Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olachudzinkaola

jestem za chuda!!!

Polecane posty

Gość olachudzinkaola
jak ja przy takim wzroscie jestem niby wielorybem, to co powiecie takim naprawde grubym 80, 90kg albo i 100? przy czym ja jestem wysoka nie ma tak wiele wysokich kobiet

Gość oliska11
nik nie powiedział że jesteś wielorybem tylko że masz delikatną nadwagę, ale skoro chcesz być gruba to twoja sprawa.

haha dziewczynko to Ty masz problem , racja nikt Ci nie pomoze. Jesteś gruba i tyle i piszesz ,ze jestes chuda mysląc ,ze każdy bedzie Ci tak pisał, otóż nie i sie ogarnij nie wciskaj kitów bo to ile Ty wazysz to jesteś gruba. masz z tym problem to masz , może idź sie powieś z tego powodu ... :) i jA nie narzekam wiec Ty masz ze soba problem , ogarnij sie dziewczyn !

Gość olachudzinkaola
brunecik obedzie sie 🖐️ jestem za mloda na zwiazki

jesteś ode mnie lżejsza o 16kg ale pewnie nie robisz też nic ze swoim ciałem. poważnie, nie masz prawa nazywać się chudą :)

ta laska jest dziwna i tyle specjalnie tak pisze aby nas sprowokować. :) gruba jestes i nic tego nie zmieni masz problemy ze sobą i ze swoja psychiką' wbiłaś sobie ,ze jestes chuda a tak naprawde jestes grubasem ;) pogódź sie z tym dziewczyno!

racja zgadzam sie z pieguskiem, masz coś z psychiką. ja waże 51 kg a wzrost 170 mogę nazwać sie chuda ale Ty jesteś gruba. i nie gadaj głupot :)

Gość olachudzinkaola
piegusek chamka jestes nic wiecej chocbys wazyla 30 kilo to cie nie uratuje 🖐️ roman skad pomysl ze nic nie robie? ty to pewnie gruby jestes, skoro 16 kg wiecej no ale moze po prostu wysoki to wtedy nie

Ty sie zastanow co piszesz ? Ona napisała ,ze jest za chuda buahaha :D a dla mnie to grubas dziewczyna powinna być zgrabna i mieć figure a nie byc pasztetem co tyle waży i sie wylewa po bokach. moja znajoma waży tyle co ty i okropnie wygląda.

Gość donia111
a nie pomyślałaś że roman może umięśniony jest , albo co ? zresztą faceci zazwyczaj więcej ważą niż kobiety . i tak szczerze dobra rada dla ciebie nie tyj bo twoja waga jest delikatnie za wysoka ale tragedii nie ma.

Gość olachudzinkaola
ktos pomoze? czy tylko chamka piegusek ma zamiar sie tu dowartosciowywac swoja szczurza waga?

Gość olachudzinkaola
ja tez mam 19 lat i na razie powazne zwiazki mnie nei interesuja

Gość olachudzinkaola
kafeteria to dziwny portal... jestem z trojmiasta, a ty?

Gość Chuda nie
Autorko,majac 69kg i 175cm nie jestes za chuda.Czytajac poczatek tematu oczekiwalam ze bedzie 49 kg wtedy moglabys powiedziec ze jestes za chuda.A tak jestes w sam raz ale w zadnym wypadku za chuda.Jakbys byla o te 10 kg mniej to moglabys tak mowic.Tymczasem kilka kg wiecej i juz mozesz mowic ze masz lekka nadwage.

Gość 177mam
Prowokacja jak nic! Ja mam 177 cm wzrostu a ważę 58 kg i bynajmniej nie uważam się za chudą! Spokojnie mogłabym jeszcze zrzucić co nieco z brzucha, bioder czy ud...

zdecydowana większość z was nic nie robi. nie wydaje mi się aby twoje kg wynikały z przyrostu masy mięśniowej a przeciwnie, tłuszczu. jeśli się mylę i tym samym cię uraziłem to wybacz. według bmi jesteś normalna.

Gość moniqqqqqqq
ale jakiej ty chcesz pomocy ? wszyscy Ci napisali że jesteś za gruba..... każdy wyraził swoje zdanie i taka prawda jesteś delikatnie otyła. ale skoro chcesz być grubasem to jedz więcej siedź ciągle na kanapie przed tv z paczką przekąsek. wtedy po paru miesiącach będziesz miała swoją idealną wagę.

Gość olachudzinkaola
plywam, jezdze na rowerze, w liceum gralam w kosza, to tak malo? oprocz tego wf

Gość olachudzinkaola
zadaj kulturalnie pytanie to cie od grubasow nie wiadomo czego zwyzywaja, ehh internet daje przyzwolenie na buractwo 🖐️

Gość olachudzinkaola
dzieki brunecik buziak dla ciebie :*