Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moooreela.

Szampon head and shoulders..

Polecane posty

Gość Moooreela.

Czy pomaga na łupież???

Gość poczytaj sobie mamusku
tak

Gość trolllllejbus
ja widziałem, jak uczynił z Krzysia I. Adonisa.

Pomaga od pierwszego mycia. Ja go używałam miesiącami, chciałam przejść na ziołowy, to dostałam łupieżu. Używałam go ponownie przez dłuższy czas, użyłam znów ziołowego i łupież się nie pojawił :)

Gość dgrach
Używam go od lat i stwierdzam , że ostatnio dodają do niego jakiś gorszych składników , bo zauważyłam , że wyskakują mi jakieś bolace krosty na skórze głowy

Gość lek
oj pomaga , pomaga, synus mój się nabawił łupieżu przez mycie się żelem dwa w jednym, po kilku myciach head przeszło , to tanich nie należy ale rewelacja i zapach super, bardzo wydajny !!

Gość lek
Nasza skóra głowy sie przyzwyczaja , to samo z kremami. Co jakis czas trzeba zmienic , czy szampon , czy krem , czy perfumy. Tak jak perfumy po dłuższym stosowaniu---nic już nie czujemy , tak samo krem czy szampon skóra się przyzwyczaja i nie ma już takiego efektu przy pielęgnacji

Gość ja kiedyś umyłam nim włosy
i dostałam takiego łupieżu że masakra :o nigdy więcej tego badziewia! Na łupież nizoral jest świetny, drogi ale kupisz go raz i pozbędziesz się łupieżu raz a dobrze.

Gość hyjyjyukuy
Ja używałam tego szamponu przez jakies 2-3 lata... Masakra... Jak tyl;ko go odstawiłam dostawałam łupieżu... a jak nim myłam to na drugi dzien juz skóra mnie swędziała i znów musiałam myć... Wysuszył mi włosy... Roziwązałam to tak: kupiłam w aptece 2 szampony do włosów jeden przeciwłupiezowy Zoxin i myje nim raz w tygodniu, a drugi nawilżajacy Emolium i myje niim co drugi dzien. Nie swedzi mnie skóra głowy.

Gość SAME SŁODYCZE
Jest skuteczny i likwiduje łupież -bez dwóch zdań...:)

Gość gość
jest okropny!!! może i działa ale strasznie uzależnia. Jak tylko go odstawiam swędzi mnie skóra głowy i strasznie śmierdzi łojem nie wiem co mam z tym zrobić próbowałam już 3 razy odstawić i nic. pomóżcie!!!

Gość gość
ja kiedys kupowalam ten szampon bo bosko pachnial mietą, ale dostalam takiego lupiezu, ze szok :O odstawilam go po chyba 1,5, skore glowy musialam leczyc nizoralem. teraz wole trzymac sie z dala od h&s mimo ze tak slicznie pachnie

Gość Pchełka85
Witam ja dostałam się do testowania tego szamponu i jestem z niego bardzo zadowolona , łupież znika, ładnie pachnie, moi znajomi też są zachwyceni. Wcześniej go nie kupowałam, bo myślałam że nie działa ale teraz przekonałam się na własnej głowie.

Witam Biorę udział w testowaniu szamponu head&shoulders -menthol i jest naprawdę świetny. Głowa po wymyciu jest bardzo odświeżona. Niesamowite uczucie na głowie. Po prostu rewelacja.

Gość gość
właśnie testuję ten szampon. Jest świetny. Ma bardzo przyjemną piankową konsystencję, wspaniały miętowy zapach i naprawdę działa. polecam w 100% wszystkim zmagającym się z łupieżem i swędzeniem głowy

Gość Aneczkkkaaaa
Pachnie niesamowicie, mycie głowy to ogromna przyjemność. Polecam każdemu kto walczy z łupieżem, ten szampon jest naprawdę świetny.

Gość swedzi_mnie_glowa_
Po umyciu tym szamponem głowy na drugi dzień mam mega łupież, pełno łoju na głowie, skóra swędzi. Wysypka. NIE POLECAM !!!

Gość klarenka
U mnie efekt jest niewielki po nim, a dodatkowo mam wysuszone włosy i fatalnie się rozczesują. Dlatego stosuję na łupież szampon pirolam, który kiedyś mężowi podkradłam. Nie plączą się po nim włosy i to był już dla mnie mega plus. No i po kilku myciach nie ma śladu po łupież, a skóra głowy nie swędzi.

Gość Alice1

Wypróbowałam mnóstwo szamponów na łupież z drogerii i żaden się nie sprawdził. Musiałabym nimi myć głowę cały czas, żeby był jakiś efekt. Więc też wypróbowałam pirolam z apteki, bo akurat było małe opakowanie w dobrej cenie 🙂 i jest ok, 3-4 mycia i łupież znika, a skóra głowy nie swędzi i nie ma zaczerwienień. Używałam go jeszcze jakiś czas profilaktycznie i od roku nie ma śladu po łupieżu.

Gość Masakra

Dostałam po nim mega łupieżu. Wcześniej miałam zdrową skórę głowy.. nie polecam

Gość Xyz

Użyłam go raz w celach profilaktycznych i dostałam łupieżu nie polecam

Gość Gniewko

Niestety, ale takie szampony nie są dobre. Jak raz użyjesz, to już trzeba używać tylko jego, bo inaczej łupież wraca ze zdwojoną mocą. Ja dla facetów polecam szampon przeciwłupieżowy Masveri.