Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kpromyczek

Pomocy AŚ Poznań

Polecane posty

Witam wszystkich. Mojego narzeczonegop zamkneli wczoraj do aresztu sledczego na m-c nie wiedzial ze ma juz wyrok z 2011 roku gdyz zmienil miejsce zamieszkania i nie przychodzily zadne listy w tej sprawie. Ponoc za dlugi wobec plusa. Mam pytanie czy orientujecie sie jak dlugo czeka sie na odpowiedz ze sadu na rozpatrzenie wniosku o zamienienie kary dodam ze szkoda zostala juz naprawiona( spłaciłam te cholerstwo i złożylam wniosek z potwierdzeniem) i jak wyglada sprawa widzen w as. Jezeli w srode byl osadzony to czy dzisiaj go bede mogla zobaczyc? Prosze o odpowiedzi na ten temat.

no wlasnie tak mi powiedzieli i zaplacilam. malo tego wydzial kryminalny z domu w kajdanbach go zabieral dwoch jakis facetow

Czy jest ktos na forum kto mial podobna sytuacje i moglby udzielic mi jakies informacji? Strasznie sie boje bo mamy dwojke malych dzieci i nie mam pojecia co dalej robic

Za dlugi w kajdanach? A moze on ci czegos nie powiedzial? Cos mi sie wierzyc nie chce Dobrze ze powiedzialas. Nigdy nie wezme tel w plusie

No dokladnie tak w sadzie bylam bo laskaw byl mi podac sygnature i tam powiedzieli ze ma za dwa mixy 1200 do zaplaty nie zaplacil i 10 miechow paranoja normalnie. Ja mam playa ale na szczescie place. kuzwa co robic"? wiesz cos na ten temat?

Napisalam wniosek w jego imieniu ( potem bylam po jego podpis na mlynie ale mnie nie wpuscili tylko wychowawca sie zgodzil mu przekazac) i z miejsca zawozilam do sadu. zaplacilam tego plusa i dolaczylam do wniosku opisalam sytuacje poprosilam o zmiane kary aresztu i dolaczylam akty urodzenia dzieciakow. jeden ma dwa lata a drugi dopiero miesiac.

Gość kpromyczek.pl
Up

Gość gość
nie wierze w to jakas bzdura