Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona ok poznania

Szukam męża:)

Polecane posty

Gość macius234543
Mi wiek Marzeny nie przeszkadza, bo zadbana 37 moze byc calkiem atrakcyjna. Ja po prostu nie umawiam sie z zajetymi kobietami:)

e wlasnie z ta pilka to nie jest tak prosto :-) bo spotykam sie z facetami co nie lubia pilki :-) ale mam nadzieje ze jest ten jedyny na tej ziemi hehe

Gość macius234543
jenny: prawie kazdy moj kumpel interesuje sie pilka, lub szeroko pojetym sportem wiec sie troche dziwie;] Mysle, ze niejeden, a wielu, bo ludzie sa powtarzalni, tylko trzeba sie dobrze rozgladac, ze spokojem:)

jenny-schecter Oj tam, porozglądaj się dokładnie dookoła. A może jakiś sąsiad z klatki obok wodzi maślanym wzrokiem za tobą a ty go nie zauważasz,bo sąsiad? Czasem warto przyjrzeć się z bliska najbliższemu otoczeniu bo szukasz daleko a szczęście mieszka za ścianą:):)

Gość macius234543
silvergold ma 100 % racji

bede musiala sie wziac za poszukiwania albo poczekam az mnie znajdzie heh Ja swojego miałam tyle lat obok, w tym samym bloku, w drugiej klatce:D a szukałam caaałkiem daleko!

A, i nie zrażaj się ze może być młodszy.Mój jest. Zanim zostaniecie małżonkami to się postarzeje:):)

Gość macius234543
nie bierz za mlodego, przypadek silvergold, to wyjatek od reguly:)

Gość macius234543
Jakiego znaku? Wspolczesna, nowoczesna i wyzwolona kobieta musi umiec sama uwodzic;]

A dlaczego to ty masz czekać na znak? A ty nie umiesz dawać znaku? Weź sprawy w swoje ręce:):) Nie czekaj bo ci ktoś sprzątnie sprzed nosa okazję i co? Staropanieństwo? Bądź zdobywczynią a nie zdobyczą:D

Gość nmjlkjmlm
oddam ci mojego męża i jeszcze dopłace!!!!!!!!!!!!!

tak ja wezme sprawy w swoje rece :-) ale mi chodzi o tego kto smoli cholewki do mnie to niech da znac. a jak nie ma takiego to ja go znajde. no ale mam nadzieje ze nie wprowadza podatku za staropanienstwo hehe tak to prawda. nie chce z odzysku :-)

Gość ja mam 22 lata
mój narzeczony 24 i bierzemy ślub w czerwcu :) nie jestem w ciąży, po prostu po 3 latach związku (obecnie już prawie 4) stwierdziliśmy, że chcemy żyć razem, ale ze względu na religijność rodziców bez ślubu to by nie przeszło :). stać nas żeby samym się utrzymywać, rodzice kupili nam mieszkanie, sami też zarabiamy nie mało

Gratulacje,oby się wam udało! Dobrze byłoby zapytać : co u was słychać?--->za parę lat.

Gość macius234543
moj jeden kolega na studiach mial juz 2 dzieci:)

Gość ja mam 22 lata
myślę, że wiek nie ma większego znaczenia :)) jeśli jest Ci z kimś dobrze, ufacie sobie to po jakimś czasie ślub nie jest niczym dziwnym. poza tym wiele zależy od wychowania, jedni potrzebują się dłużej "wyszaleć" inni krócej :)

Stanowczo za wcześnie! Macierzyństwo powinno być odpowiedzialne i w odpowiednim wieku.

Gość pszyjaciuuka
zaopiekuj się Marlenkarzem on marzy o żonie i rodzinie

, jedni potrzebują się dłużej "wyszaleć" inni krócej No właśnie to jest to! Jeżeli nie robimy tego jak jesteśmy młodzi i wolni--> to małżeństwo w tak młodym wieku zaczyna być ciężarem!

Gość macius234543
silvergold: uwazam podobnie, ale to byla wyjatkowa sytuacja. Kolega byl po prostu ponad wiek odpowiedzialny, pracowal podczas studiow oraz obie ich rodziny bardzo bardzo pomagaly. Wiec mozna powiedziec, ze odbywalo sie to takim wspolnym sumptem.