Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SiostraZdradzonej22

Zdradził ją, tak perfidnie ją zdradził.A ja nie wiem co robić!

Polecane posty

Gość żelek czerwony
dla dziecka będzie lepiej, jeśli wychowa się z dala od zdrajcy i faceta bez żadnej moralności.

Gość partyssiiiiiiiiiiia29
SiostraZdradzonej22 - dobrze zrobiłaś. Jeśli ktoś jest Ci bliski nie warto przed nim ukrywać prawdy, bo to zdrada więzów rodzinnych, przyjaźni... bądź przy niej, pomagaj. Jak on Ci grozi mów o tym rodzinie, nagrywaj rozmowy, nie kasuj sms-ów. W razie konieczności powiadom policję. Jesteś dojrzałą kobietą - gratuluję postawy.

Gość Ktosiekkkk
co z ciebie za siostra !!! ty myslisz naiwnie ze on jej powie ? glupia jestes idz do sisotry i jej to powiedz nim bedzie za pozno i on wymysli cos ze wyjdziesz na klamczuche Dziweczyno pomysl glowa a nie sie rozczulasz

Gość żelek czerwony
jacek, to logiczne, że ona staje po stronie siostry. gdyby siostra miała romans, pewnie by nie powiedziała- i to też logiczne. wspieramy "swoich". facet niech się teraz zesra ze złości, gówno zrobi, bo dziewczyna ma wsparcie rodziny.

Gość fgggggggg
kiedys tez zostalam zdradzaona bedac w ciazy mimo to dalam mu szanse ale nigdy niewybaczylam dzis jestesmy malzenstwem ukladamy sobie zycie ale nadal pamietam jednak jeslisytuacja sie powtory to bedzie konec przykro mi z powodu zycia twoej sisotry to okropnie boli ona bedzie cie teraz potrzrbowac

Gość gosc xxx
do JacekJ a niby czemu mialaby to ukrywać przed swoimi rodzicami? hmmm bo nierozumeim przeciez ona jest w ciezkiej sytuacji potrzebuje ich wsparcia, a moze jest w takiej ciezkiej depresji ze nie jest w stanie zajac sie dzieckiem i potrzebuje ich pomocy, co? myslisz ze tak z dnia na dziec z szalenczo zakochanaj zmienio jej sie i zachcialo rozwodu to to nie bylo by dziwne i rodzice by nie pytali dlaczego?

Gość nINTENDO ..
Jeśli pokochasz jednocześnie dwie osoby , to wybierz tę drugą , bo gdybyś kochał pierwszą , nie zakochalbyś się w drugiej. Siostra powinna wiedzieć, jesli on nie chce tego zrobić , musisz to zrobic sama.

Gość SiostraZdradzonej22
Trzeba wierzyc ze wszystko sie ulozy. Siostra kocha meza, dlatego bardzo cierpi, placze... Minie jej wierzę w to, wtedy znajdzie sile, zeby stanac z nim twarza w twarz i zapytac dlaczego zniszczyl to wszystko!

Gość żelek czerwony
powiedz siostrze, że jej perfidny mąż ośmiela się Tobie grozić. niech dokładnie wie, z kim miała do czynienia :O

Gość sasssssssssssssssssssss
już jej powiedziała przecież!

Gość fvndifdifovdnisdncszd
"teraz on nie daje mi życ, grozi mi ze jeszcze pozaluje tego ze to zrobilam." To tylko potwierdza, jak wielkim jest gnojem. Nie ma sensu, żeby siostra mu wybaczała kiedykolwiek albo próbowała sklejać małżeństwo, bo ten facet to zwykła świnia. Nie dlatego, że zdradził - to się zdarza, że ktoś się pogubi, zakocha itp. - ale że jest chujem bez honoru i nie dba o nikogo z rodziny poza sobą. Kłamliwy egoista i kutafon!!! Po co jej taki mąż? Pogonić w diabły.

Popieram w 100%, właśnie bardzo dobrze, że wszyscy się dowiedzieli, bo taki koleś zasługuje na publiczną chłostę, żeby mu już nigdy nic podobnego do głowy nie przyszło. Każdy powinien poniesc odpowiedzialnośc za swoje czyny. Normalni ludzie nie zdradzają, tylko Ci, którzy używają do myślenia nie tej części ciała, co trzeba.

czekame na wieści silvergold jak Ci się udało wygrzebać z tego syfiastego związku i normalnie żyć? Rozwiodłam się!!

Gość do Silvergold
próbowałaś wybaczyć a on próbował przepraszać czy decyzja zapadła w chwili, gdy zobaczyłaś jak mąż pieprzy inną?

Nie wnikałam czy jej drugie dziecko jest mojego czy jej męża ale skłaniałam się ku tej pierwszej opcji. Zamknęłam ten rozdział swojego życia bo oprócz takich kwiatków jak opisałam były jeszcze inne i to drastyczne.(alkohol,bicie,poniżanie,wyzwiska) Rozwiodłam się i pozbawiłam psychopatę władzy rodzicielskiej. Do dziś nie życzę mu dobrze a wręcz przeciwnie.

Ja jestem zwolennikiem prawdy. Nie moglbym na ciebie patrzec gdybym sie dowiedział ze moja własna siostra wie a nie powiedziala o zdradzie mi. Ze spałem, tulilem, całowałem kogoś a wszyscy wkoło wiedzieli. Niszczysz swoje relacje z własną siostra ukrywając prawdę. Co jej powiesz kiedy przyjdzie i spyta wprost - czy ty tez wiedzialas? Powiedz jej jesli ja kochasz. Nawet jak sie pogniewa to z bolu ale nie na ciebie. Pomóż jej w tym czasie wesprzyj. Nie ukrywaj prawdy. To nie fer wobec niej. Ma prawo poznać prawdę i samej zdecydowac co z tym zrobi. I tak sie kiedys od kogoś dowie.

Nie doczytałem ze powiedzialas. To dobrze. Zrobi co uważa ale nie wolno przed kims kogo sie kocha ukrywac prawdy. Jemu powiedz ze takie groźby sa tez karalne i mozesz to spokojnie zglosic. Powiedz o tym w rodzinie. Nie szczyp sie z kims takim kto nie ma ani honoru ani odwagi samemu sie przyznać. Zwykły śmiec. Trzeba brac na klate odpowiedzialność za swoje czyny.

Gość Aska kraska
Dobrze zrobilas ze jej powiedzialas. Nawet jak by ci nie uwierzyla odrazu to pozniej tak a przynajmniej ona wie i to jest najwazniejsze i ty bylas lojalna wobec siostry a nie jakiegos kolesia.. Wiem co czujesz bo mialam podobna sytuacje tyle ze chodzilo o naja przyjaciolke. Widzialam jej meza z inna jak szli za reke. Powiedzialam jej odrazu jest dla mnie jak siostra jak moglabym to ukryc.. Byla z nim jeszcze pol roku teraz sa po rozwodzi i jest szczesliwa z innym juz

Gość i jak tam narada
jak się dalej mają sprawy.

Gość uppp
up