Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaholina

Uczucia w internecie.

Polecane posty

Gość Kaholina

Witam, mam na imie Karolina i mam pewien problem w właściwie chciałam pomocy w rozwiązaniu go. Mianowicie chodzi o uczucia łączące ludzi przez neta. Gram w pewną gierkę MMORPG poznaję tam coraz to nowszych ludzi, gramy razem i rozmawiamy przez komunikator głosowy TeamSpeak3. Poznałam ostatnio bardzo sympatycznego chłopaka, miło mi się z Nim rozmawia w sumie nawet grać z Nim nie musze. Często grę nawet wylączam kiedy z Nim rozmawiam gdyż mnie dekoncentruje. Bardzo lubię z Nim rozmawiać, codziennie gdy wracam ze szkoły i wchodzę na kompa z utęsknieniem czekam aż On wejdzie. Nie wiem czy miłość przez neta istnieje... Aczkolwiek On chce sie ze mną spotkać co bardzo mi odpowiada ale ja jestem z Krakowa a On ze Szczecina - także kawał drogi... Ale wygląda na to że jemu też choć troche na mnie zależy tylko jak sam powiedział nie tak jak mi. Związek na odległość... W sumie czemu nie?! Ten człowiek pomimo tego że nie znam go z rl na prawde jest dla mnie ważny poza tym jest taki inteligentny a zarazem słodki i uroczy gdy ze mną rozmawia :) Co wy myślicie o takiej sytuacji? Prosze o pomoc... Bo nie wiem co mam robić -.-

Grasz może w World of Warcraft ?

Gość Kaholina
nie gram w wowa ;) gram w shaiya pl ale nie po to ten temat zaczynałam.

Jeśli jesteście już blisko matury, to myślę że większe szanse. Na razie to niech on przyjedzie i zobaczycie czy na żywo się sobie spodobacie.