Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfeminizowanydrewnianykocur

Młode mamy 1,5 - 2 latków :) Łączmy się :)

Polecane posty

U mnie wygląda to tak ze: jest hasło: sprzatamy zabawki w salonie! Crka zanosi wszystko do swojego pokoju :) i potem siadam tam z nią, przebieram w pizamke (wykapana byla wczesniej) smaruje zabki, Corka wybiera sobie ksiązeczki (ostatnio slucha co czytam), oglądamy, opowiadamy potem mówie ze teraz juz pora spac, wiec córa daje mi buziaka, kładzie sie na podusie i pokazuje ze mam zgasic swiatło :) gasze i siadam na końcu łóżka. ona troche sobie spiewa, czasem sie przytuli, w koncu zasypia - trwa to od 10 do 30 minut. Czasem bywa ze w polowie wchodzi Mąż mnie zmienić a ja sie ide myc :)

Gość hejkaaaaa ahaa
moja w sumei roznie, wczesniej zawsze zasypiala sama ale pozniej byla chora i spala ze mna, od tego czasu sie przyzwyczaila i musialam lezec obok niej i pozniej ja przenosilam do lozeczka.teraz znowu wraca do tego ze zasypia sama.kladzie sie w moim lozku i zasypia sama. ja w tym czasie obie kolacje badz inne rzeczy:)

Też bym tak chciała :)

u mnie z pracą było różnie, pracowałam już w 2 miejscach po porodzie a teraz znów nie mam pracy i siedzę z moją w domciu.. nie mam jej z kim zostawić.. moja chodzi spać tak ok 20, w dzień mamy 2 drzemki ok 10 rano i ok 15 w dzień zasypia ze mną na łóżku a wieczorem w swoim łóżeczku tata czyta jej bajki aż zaśnie :-) zajrzę do was póżniej bo muszę zakręcić się koło obiadu i potem idziemy na spacer

Ja ze swoją muszę leżeć aż padnie :)

Moja ma tylko jedną drzemkę ok. 14 :( i śpi z około poł godziny góra godzinę. Też zajrzę później bo muszę ogarnąć mieszkanko wziąć się za jedzenie i iść z małą na ukochane kaćki :)

Moja w sobote czy w niedziele jak spi do 8 czy 9 to ma jedna 2 godzinną drzemke w ciagu dnia. natomiast jak jest budzona przed 7 zeby jechac do niani to spi dwa razy :) Raz u Niani i raz w aucie jak wraca do domu :)

Hej Mamusie :) I jak tam dzis spacerki Wam mijaja? Piekna pogoda u mnie. Bylam na zakupach i sie spocilam w zimowej kurtce ;)

my też po spacerze, a nawet po dwóch :-) z przerwą na obiad teraz młoda śpi a ja mam chwile dla siebie ale pewnie zaraz sie obudzi.. a Wy dziewczyny macie starsze dzieci? bo moja to na razie jedynaczka ale pracujemy nad rodzeństwem ;-)

Hej. Już po weekendzie :) eveve - my mamy tylko corke i wyglada na to ze tak zostanie. Nie czuje potrzeby zeby znowu zachodzić w ciąże i znowu rodzic i znowu wszystko powtarzac. Milego dnia :)

Gość hejkaaaaa ahaa
hej wam jestescie tu jeszcze?