Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Smutna, samotna ..

Polecane posty

Mam problem. Niby mam chłopaka, przyjaciółki i znajmych w szkole, ale mimo wszystko czuję sie samotna.. W szkole widuje się z chłopakiem i dwa razy w tygodniu poza szkołą, ale to daje pocieszenie na chwilę z nim, a gdy zostaje sama to mam niefajne myśli ;(

Gość ollllloooooll
jakie masz mysli

miałam myśli samobójcze, ale nic sobie nie zrobilam. rok temu byłam EMO.. Nie uprawiam z nim seksu.

Gość ihavegotnothingleft
wymyslasz.ja nie mam nikogo.MASZ ZA DUZO I TEGO NIE DOCENIASZ.

Może i masz rację ihavegotnothingleft. Ale mam potwornie zrytą przeszlość, psychikę i problemy w rodzinie. Chłopak dałał mi szczęście jeszcze miesiąc temu a teraz gdy go nie ma przy mnie to dołuję w domu i nie potrafię sobie z tym poradzić .. A tak poza tym.. Jeśli widuję sie z dziewczynami w szkole i gadamy o wielu prywatnych sprawach ale po lekcjach nigdy ich nie widuję to przyjaźń ? Wielu rzeczy nie wiem i sobie nie radzę, ponieważ już od 10 lat nie mam matki a z ojcem mam słaby kontakt.

Gość słodkilu
Im to tylko dupczenie w głowach:O jak wspomniałas wcześniej przyjełaś pewną mało znaną i rozpowszechniąną ''subkulturę'' o nazwie EMO przez co ty zbyt dużą uwagą charakterystyczną dla tego nurtu popadłas w tą odmiane paradoksu psychicznego gdzie z kolei zaczęły się pojawiać u ciebie myśli pokrętne(niefajne) jak to zaznaczyłaś osobiście...

No tak. Ale to nie była kwestia o EMO fajne to nim zostanę, tylko przeżycia sprawily, że uzyskałam taki charakter , zaczęłam się ciąć, ubierać w EMO kolory. Teraz już się nie tnę, ubieram jak normalna dziewczyna i staram się być weselsza ale co z tego.. Wesoła jestem przy ludziach a w domu często płaczę albo poprostu siedzę smutna.