Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darkcat

Pytanie o dobrą dietę

Polecane posty

Witam wszystkich, jestem nową osobą na forum Piszę do was poniewaz potrzebuję dobrej sprawdzonej diety lub ewentualnie dobrego środka odchudzającego w postaci tabletek. Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek sprawdzone sposoby

Gość dżentekmennka
matko, ile można, weź poczytaj inne posty, od cholery ich było

Gość łoł
dżentekmennka dziewczyna zadała powazne pytanie jesli nie masz nic ciekawego do napisanie w temacie to sie nie wypowiadaj autorko ja niestety nie stosowałam zadnej diety ale moja mama chwalila sobie kiedys jakas kawe slimcafe bodajże ale nie jestem pewna szukalas na necie jakichś srodkow??

Szukałam, niestety nic pewnego. Mnie chodzi o pewne i sprawdzone środki przez was. Brałam-schudłam-działa

A slim cafe wypróbowałam niestety waga nie spadła nawet kilograma Ale dziękuję mimo wszystko:)

Gość śpiąca jestem niemożebnie
nikt ci czegos takiego nie poda, bo co na jednych dziala na innych niekoniecznie. identycznie dieta.

Ale wypróbować można prawda? Bardzo mi na tym zależy i chwytam się dosłownie wszystkiego

Gość łoł
ja jem kupę, ma mało kalorii

Gość łoł
to jedz debilu

to kup sobie reuxil. zacznij stosowac diete rozdzielną z wykluczeniem produktów które są zakazane w kandydozie (dlatego że to są produkty które mają dużo węgli prostych które organizm przetwarza na tkankę tłuszczową, poza tym nie są one takie niezbędne)

reduxil*

Gość kiczankka
idź do dietetyka i tyle, dostaniesz dietę dostosowaną do twoich preferencji, na co ty liczysz, na cud? myślisz, że wystarczy wziąć tabletki, tak jest ich sporo i działają nawet ale uzależniają, rozwalają wątrobę i układ nerwowy, pasuje?

Gość łoł
ludzie chyba zapomnieli po co forum istnieje ktos normalnie zadaje pytanie to nic tylko wyladowywanie swoich frustracji na dziewczynie na wizazu sporo pisza na ten temat i normalnie odpowiadaja na pytanie polecam