Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z forum

Jak się pozbyć forumowego trola, jak moderacja nie chce go zbanować?

Polecane posty

Gość taka jedna z forum

Od kilku miesięcy, jak nie od pół roku wszedł na forum koleś, który ludzi wprowadza w błąd, wyzywa od najgorszych i myśli że błyszczy. Nikt nie może się swobodnie wypowiedzieć bo wszystko podważa i się przyczepa do każdego słowa :O Zgłaszanie go do moderacji i prośba o zablokowanie po IP nie pomagają, blokują tylko jego obecny pomarańczowy nick, po czym on tylko do poprzedniego nicku dodaje sobie np. , - przecinek i znów zaczyna się to samo bagno i szambo. Większość ludzi uciekła z tego forum, a szkoda.... przykro że taki gnój potrafi rozwalić fajne forum i uchodzi mu to bezkarnie :( Kafe dziękujemy ci z całego serca, że masz użytkowników w głębokim poważaniu :(

Gość taka jedna z forum
pomoże ktoś???

Prawda taka że w moderacji pracują same kretynki o czym nie raz się przekonałam. Inne fora wizaz ,vitalia i inne są super czyszczone z trolli i prowokacji a tu dno.

moderacja? szkoda gadać, można sobie pisać nawet petycje i nic nie zrobią, kafe właśnie tak działa jak wolna amerykanka

a tak z ciekawości to o kim myślisz pisząc trol???? a co do moderacji to sama nie raz już zauważyłam że gówno robią ze zgłoszeniami co widać super w weekend gdy się oferma pojawia :D:D:D

Gość hanka jagodzianka
A o kogo chodzi?

Gość beklllla
Ja widze tutaj jakas dziwna tendencje do kasowania normalnych topikow czy wpisow a zostawiania wulgarnych i nic nie wnoszacych. Nie wiem czy moderacje to bawi, ze ludzi to denerwuje czy o co chodzi. NA ogolnym facet o nicku zyeb i prawik 91 czy jakos tak codziennie zaklada setki durnych tematow i zasmieca forum i nikt nic z tym nie robi. Ja kiedys podnioslam swoj temat bo zalezalo mi na odpowiedzi to usuwano moje posty bez powodu.

Gość taka jedna z forum
kogo mam na myśli? kolesia który od pół roku wyzywa wszystkich od kretynek, idiotek, bezmózgich, potem doszły epitety w stronę dzieci użytkowniczek :O wysiadam ps. to nie jest oferma, ale ktoś gorszy, kto żyć nie daje od wielu miesięcy

Mówisz o tym facecie co wszędzie wstawia fotki swojego ptaka ? :) On ma chyba nick "zyeb" tak ?

Gość taka jedna z forum
nie, ten gość nie zakłada tematów, wypowida się w jednym, czasem widziałam też jego chore wpisy na innych topikach dot. np. szczepienia

Gość alaaaaaaaaaaaa
to koleś albo nie koleś

Olej to. Przecież mnóstwo jest takich. Myślisz, że on jeden ? A forum właśnie dlatego ma taką popularność bo jest tu najwięcej wolności. Chcesz ostrą cenzurę to idź na jakieś mamy.pl czy cóś :)

aaaaa już wiem który :D:D:D nie raz z nim się już pokłóciłam właśnie o szczepienia :D:D:D debil jest po 50 i wmawia że on nigdy na nic nie był szczepiony :D:D:D zagorzały fan pani majewskiej :D:D:D ale kurde nicka nie pamiętam :/

Gość taka jedna z forum
tak, mnóstwo jest takich, ale nie zauważyłam by na forum które istnieje kilka lat, był ktoś kto codziennie wyzywa od pół roku!! ty piszesz o trolach "jednodniowych", ja o kolesiu "długodystansowym", na którego uwierzcie nie ma mocnych

Gość taka jedna z forum
tak właśnie zagorzały fan pani Majewskiej :D można tu się śmiać, ale jak się czyta wyzwiska tak długi czas to ma się dość

no ten koleś jest wkurzający :/ teraz musze mykać na kilka minutek ale jak wrócę od razu poszukam jakiegoś tematu gdzie się wypowiadał to sobie poczytacie :/

Gość hanka jagodzianka
Dobrze, że rzadko tu bywam, bo gościa nie kojarzę. To po co się wdajecie w dyskusję? Olać dziada.

Gość Fjubzdziu
Taka jedna z forum- podaj jego nick,to pomozemy.jesli wiecej ludzi zglosi do usuniecia,to moze zareaguja

Gość taka jedna z forum
ok, my go olejemy, potem wchodzi ktoś nowy na forum, ten idiota znów swoje trele morele do nowego, a najgorsze że wprowadza w błąd i dziewczyny to prostują, potem ten koleś znów zaczyna wyzwiska i tak to się kręci. Efekt taki, że dziewczyny które były i pomagały pouciekały, a ten trol zawojował całe forum, na każdej stronie jest jego masa wpisów. Ciekawe jakby na takim forum wieloletnim, jak np. matki niecukmające (choć je lubię, żeby nie było) zawitał taki gość, co byście zrobiły?

Najgorzej jest rano na ogólnej. Mnóstwo wulgarnych tematów z 0 wypowiedziami. Nie wiem czy póxniej są usuwane czy same spadają. Zawsze zastanawiam się, jakim trzeba byc czlowiekiem, aby cos takiego robić. :o Chorym psychicznie? Znudzonym? Z jakimś kiepskim poczuciem humoru?

no dokładnie facet gada bzdury i nagorsze jest to że wypowiada je językiem "naukowym" i babki które np wachają się ze szczepieniami mu wierzą i dzieci nie szczepią :/ a siadają na np taką stomatoloszke która owszem język ma niewybredny ale gada mądre naukowe rzeczy ale nie używa jego języka i ją od nieuków wyzywają a temu debilowi wierzą :/

Gość hanka jagodzianka
No to nieciekawie. Frustratów i psychicznie chorych jest chyba coraz więcej, szkoda, że mają dostęp do internetu.

Gość taka jedna z forum
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3146359 nick: jak przenies,, i już najświeższy wpis z wyzwiskami od kretynek, załamka :( Wicie to forum zawsze pomagało ludziom, były fajne dziewczyny które od razu mówiły jak walczyć z chorobą, podnosiły na duchy, tam było wiele ciężarnych załamanych - dziewczyny zawsze wspierały, udzielały się, teraz uciekły, bo ile można wysluchiwać wyzwisk???

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie no stomatoloszka to następna baranica klepie trzy po trzy, jak ktoś zna temat to wie, że koło stomatologa stała

nie wiem jak jej wiedza ze stomatologii bo ja się na tym nie znam ale co do ogólnej wiedzy medycznej to takową posiada co widać w jej postach chociaż jezyk poniżej wszelkiej krytyki zresztą sama jej to nie raz napisałam :D

Gość taka jedna z forum
: P : P : P są jego wpisy na tym topiku co podałaś str 23 14:27 [zgłoś do usunięcia] jak przenies, stomatoloszka , jak z nienaukowego zródła , a twoja skad zaczerpana była , skro pisze piedoły z e rtec mozna sie napic i nic sie nie stanie . no pytam sie ? gdzie sie teka pipa uległa ?

Gość taka jedna z forum
wiesz, on se wypowiada na tematy na które nie ma zielonego pojęcia! o szczepieniu dzieci - wprowadza zamęt, bo posiadł wiedzę z kilku linków z google :D na forum o hpv pisze znów, że hpv nie wywołuje raka szyjki macicy! debiel!

Gość taka jedna z forum
i jak widzisz jego wpisy wiszą nadal, co mamy robić w tej sytuacji???

Gość hanka jagodzianka
Stomatoloszka faktycznie napisała, że można wypić rtęć? Hmm, ciekawe, czy by to potwierdziła na sobie.