Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pirat drogowy

Nie zdałam 13 raz prawka:-(

Polecane posty

Gość Pirat drogowy

NIE PODDAM SIE !

Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj, a potem idz na egzam ;)

Gość jewyyy
trzymam kciuki za 14 raz. Powodzenia.

Gość jewyyy
Wykup sobie dodatkowe godziny w innej szkole. To na prawdę dużo daje. W jakim mieście zdajesz?

Gość Pirat drogowy
Denerwuje mnie to,że na jazdach umiem wsiąść do auta i jechać dobrze bez stresowo! A na egzaminie zawsze coś ..:-(można sie załamać!

Gość poruszenie_W_bokserkach
daruj sobie dziewczyno, widocznie nie jestes do tego stworzona :P

Gość Pirat drogowy
W Krakowie..! Pomyśle o zmianie instruktora choć ten mój porządny gość nawet dzwonił przed egzaminem i dawał wskazówki , trzymał kciuki! A tu tak zapierdoliłam..

oj tam, przynajmniej sie dobrze dotrenujesz ;) a tak na serio - jesli nie radzisz sobie ze stresem zwiazanym z egzaminem to lepiej sobie odpusc, bo w zyciu nie raz bedziesz o wiele bardziej zestresowana i jesli wtedy (juz z prawkiem) wsiadziesz za kolko i kogos zabijesz to nie bedzie tlumaczenia w stylu ''bo mialam kiepski, stresujacy dzien''

Gość jewyyy
A ja uważam że to że nie może zdać przekreśla ją/go jako kierowce. W rzeczywistości może się okazać że będzie bardziej uważny i ostrożny niź jakiś cwaniaczek w bemece co myśli że zdał za pierwszym razem to może pocwaniakować.

Gość Pirat drogowy
Długie przerwy miałam pomiędzy kolejnymi egzaminami rok półtorej więc może sama tym zawaliłam

''niź jakiś cwaniaczek w bemece co myśli że zdał za pierwszym razem to może pocwaniakować. '' a to była chyba aluzja do mnie? :classic_cool: bo jeśli tak to cwaniara jak już 😴 ja jestem innego zdania. Jeśli ktoś nie panuje nad emocjami to NIE NADAJE SIĘ na kierowcę. W życiu różnie bywa i niestety są gorsze rzeczy od egzaminu, który w istocie nie różni się zbytnio od zwykłej przejażdżki.

Gość jewyyy
**Mychol nie znam Cię, nie wiem jakim samochodem jeździsz ani jakiej jesteś płci. Ale jeżeli byłabyś na żelowanym chłopaczkiem w dresach dla którego znaczek bemki to powód do dumy to tak:P

dobra, to nażelowanego chłopaczka w dresach odstawimy na bok. Ale coś Ty się tak tego znaczka uczepiła? :P Jedno pytanie - jeździłeś/aś kiedykolwiek tym samochodem? - za kierownicą oczywiście 😴 ps. i owszem, znaczek beemki to dla mnie powód do dumy :D najlepsza marka bezapelacyjnie a porównanie mam z różnymi :)

Gość moja kolezanka tez tyle ma
hmmm 13 razy to duzo albo masz zlego instruktora albo nie nadajesz sie na kierowce nie wiem...ale 13 razy to naprawde duzo,. Moja kumpela nie zdala 7 razy ale jej jako kierowcy bym spotkac nie chciala...jest tak nerwowa ze az strach

Gość jewyyy
Jeździłam samochód jak każdy inny. A jeżeli chodzi o znaczek to większości tak jest że chłopaczki nie patrzą na samochód czy to co ma pod maską tylko spuszczają się na widok tego właśnie znaczka. No chyba że jest jeszcze gorszy typ w ospojlerowanej calibrze.

Gość Malia91
***Mychol*** kretynko nie mów komu na co się nadaje, a na co nie!a zdałam za 9 razem prawko i dobrze jeżdzę, ostrożnie!!!! W tym 6 razy nie zdałam na łuku który robię idealnie po prostu stres że zmowu stracę 115 zł i będzie awantura w domu!!!!! To jest naprawdę stresujące i nic nie poradzisz na trzesięnie nóg tego nie można pohamować!!!! Powtórzę jesteś idiotką skończoną :O

Ja ogólnie nie powielam stereotypów ani się nimi nie kieruję w życiu. No i jakoś zawsze mnie to zastanawia, wręcz jest niezrozumiałe jak ktoś może być zadowolony z jakiegoś tam peugeota czy innego powiedzmy ''pojazdu'' na tyle, że nie zamieniłby go (mając oczywiście taką możliwość, bo wiem, że dla większości nr.1 to kwestia finansowa, spalanie i utrzymanie ale omijając to) na mercedesa czy bmw. Bo wg mnie są to jedyne marki, które mają coś do zaoferowania no i są nie do przebicia przez konkurencję którą dzieli od nich jeszcze spora odległość. I najbardziej interesujące w tym wszystkim jest to, że samochody te były już ''luksusowe'' i wypasione, bezpieczne i niezawodne w latach, w których ople i nissany tempomatów nie miały jeszcze zapisanych w najśmielszych projektach.

Gość a ja uważam,
że egzamin na prawko to test na inteligencję i jak ktoś oblewa więcej niż 3 razy teoretyczny, albo z 5 razy praktyczny, to się pro prostu do tego nie nadaje. Taczkami będzie każdy jeździł, ale samochodem nie.

''dobrze jeżdzę, ostrożnie!!!!'' mam Ci wierzyć na słowo? Wierzę niuńka, zluzuj portki :) poza tym - znam takich SPOKOJNYCH kierowców ;) generalnie lubią zajmować lewy pas, ślamazarzą się, parkują jak emerytki z problemami kręgosłupa i nie potrafią się płynnie wpasować w ruch czym doprowadzają czasem do złości oraz politowania normalnych, zdecydowanych kierowców :)

Gość Malia91
**Mychol tlumacze ci idiotko ze to stres rozumiesz ? Myśl, że moja mama 2 dni haruje od świtu do nocy za moje 5 minut jazdy, za wyrzucenie w błoto 115 zł!!!!! W dodatku kierowca czyli ja był bardzo potrzebny do wożenia babci. Nacisk z każdej strony i wymówki, że się nie staram, kurwa ale ty tego nie zrozumiesz :O Nie gadam z tobą bo jesteś pustą dziewuchą fajnie się kogoś ocenia , ale uważaj, bo ktoś niedługo oceni ciebie, nie wszystko w życiu gładko idzie, ZEGNAM, BO dyskusja nie ma sensu

Gość jewyyy
Malia91 muszę się zgodzić. Ale łagodniejszymi sprawami ale to co piszesz to prawda. I nie Tobie Mychol oceniać kto może jeździć, a kto nie.

Mychol, ja ci powiem tak. Marka może i dobra. Kiedyś świadczyła o klasie. Teraz 90% właścicieli BMW to młodzież wiejska, która kupuje rzęchy sprzed 15-20 lat i rozbija się po mieście w 8 osób w aucie z muzyką na full i cwaniakuje na drogach. Btw. miałam szansę jeździć BMW, ale daleko mu do mojego SAAB-a. Kto jeździł tym autem wie o czym mówię :)

Gość Malia91
jewyyy dziękuję za poparcie 🌻 widzisz, niektorzy maja zbyt male mozgi zeby pewne rzeczy ogarnąć :O uciekam juz, dobranoc

Moim zdaniem powinni dawac ograniczenie tylko do 3 zaliczen i koniec. Nie mozna na ulice wypuszczac takich ludzi jak autorka. A potem sie dziwia ze tyle wypadkow smiertelnych :o Moj brat zdal np za pierwszym razem i jezdzi bez zarzutow. Za to kuzyni szkoda gadac. Jeden za 2 razem zdal a drugi za 3cim. Ten pierwszy kuzyn juz rozbil 2 samochody w przeciagu 5 mies od otrzymania prawka :o

Gość jewyyy
A ja powiem tak, kto jeździł golem dwójką ten wie co to klasa i szyk. Nie ma sobie równych.

Gość jewyyy
Mother_Monster a Ty za którym? Pochwal się.

Malia91 no wybacz ale jak na razie to ty tutaj obniżasz poziom dyskusji do tarzania się w końskim łajnie. Tak więc jeśli o kulturę chodzi to już możemy się poróżnić bo nie sięgasz tam, gdzie ewentualnie znajdowało by się podłoże na którym stoi moja noga ;) I NIE nie rozumiem. I nie twierdzę, że ktoś się mało stara ZAWSZE choć tak też bywa. Chodzi mi o to, że stres nie jest wymówką, bo żeby być dobrym kierowcą trzeba umieć nad sobą zapanować. I nikt mi nie zaprzeczy. Parufka fajny nick ;) i przyznaję, że cenię sobie ludzi, którzy są związani z jakąś marką :) U mnie się sprawdziło - raz BMW, zawsze BMW i choć miałam kilka innych aut to do tej marki wróciłam i przy niej pozostanę.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
na czym oblewalas opisz ,,ja zdaje w poniedzialek po raz 1

Ja nie chce miec prawka,mam problem z cisnieniem w oczach i mogloby dojsc do tragedii na drodze przy wiekszej predkosci :)