Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czwartekk

Składki w pracy

Polecane posty

Gość Czwartekk

Wkurzają mnie te ciągłe składki w pracy, a to imieniny, a to urodziny, a to jeszcze jakies glupie powody by usiasc przy kawalku ciasta i kawie i 2 godz o dupie marynie gadac :o Czasami jest to pare razy w miesiacu i zrzuta po 5 zl. Dla mnie to duzo, bo zyje z marnej pensji i nie mam meza ktory tez zarabia. Mam tego dosc, bo sama nie obchodze niczego w pracy i zapowiedzialam to oficjalnie, ze nie chce zadnych prezentow ani na imieniny ani na urodziny i nie mam od 6 lat jak tu jestem. Czy ja musze sie skladac czy moge w koncu powiedziec dosc?!

Gość firma dba o klienta
mozesz powiedziec. mozesz np sciemnic ze sorry, nie zrzucasz sie na ciastka bo sie i tak odchudzasz wiec nic nie bedziesz jadla itp.

autorko, ja też się nie składam, jestem facetem jak masz na imię kotku :)?

u mnie w pracy to wygląda tak że pracujemy np po 6-7 osób i składka wynosi 10 zł.:składamy sie na urodziny lub ewentualnie na ślub i narodziny dziecka kogoś i to tyle. Praktycznie to kazdy jest juz po slubie i kazdy ma po potomstwie więc zostaje tylko urodziny.

Gość qwerererew
u mnie skladka po 20zł na szczecie to tylko kilka razy do roku ale jest osoba ktorej nic nie kupujemy i ona tez sie neigdy nie sklada a na kawe i ciacho z nami nie chodzi jesli nei chesz to zrob to samo nie skaldaj sie i nie zasiadaj do tej kawy