Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordeczkaaaa

ból głowy w 7 miesiacu a tabletki przeciwbolowe

Polecane posty

Gość mordeczkaaaa

jestem w 7 mcu ciazy, pierwsze 3 mce ciagle bolala mnie glowa, ale lekarz zabranial cokolwiek brac (prawdopodobnie to bylo przez cinienie). teraz bol powrocil, ale cisnienie mam w normie. w ciaglu calej ciazy wzielam 6 apapow, z czego ostatni tydzien temu. teraz znow mnie bardzo boli, jak myslicie jak czesto moglabym brac apap, zeby nie zaszkodzic dziecku?

Gość xdxd
mnie co prawda glowa nie bolala ale kregoslup i moja ginekolog pozwolilam mi na 4 apapy na dobe

Gość :;;;;;;;;;;;hmmm
ja tez miewałam straszne bóle głowy w ciąży i moja pani doktor pozwalała mi wtedy brać APAP lub inny paracetamol. Miałam niskie ciśnienie w ciąży więc jeszcze mogłam wypić dziennie 2 małe kawy :) mniam :)

Gość Londyn
Witam mnie te bolala glowa ale ja tabletek nie bralam nie wiem czy jest via takie go w polsce ale w uk jest take cos 4head to jest takie w tubce kladziesz na czolo I schladzasz je mnie to bardzo pomagało albo takie na tej samej zasadzie tylko w plastrach do naklejenia

Gość zrozpaczona 233
mnie czesto boli glowa ,jestem w 13 tyg ciazy i lekarz powiedzial ,ze moge brac wszystko co zawiera paracetamol ,ja biore apap i ,ze jest calkowicie bezpieczny dla dziecka ..