Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olachudzinkaola

jestem za chuda!!!

Polecane posty

Ja sie dowartosciowuje nie nie muszę wiem jaka jestem i nie obchodzi mnie akurat Twoja opinia bo z tego co widze jesteś niedojrzała i Popatrz kazdy ci pisze ,zę jestes gruba i otyła! :) :) schudnij bo niedługo to obleśnie bedzie wyglądać a moze już wygląda

to sobie partnera znalazłaś moze spasujecie :) a jeszcze jak kiedyś urodzisz dzieci to Ci współczuje .. hahaah. I ludzie mowią dlaczego tak wiele dzieci jest otyłych :) bo sobie wmawiają ze są chude ale do czasu :)

Gość olachudzinkaola
daj juz spokoj piegusek bo nic konstruktywnego nie wnosisz a masz straszna radoche ze mozesz kogos anonimowo powyzywac wnioski nasuwaja sie same 🖐️

"przyzwolenie na buractwo" zamieniłbym na nazywanie rzeczy po imieniu. faktycznie na żywo wypominanie cudzej wagi uważa się za nietaktowne, ale zaczynając taki temat musiałaś liczyć się z możliwością krytyki 🖐️

daj spokój, nie wiem po co temat założyłaś jak już wiadomo że grubas jestes a nie chuda.. a piegus ma racje co pisze o Tobie. salcesoniku ;D

Ale żeby odrazu wzywać autorkę od grubasa... To już lekka przesada, szkoda że Ola jesteś tak daleko... Z chęcią bym się z tobą spotkał ;)

Gość aaaaallllaaaa
czasem mnie ludzie załamują .... piegusek widać że ma kompleksy więc wjeżdża na dziewczynę. wystarczy powiedzieć swoje zdanie nie trzeba nikogo obrażać. ale co racja to racja takie wymiary to jest według BMI prawidłowa waga, jeszcze 2kg i będzie nadwaga. ja mam 175 i ważę 52kg i mam i cycki i pupę i za chuda nie jestem. ty jesteś odemnie 17kg cięższa więc na pewno szczupła nie jesteś.

Gość autorko
za chuda to nie, ale tak w sam raz :) Pewnie przy tym wzroscie jest wrażenie smukłości :) Maz piekne proporcje sylwetki, idealna róznica 30 cm miedzy biustem, talia i biodrami ! Jestes zaokraglona tam gdzie trzeba, i masz wciecie w pasie :) Dbaj tylko o jedrność i gietkośc ciala :) Nie słuchaj zawistnych szkieletów, co strasa kosciami, a o biuscie to moga pomarzyc :P Im wmówiono, ze jak kobieta nie ma biustu i bioder i ma spełniac wymagania gejów projektantów , by ci łatwiej szyli swoje szmatki , to jest idealna ! Tak , tylko dla kogo ? Wszak nie odz dzis wiadomo, że na chudziny byle szmata wejdzie i jakos wisi, a uszyc cos dla kobiety z kobiecymi kształtami... o to juz trzeba byc mistrzem :)

Gość olachudzinkaola
moze i macie racje ze jestem normalna, ale chudnac na pewno nie mam zamiaru ;/ sposob w jaki sie zwraca uwage ma ogromne znaczenie, ja nikogo nie obrazilam dlaczego mnie sie obraza? tylko zakompleksieni ludzie tak robia to sie nie bierze znikad tylko skad sie biora teksty o tym jaka chudzina jestem, po co mi to mowia?

Gość olachudzinkaola
dzieki brunecik, milo ze chociaz ty mi tutaj nie wymyslasz od nie wiadomo czego :)

Gość aaaaallllaaaa
niektórzy po prostu po ciężkim dniu mogą się anonimowo wyżyć ... no cóż bywa :p albo po prostu brak im kultury i internetowo kozaczą. wiesz czasem zazdrosne koleżanki mówią rożne rzeczy np. powiedzą ci że jesteś chudzielec, przy twojej dobrej wadze, ty pod presją przytyjesz i one będą miały większe powodzenie. niestety my kobiety zawistne jesteśmy. spójrz w lustro i sama ocen

Dlaczego mam wymyślać... Masz normalną wagę... Zapewne większość osób krytykujących ciebie to szkielety... A uwierz mi niewielu jest nekrofilów lubiących widok kości..