Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona ok poznania

Szukam męża:)

Polecane posty

nie umialy gotowac?? serio? hehe nie no w sumie nie kazdy ma smykalke do gotowania. ale powiem Ci ze ja tak samo przygotowuje potrawy na swieta. i placki pieke badz inne desery :-) i tak to wlasnie domownicy zawsze prosza abym to ja gotowala :-)

Gość macius234543
Nie tyle nie kazdy, co znaczna wiekszosc mlodych kobiet nie potrafi gotowac:) A to u mnie jest warunek podstawowy, bo ja sam potrafie:) Ja bardzo cenie sobie kobiety gospodarne i potrafiace utrzymac dom w ladzie, bo sam taki jestem:) Obie moje poprzednie partnerki, pomimo wielu zalet, nie potrafily ani sprzatac po sobie, ani gotowac:) Zwyczajnie nie umialy prowadzic domu i z mojego punktu widzenia nie nadawaly sie na zony. Ile mozna rozmawiac o glupotach przy skrecie i butelce wina, skoro w lazience gora prania, stos naczyn i pustka w lodowce. Nauczylem sie prowadzic dom sam, co robie, ale flejtucha kolejny raz pod swoje skrzydla nie przyjme:)

przy skrecie? eh nie lubie takich uzywek! no ja tez lubie jak jest porzadek :-) chociaz sprzatac nie lubie :-) dlatego mam nadzieje ze kiedys jak bede miala swoj dom i bede mieszkac z partnerem to podzielimy sie obowiazkami :-) hehe

Gość macius234543
"przy skrecie? eh nie lubie takich uzywek!" to byl skrot myslowy;] Ja lubie zapalic sobie blanta raz na powiedzmy pol roku. Przynajmniej kiedys lubilem;] " no ja tez lubie jak jest porzadek chociaz sprzatac nie lubie dlatego mam nadzieje ze kiedys jak bede miala swoj dom i bede mieszkac z partnerem to podzielimy sie obowiazkami hehe" podzial obowiazkow domowych to jest podstawa kazdego udanego zwiazku. Facet nie narzeka, ze mieszka z brudaska, a kobieta nie narzeka, ze jest kura domowa i gosposia:)

Gość macius234543
a moimi pasjami sa, oczywiscie oprocz pilki noznej;], szeroko pojete sporty wodne oraz kryminaly (czytanie i pisanie - mam juz na koncie kilka ciekawych opowiadan:))

no dlatego chodzi o partnerswo w zwiazku i wzajemne sie uzupelnianie :-) ale przede wszystkim udany zwiazek to pojscie na komprowis a nie "skakanie sobie do gardel" :-)

Gość macius234543
a jesli mialas isc spac, to dobranoc i do "zgadania";] bo nie chce cie zatrzymywac

Gość a ja szukam Wiedźmina
i co z tego

Gość macius234543
a Ty czym sie interesujesz? no i jak masz na imie i ile masz lat?:)

jestem Anka :-) i za 2 miesiace skoncze cwierc wieku :-) moja pasja jest pilka nozna i uwielbiam muzyke:-) a Ty czym sie interesujesz :-)

Gość ListGończy
Tak trzeba szukać: Mąż urzadzenie wielofunkcyjne----Pilnie poszukiwany Nr telefonu; 604 503 ... Możliwoś ć okazania i negocjacji ceny> Pijar to podstawa. :classic_cool:

Gość macius234543
A ja, jak nietrudno sie domyslic, mam na imie Maciek, a czym sie interesuje napisalem wyzej, ale moge tez dodac wedkowanie i zbieranie grzybow:) Oraz ceny transferowe:)

oj nie zauwazylam wczesniejszej wypowiedzi twojej:-) o pilka sie interesujesz:-) a kibicujesz komus czy ogoknie Cie interesuje pilka? a ceny transferowe? skad takie zainteresowanie?

Gość macius234543
zajmuje sie m.in. cenami transferowymi, stad to zainteresowanie:) Co do pilki to grywam, ale przede wszystkim kibicuje Lechowi Poznan i Arsenalowi Londyn:)

o szkoda ze wczesniej nie wiedzialam ze tym sie interesujesz:-) bo moj brat wczoraj wykupil karte zawodnika z Cracovi :-) to reprezentujesz wielkopolske:-) lechici dobrych kibicow maja:-) ja prace mgr o kibicach pisze.a konkretnie o walce tuska z kibicami :-)

a i chcialam dodac ze tez kibicuje klubowi z Angli ale MANCHESTEROWI UNITED :-) ale arsenal lubie :-) maja jednego z lepszych bramkary mlodego pokolenia :-)

Gość macius234543
a to sie dosyc ciekawie sklada, bo ja dodatkowo jestem przeciwnikiem Tuska i jego obozu politycznego, wiec jesli bys miala jakies pytania w temacie Twojej pracy magisterskiej to zapraszam na buggsy@tlen.pl :) Moj kuzyn mieszka w Londynie i zamiast chodzic na Arsenal, kibicuje MU;]

Gość macius234543
Tak, jestem z Poznania:)

o to koniecznie pozdrow kuzyna :-) a tak powaznie to tez jestem przeciwna rezimowi jaki wprowadza tusk! we wszystkich aspektach zycia spolecznego! a z pomoca sie pewnie zwroce do Ciebie :-) bo czekaja mnie 3 rozdzialy jeszcze i w tym analiza transparentow i hasel kibicowskich po 3 maja 2011. no i dobrze sie sklada ze "gramy" w druzynie Wielkiej Triady :-)

Gość macius234543
co do 3 maja to tym bardziej do mnie, bo pomimo, ze jestem z Poznania, to pochodze z Bydgoszczy i znam ten obiekt:) co do Tuska, no coz, putinizacja w czystej postaci:)

to juz napewno sie do Ciebie odezwe:-) takze spodziewaj sie :-) w sumie ja nie mam problemu z pisaniem pracy ale kazda pomoc sie sprzyda :-) bo co dwie glowy to nie jedna :-) czyz nie jest tak:-)

Gość macius234543
Oczywiscie, ze tak. Czekam zatem na pytania, a tymczasem zycze milej nocy:) dobranoc

Witam z rańca! Kochani: Anka, Maciek, nawet nie wiecie jaką przyjemnością było czytanie waszych wypowiedzi!.W końcu sensowne rozmowy a nie wylewanie jadu co jest rzeczą powszechną na kafe. Cieszę się że macie wspólne zainteresowania. to i znajomość szybko się nie skończy.Mogę robić za swatkę:):) macius234543 W dzisiejszych czasach taki mężczyzna jak ty to rzadkość. Jestem pełna podziwu! jenny-schecter Dziewczyna w twoim wieku piekąca ciasto to unikalny okaz. Może mi upieczesz ciasto na przyjęcie ślubne?🌻 A i na koniec-->ja kibicuję Wiśle Kraków:) Miłego dzionka wam życzę!!!!!

Gość macius234543
Nie znam kafeterii, a zajrzalem tu przypadkowo, bo leze z grypa w lozku i sobie serfuje po necie:) Naprawde jest tu az tak zle, ze normalna rozmowa budzi zaskoczenie?

silvergold; jasne ze Ci upieke :-) jakie tylko bedziesz chciala :-) to pewnie z krk jestes jak wisle kibicujesz? :-) ale szczerze powiem ze za biala gwiazda nie przepadam :-) macku: ja jestem okolo 3 dni tutaj ale wypowiedzi tutejsze niektorych ludzi prosza sie o pomste do nieba (chyba tak to brzmialo)