Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka121

problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość margaretka121

Chciałabym się wyżalić a właściwie poradzić. Od zawsze byłam osobą rozrywkową. Pierwsza miłość mnie odrzuciła, potem szukałam pocieszenia u innych. Tamten rok to pasmo przygód, co imprezka inny facet, ale wciąż byłam samotna. Na początku tego roku poznałam przez internet chłopaka. Parę tyg z nim pisałam, znaleźliśmy wspólny język i się spotkaliśmy. Już na pierwszej randce ze sobą spaliśmy, potem były kolejne razy. W końcu przyprowadziłam go do domu, spodobał się. Byłam samotna więc zaczęlam delikatnie nalegać by może zalegalizować związek. Stało się. Było wino pizza spokojna muzyka i on klęczący przede mną, tak poprosił mnie o chodzenie. Było niesamowicie, wciąż komplementy, pisał że tęskni, że nie może się doczekać. Ja też taka byłam do czasu. Niedawno zaczęło mi to przeszkadzać. Obrażam się o byle co, wszystko mi przeszkadza, że nie może przyjść, czy musi coś zrobić. Niedawno napisał do mnie kumpel, od zawsze mi się podobał. Chciał się spotkać. Nie poszłam i żałuję. Brakuje mi tamtego życia, tych przygód i adrenaliny, ale nie wyobrażam sobie żeby go zostawić. Nie wiem co mam robić, chcę to uratować zanim nie jest za późno. Proszę was o poradę...nie chcę go skrzywdzić:(

Gość misiuliniaczka
życie, musisz znaleźć innego

Gość margaretka121
Najbardziej martwi mnie fakt, że tęsknie za dawnym życiem. Nie sądziłam że przy nim będę chciała do tego wrócić. Nie chcę go przy byle okazji zdradzić dlatego chcę to uratować możliwie jak najszybciej. Może nie potrafię się przestawić? Dawno nie miałam nikogo na stałe...

a może jestes uzależniona? od tej adrenaliny i podświadomie przeraża cie stały związek który was czeka. aa i moim zdaniem skoro na 1 randce poszlas z nim do łóżka to niestety nie wrozy dobtrze dla zwiazku. on bedzie myslał że z innymi tez mozesz pojsc...

Gość margaretka121
Chyba jestem. Cofnąć czasu nie mogę, ale chciałabym żeby ten związek przetrwał.

Gość margaretka121
Może jest tu jakaś dziewczyna która była w podobnej sytuacji?

Gość margaretka121
A może powinnam się z nim rozstać?

Gość margaretka121
:((( nikt mi nie pomoże?

Gość margaretka121
He mentalność;d , może i dupodaja ale jak facet dyma na kazdej imprezie to juz zle nie jest tylko wychwalac takiego...ja sie pytam czy mam to kontynuowac