Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafa na obcasach:-)

ciąża? Brak ciąży???

Polecane posty

W poniedziałek zrobiłam test ciążowy i wyszła słabo widoczna druga kreska. Trochę się ucieszyłam bo wydawało mi się że w tą stronę test się raczej nie mylił. Umówiłam się na wizytę u doktora na następny poniedziałek ale w międzyczasie w środę późno wieczór zaczęłam plamić. Tak tylko bardzo leciutko. Wcześniej miałam nieznaczne bóle brzucha. takie niby słabe skurcze albo kłucia. Niestety daleko miałam na pogotowie więc postanowiłam poczekać do rana o ile nie będzie bóli i nie zacznę krwawić. Rano poszłam do lekarza. Wciąż plamiłam. Ten zrobił USG i stwierdził że jest tylko powiększone endometrium ale nic więcej. Zrobił mi jeszcze test z moczu na którym nic nie wyszło i odesłał do domu że to nie ciąża tylko normalny okres dostaje. Ale okresu nie dostałam. dzisiaj plamienie prawie zupełnie ustało. Brak bóli. Czasem jakiś niewielki skurcz. No i nie wiem co teraz. Nie chcę sobie wkręcać że jednak ta ciąża jest tylko lekarz się pomylił.

Gość moik
zrób betę na początek

A może któraś wie gdzie w krakowie zrobić bete i ile to kosztuje?

Gość moik
w każdym laboratorium. koszt ok 30zł.

Gość 8988887
Zrób w diagnostyce, tam pobieraja do 18:00. Koszt 30 zł, jak zrobisz rano, wynik masz popołudniu.

Znalazłam że w szpitalu na Galla pobierają całą dobę. Faktycznie można tak z ulicy? Bo nie wiem czy zdążę przed 18 być w krk