Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona ok poznania

Szukam męża:)

Polecane posty

dla mnie tez to za wczesnie. ale im to odpowiadalo :-) ja osobiscie przed 30 dzieci planuje jak juz. ale jak sie to potoczy to sie okarze :-)

Gość macius234543
przed 30 czy po 30?

Gość macius234543
Byle nie jedno, bycie jedynakiem nie jest takie fajne;]

To i dobrze że planujesz, na innym topicu dziewczyna miała problem bo chłopak planował swoją przyszłość . Już po roku miał się deklarować na wieki wieków . Amen:):) Myślał o założeniu rodziny kolo 30 bo miał dopiero 24,ale ludziska ocenili gościa negatywnie:(

Gość macius234543
tak, 2-3 to jest optymalnie imho.

to ze rozpierdala sie twoj zwiazek to tylko twoja wina bo nie potrafisz ze swoim facetem gadac i tyle kobiety to taki dupy wolowe i calkiem bida jest jak facet to tez dupa wolowa

Gość macius234543
silvergold: ja w watku o ktorym piszesz ocenilem tego goscia pozytywnie;]

Ależ wiem , ja też. Ale byli tacy co na nim suchej nitki nie zostawili:( Nie wszyscy myślą o małżeństwie po roku znajomości, bardziej odpowiedzialni potrzebują go więcej. I tak powinno być i basta!

kazdy potrzebuje czas zeby dojrzec do decyzji. a to powazna decyzja jest. wiec jeden po roku to czuje a inny kilka lat potrzebuje :-)

Gość macius234543
ja mam 27 lat i jak juz napisalem gdzies wyzej, dopiero w okolicach 30 bede dojrzaly do malzenstwa i zalozenia rodziny

Gość macius234543
Tak, zmieni sie, poniewaz dojrzewam, ucze sie kobiet, poznaje coraz to nowe osoby, rozwijam sie. 2-3 lata to bardzo duzo. Bylem w swoim zyciu w 2 zwiazkach. Oba byly dobre, ale musialy sie z roznych powodow zakonczyc. W tej chwili wiem mniej wiecej czego szukam i oczekuje. Chcialbym dojsc do takiej sytuacji, kiedy to "mniej wiecej" zamieni sie w 100% pewnosc:)

oj zycze Ci tego abys znalazl te jedyna :-) i powiem Ci ze madrze mowisz tak racjonalnie ;-) bo niejeden w Twoim wieku pewnie inne by mial zdanie na ten temat :-)

Gość macius234543
Jakie inne zdanie?

A może by tak ty i ona ? Tak,tak właśnie wy razem? Nigdy nic nie wiadomo?:):D macius234543 + jenny-schecter = 😍

Ja spadam do wyrka , a wy martwcie się co z tym fantem zrobić:D Jutro poczytam.Spaaaaaaaadam

Gość macius234543
Wyrywaniem panienek zajmowalem sie w ostatniej klasie liceum oraz na studiach:) Ten czas mam juz zdecydowanie za soba:) Nastepnie mialem dwa bardzo bardzo powazne zwiazki, ktore wiele mnie nauczyly:) dzis jestem madrzejszy o doswiadczenia i nastawiony na zbudowanie naprawde wartosciowej relacji. Ale naprawde wartosciowej, bo byle jaka moglbym zbudowac chocby od jutra:)

Gość macius234543
o rany, jakie trudne pytanie;] ja nie znam tej kolezanki:) Musialbym wiedziec wiecej, zeby moc cos powiedziec:) Nie, nie ide jeszcze spac, mam dopiero kolacje na gazie :D

Gość macius234543
poledwiczke wieprzowa i salatke z zielonego ogorka, rzodkiewki i pomidora;]

Gość macius234543
E to nie jest nic wykwintnego;] W zwiazku z tym, ze zadna z moich poprzednich partnerek nie potrafila gotowac, a z mama nie mieszkam od 19 roku zycia, aby nie umrzec z glodu, nauczylem sie gotowac;] Skonczylo sie na tym, ze robie wiekszosc potraw na kazde swieta;]