważ oboje je kochamy) i róże:)

Gość cikwawska
(już już obrażanie) Pytałam, bo chętnie bym zrobiła taka suknie ]:-)

living dead doll Ładnych parę lat temu brałam udział w przygotowywaniach wesela w stylu gotyckim. Panna Młoda miała suknię z czarnej koronki, czarne koronkowe rękawiczki, taką samą parasolkę :) Pan Młody - czarny frak, czarny cylinder, czerwoną koszulę i czarną muchę :) Wyglądali cudownie :) Muzyka - klimatyczna przeplatana z tradycyjną (DJ). Przed kościół i salę weselną zajechali karetą, konie miały pióropusze :) Staraliśmy się - wierz mi - o konny karawan, ale (niestety) nie udało nam się tego zorganizować :( Trudno, nie wszystko da się osiągnąć :) To było jedno z najwspanialszych przyjęć weselnych a ludzie jedni z najsympatyczniejszych, dla jakich przyszło mi pracować :) Wesela "stylizowane" zawsze budzą wiele emocji i są niezapomniane :) Pozdrawiam Was serdecznie :)

ojejej! ale ta suknia cudna! 🌼 tylko ja wolałabym bordową, a wystrój cudowny!!!!! Jednak ja pozostanę przy ciemnym wystroju. O coś takiego jednak mi chodzi - w klimacie i nie przesadzone :)