Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_

przelecial mnie frajer

Polecane posty

Gość zaniepokojona_

wiem jestem glupia, mialam sex, z facetem ktory okazal sie kompletnym frajerem, byl strasznie nachalny, macalismy sie i mu mowilam ze nie chce sexu, bo sie boje ciazy, ale ze bylam w spodniczce, nie wiem kiedy wszedl we mnie, bylam troche pijana, moze tez dlatego nie umialam nad tym/nim zapanowac, do tego skonczyl po kilku pchnieciach, skonczyl poza mna, tak powiedzial, wiec nie wiem na 100%. To byl ost dzien okresu. Cykl mam 28 dniowy, choc czasami co 3 mies zdarza sie jakas anomalia i wystepuje po 24 dniach. Powiedzcie mi czy moge byc w ciazy? Bo jak sobie pomysle ze zmarnowalam sobie zycie przez tego dupka, to chyba sie zabije ps. sory dodawalam ten temat na antykoncepcji ale tam nikt nie odp

Gość jgmn
nie powinnas byc w ciazy ,ale zrob test za tydzien powoodzenia

Gość czarna poprzeczka
myślę że nie masz się co martwić... w ostatnim dniu okresu nie ma owulacji. Jest ona gdzieś w połowie. Musiałabyś zobaczyć na kalendarzyku. Ciążą bym się nie martwiła bardziej tym, że jakiś frajer mnie obmacał.... zajebać to mało.

Gość zaniepokojona_
dziekuje za odp nareszcie ktos mi odpowiedzial:)

Gość zaniepokojona_
wiem czuje sie strasznie z tym co bylo, wstyd mi jak nie wiem, ze poszlam do niego i pozwolilam tak sie potraktowac nie ide na policje bo kto mi uwierzy poszlam do niego mieszka sam macac sie chcialam no prosze was, kto mi uwierzy ze sie czuje pokrzywdzona? szkoda tracic czas i psuc sobie humor

Gość jgmn
zapomnisz, ale przygoda nieciekawa...radze rozsadniej dobierac towarzystwo ;)

w ciąży raczej nie jesteś ale tak kolejny raz pomyśl-bo każda następna podobna sytuacja może się tak skończyć. i nie tylko ciąża -a co z chorobami przenoszonymi droga płciową???? nie warto dla kilku miłych chwil marnować życia:)

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyy}
szczerze? napewno sie spuscil w ciebie... tymbardziej ze zaraz skonczyl

Gość zaniepokojona_
milych ? wyciagnelam wnioski z tej sytuacji, co prawda nie moge przewidziec co bedzie i czy sie znow kiedys tam na sobie nie zawiode. Ale mialam moralniaka, uwierz mi po prostu czasami pod wplywem pierwszego wrazenia, czyjegos uroku osobistego, ulegamy emocjom i namietnosciom...

Gość Macho3456
takie juz jestecie i zawsze bedziecie ruchane i gwalcone :)

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyy}
pewnie ze tak. nic zlego nie zrobilas. oni niech wypierdalalja. napalilas sie i tyle.. kurcze sorki ale naprawde mysle ze sie w ciebie spuscil. na to mi to wyglada. zrob test ok

Gość zaniepokojona_
tzn spermy bylo pelno po wszystkim na mnie i na nim poszlismy do lazienki to zmyc z siebie ale nie ufam, czy wyciagnal na czas

autorko.. miłe chwile-czyli w jego towarzystwie mam na myśli-nie koniecznie,że było Ci nieziemsko ...z nim.. a nie mam zamiaru Ciebie oceniać (ani ja ani nikt inny nie ma prawa takiego) chcę Ci tylko uzmysłowić-patrząc z perspektywy swojego zachowania x czasu temu-że nie warto :)

Gość zaniepokojona_
zbita z tropu tak masz racje nie warto i mam nadzieje ze ktos bedzie sie uczyl na moich bledach dziewczyny, nie idzcie do lozka z kims kogo nie znacie cholera najgorsze ze teraz widze jakies znaki i sygnaly ktore mogly swiadczyc ze to dupek. Czemu nie kierowalam sie intuicja ? Dobra szkoda to roztrzasac, co bylo to bylo, nie cofne czasu:O

no roztrząsać nie ma co było minęło ale na przyszłość warto myśleć głową-nie dupą...;) więcej można ugrać w życiu:)

Gość jdjdjdjdj
ja bym radziła tabletke po.. skąd wiesz, że zdążył.. a jak nie? sama mowisz ze mu nie ufaszs

Gość czarna poprzeczka
żyj chwilą, nie patrzy w tył....

Gość zagnica
zajscie w ciaze to pewnego rodzaju cud. kobieta dorosla ( z unormowana gospodarka hormonalna powyzej 21roku zycie) ma ok 20 % szans zajscia w ciaze, a trzeba zaznaczyc ze dwudziestokilkuletnie dziewczyny sa najlepiej plodne. pierwszy spadek plodnosci nastepuje po 27roku zycia, wiec o ciaze jeszcze trudniej, no a potem to juz po 34 roku corraz gorzej i niebezpieczniej. chyba ze jestes dziewczyna ponizej 20stki, wtedy cykl nie jest jeszcze tak unormowany (stad tyle wpadek u mlodych).

Gość Wacław IV Waza
Taki życiowy.

Gość zaniepokojona_
ja mam 23 prawie 24

Gość zaniepokojona_
a propo demota :P myslalam o tym, a co by bylo jakbym miala dziecko moze bylabym jeszcze twardsza i ambitniejsza moze jeszcze bardziej bym udowodnila sobie ze mnie stac na wiecej przyznam ze teraz mam taki czas, kiedy dziecko jest mi bardzo nie po drodze ale podobno po jakims czasie wszystko nabiera sensu ale skoro wszystko ma sens i niczego nie powinno sie zalowac to czy aborcji tez ?

Gość Wacław IV waza
Niestety jeszcze nie dorosłaś do seksu.

Gość zaniepokojona_
dojrzalam do sexu dojrzalam do sexu, gdzie obie osoby respektuja swoje oczekiwania, bezpiecznego, skierowanego na wzajemne zaspokojenie i troske o 2 osobe nie dojrzalam do szczeniackiego 'daj mi daj mi, musze sie spuscic bo nie wytrzymam', a potem ide w kime''

Gość zaniepokojona_
wychodzi na to ze facet ktory nie panuje nad swoim popedem sexualnym jest bardziej dojrzaly ode mnie, swietnie #no ale widze, samiec sie odezwal broni swoj swego ;]

Gość Wacław IV waza
Nie bronię go absolutnie, tylko czytam te słowa rozchwiania o dziecku i ciąży. Wiesz, jak się ma te prawie 25lat to jeżeli decydujecie się na pieszczoty "czyt. macanie" to musisz wiedzieć , że trudno mężczyźnie się jakoś nie rozładować. On oczywiście postąpił nagannie.

Gość rak5xg
jestem meszczyzna jemu zazdroszcze tobie wspolczuje

Droga autorko. Miejmy nadzieje, ze Twoje dziecko/ dzieci beda madrzejsze od Ciebie. Nie twierdze jednak, ze jestes glupia. Pozdrawiam:)