Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaliczek

Czy można ubezpieczyć się w Polsce na miesiąc będąc za granicą? Pilne -pomocy!

Polecane posty

Gość szaliczek

Jestem w Anglii, pracuję pomagając starszej kobiecie (sprzątam, gotuję, itp). W zamian za to dostaję lekcje angielskiego i drobne kieszonkowe, ale niestety nie jestem ubezpieczona. Dzisiaj byłam u lekarza i okazało się, że mam zapalenie wyrostka robaczkowego. Za 2 tygodnie lecę na tydzień do Polski i nie wiem co mam robić? Nie stać mnie, żeby zapłacić za zabieg. Gdzie mogę się ubezpieczyć, żeby pokryło to koszty zabiegu w Polsce? Proszę, pomóżcie :(:(:(

Gość hsjahdjwgbdhew
nie masztakiej karty europiejskiej ? :/ Idz do pupu i sie zarejesteruj nic nie mow ze jestes w anglii i dadza ci ubezpieczenie.

Gość szaliczek
Tylko, że ja w Polsce będę tylko tydzień (a jeśli będą robić mi zabieg to 2 tygodnie), a później chcę wrócić do UK i znaleźć legalną pracę. Zdążę się w tak krótkim czasie zarejestrować i wyrejestrować z pupu?

Gość szaliczek
Żadnych pomysłów?;( Poradźcie coś, proszę :( Nie wiem co robić, bo jeśli nie da się jakoś załatwić ubezpieczenia w Polsce i będę musiała płacić to nie ma sensu czekać i tak ryzykować, lepiej pójść tutaj:( Ale jeśli jest nadzieja, że nie będę musiała płacić...