Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyniusia

Gdzie kupić fajne meble w Warszawie?

Polecane posty

Gość dyniusia

Hej! mój maż dał sie namówic na wyjazd w poszukiwaniu sofy do pokoju naszego syna (eureka!) teraz tylko zastanawiam się gdzie... co polecacie w Wawie?

Gość zakapek
Sklepów jest bardzo dużo, ale uważam, że i tak zdecydowanie najłatwiej jest wybrać meble w sieci. Polecam ten sklep - http://www.sklep.meble.pl/ również dla szukających tanich rozwiązań. Zresztą sami sobie przejrzyjcie ofertę.

Gość letczka
Nie szukajcie mebli po salonach, a tymbardziej w dużych miastach. Przecież to samo można zamówić w sieci za znacznie mniejszą kasę. Porównajcie sobie ceny w sklepie powyżej i w sklepie w waszym mieście. Będzie wesoło ;-)

Gość nbgg
Wydaje mi się, że tu możesz coś znaleźć. https://mebleonedesign.pl. Firmę polecił mi klient, bo zaczęliśmy rozmowę o meblach do biura. Widziałem ich kolekcję i naprawdę mam pozytywne wrażenia, a jakość jest podobno bez zarzutu.

Gość gość
w Agata meble

Gość gość
Fajne meble mi zrobiła ekipa z firmy Kulenty – www.kulenty.pl Długo na meble nie musiałam czekać i zdecydowanie odpowiadają temu co widziałam wcześniej na projekcie. Mają w ofercie serwis gwarancyjny i trzeba przyznać, że wybór materiałów na których pracują jest bardzo szeroki. Meble robią wrażenie bardzo wytrzymałych, ale więcej to będę mogła napisać myślę po kilku latach eksploatacji.

Gość xssds
Pięknie mi sypialnię zaaranżowali ludzie z Solarz-a. Miało to być miejsce spokoju i ciepła i takie właśnie jest. Dobrze dobrane kolory, materiały, wygodne meble. Jestem zachwycona! Polecam firmę – aranżują, robią meble, montują, czyli 3 w 1. Jak składać zamówienia itp. to jest dobrze opisane na stronie http://kuchniesolarz.pl.

Gość gość
Sporą część mebli biurowych kupiłem od marki Mebel Partner. Prowadzą swój salon w Kępnie, ale też sprzedają online na www.mebel-partner.pl Fotele biurowe mają bardzo komfortowe, nowoczesne, idealnie wyprofilowane do kręgosłupa, z łatwą regulacja siedziska, czy oparcia, a poza tym bardzo designerskie, świetnie się prezentują.

Gość artisss
Mi się podobają meble jakie Mebel Partner sprzedaje. Oni zdecydowanie mają swój specyficzny profil sprzedaży, są to w dużej mierze meble inspirowane, których się w sieciowych salonach meblowych nie znajdzie. Można ofertę podejrzeć na stronie mebel-partner.pl albo jechać do nich do showroomu do Kępna jeśli ktoś ma po drodze.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na zgłoszenie się firmy, zajmującej się wykonywaniem mebli na zamówienie. Dokładnie zgłosiłam się do www.stolar-waw.pl Wykonują świetne meble drewniane. Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy z Warszawy to się z nimi skontaktujcie.

Gość Tomasz

A nie lepiej zamówić sobie meble na wymiar? Ja tak zrobiłem z całą kuchnia. Wszystko mam pod wymiar. Meble robiła mi firma z Wyszkowa - Wiór Płyt. Zrobili pomiary, projekt, wszystko mi odpowiadało więc stworzyli meble, zamontowali. Wszystko wyszło super. 

Gość gość

Jeżeli chodzi o Warszawę to zajrzyj na stronę www.LUVIOmeble.pl. My zamawialiśmy u nich meble kuchenne na wymiar, ale o ile dobrze pamiętam to również mieli oni ofertę na inne meble. Na stronie też jest galeria z ich realizacjami.

Gość hanka87

My z mężem w Jankach - Mebloo- kupiliśmy doskonałe meble od Puszmana. są piękne, i dobrze się trzymają. warto z je miec u siebie, bo sporo osob juz o nie pytało 🙂