Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiuliniaczka

kot mnie gryzie

Polecane posty

Gość misiuliniaczka

Moj kot mnie gryzie

Gość jhfkshfha
to ty też go ugryź

Gość misiuliniaczka
daje mu jesc, zapewniam opieke, rozrywke, otwieram balkon. A on mnie gryzie

Gość posiadaczka kota
Jak mnie gryzie mój kocur, to ja się rewanżuje, ale na dłuższą metę, to nie ma sensu, bo niestety jeszcze bardziej go to rozwściecza :-o

Gość misiuliniaczka
ogolnie to nie da sie glaskac i wtedy gryzie. Ale dzis to mnie atakowal jak mylam zeby. Gryzl mnie, porwal mi getry i skarpety. MENDA

Gość misiuliniaczka
No wlasnie, ja juz wyroslam z gryzienia go za kare. Nie wiem co zrobic. Wkurza mnie on strasznie.

Gość śpiąca jestem niemożebnie
mialam kiedys kocice, byla agresywna, w koncu zeswirowala totalnie poniewaz w ogole nie dala sie dotknac, to byla taka furia jak sie do niej zblizylo... :( raz chcialam ja zlapac to mialam strasznie poharatane rece. a potem gdzies nawiala i kota nie ma.

Gość misiuliniaczka
Moj do krwi nie gryzie. Gryzie mocno ale nie do krwi. Rece opadaja. Wredny dzieciak z niego. Nad ranem mnie podgryza mruczac jak siedze na kiblu;p ale to z radosci, ze wstalam. Pozniej za dnia jak sie rozwydrzy to podbiega i gryzie...

heheh a maly ten kotek czy duzy , jam mały to normalne, ale nie powinnas mu na to pozwalac bo sie przyzwyczai i tak bedzie juz zawsze

czyli to takie zabawowe :P moje koty generalnie sa nauczone, ze ja sie nimi pobawie w ten sposob, ale one nie gryza mocno ani nie drapia pazurami. zawsze jak mowie "nie wolno" albo "mnie?' to przestaja.

Gość misiuliniaczka
Juz dorosly kot - prawie 2 lata. Ale w niego bestia wstepuje w tej zabawie. Ja sie nie chce bawic a on syczy i mnie atakuje. Nie mam sily na niego. Najchetniej bym mu w dupe natlukla, ale on sobie nic z tego nie robi. Bestia po prostu bestia

to daj mu jakas kare. np jak syknie na ciebie, to przywiazuj go np. na godzine krotka smycza do kaloryfera albo do jakiegos miejsca, po jakims czasie sie nauczy.

Gość misiuliniaczka
Hehe ja nie wiem jak bym miala ta mede przywiazac;p on dziki sie nie da dotknac. Pamietam jak go do weterynarza raz nioslam;p podrapana, pogryziona jeszcze mnie w pokrzywy wwalil po drodze;p

zaloz mu obrozke to wtedy ttlko za obrozke :) chociaz najlepiej na szeleczki, bo wtedy trudniej mu bedzie sie wyrwac. albo kup mu taki kaftanik pooperacyjny, jak wariuje to wcisnac go w to :D

Gość misiuliniaczka
Obroze raz mial. Znalazlam ja potem pod balkonem... menda ja jakos przegryzla i zwalila z balkonu na ziemie;p szeleczki tez mial raz... mi lala sie krew z rak a on robil moonwalk micheala jacksona;p Moze serio sprobuje z kaftanem:D dzieki za rady:D

Gość Kot ugryź
Getry i skarpety podarł:D Może mu wpadłaś w oko i dlatego Cię przyatakował:D

Gość misiuliniaczka
Nie sadze, zebym mu w oko wpadla;p on taki obojnak troche;p mam wrazenie ze traktuje mnie jak glupia duza kotke, na ktorej mozna zeby zedrzec;p

Gość BHMMMMMM
NO KURDE LUDZIE! KOT GRYZIE, A WY SIE Z TEGO SMIEJECIE?? TO NIE JEST NORMALNE ZACHOWANIE. Kot probuje, a wlaciwie juz mu sie udalo ciebie zdominowac.

Gość misiuliniaczka
No juz mam taki charakter. Pies mnie zdominowal juz 12 lat temu teraz kot mna rzadzi

chyba jednak nie powinnas miec zwierzat albo kup sobie chomika :P

Gość BHMMMMMM
PFFF wspolczuje kretynizmu.. mam nadzieje ze pies to nie rottweiler bo to sie moze zle skonczyc...

Gość misiuliniaczka
bardzo mila jestes dzieki