Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NNNNNNaNNNNNN

czy on jest przystojny? oceńcie :)

Polecane posty

Gość jest :):):):)
pisz :D

Gość bardzoooooooooo
przystojny-))

Gość bardzoooooooooo
wręcz bym powiedziała, że zajebisty -))

Gość kaaaarmalinea
oczu nie widac peewnie skośnooki prostaczyna!!!

ale mi głupio strasznie :P bo to wyszło, że jegp wina... siedział mi na ogonie i chciał wyprzedzić ale jeszcze auto z na przeciwka jechało a on już miał kierunkowskaz chyba nawet i wybiegł mi pies więc zahamowałam :o

ja widziałam duuuże czarne oczyska :P i wściekłe ::P:P gdybym wcześniej widziała tego psa.. a koleżanka patrz jaka dupa za nami, ja spojrzałam w lusterko i się zagapłam :o

okulary na pol twarzy i czarno biala fotka, udaje tajemniczego albo jest tak przecietny ze musisie stylizowac zdjecie jest ok, ale nei widac co to za facet

Gość fklfgflkgfkl[per[]
wygląda na faaaajnego :)

a jeszcze chciałam zażartować:o bo jak już wysiedliśmy i zaczęliśmy się dogadywać to zauważyłam, że miał z tyłu nad rejestracją napis: wal śmiało samochód teściowej i powiedziałam, Że chyba nic takiego się nie stało skoro można a on tylko na mnie spojrzał tak spod byka... w sumie nie darł się ani nic tylko mówił że to można było przewidzieć, przecież jechał na kierunkowskazie no i dlaczego zahamowałam itd był zły ale umiał nad tym zapapować bo są tacy co klną itd

Gość Nie badz glupia,gdyby
chcial,gdybys mu sie spodobala poprosilby Cie o numer telefonu albo dal swoj,moze ma zone albo dziewczyne?Ja raz mialam identyczny przypadek,kobieta uderzyla w auto mojego meza i potem jakims do niego wydzwaniala,wypisywala na portalach,az ja pognalismy z mezem gdzie pieprz rosnie,daj sobie spokoj bo wyjdziesz na desperatke:O

Gość Nie badz glupia,gdyby
Swoja droga te baby to desperatki,mysmy z mezem tak sie usmialismy jak do niego na portalu napisala ze nie wiem:-D

Gość trzeba było moja drogs
uklęknąć i zrobić mu laskę... a potem powiedzieć jesteś boski :D a potem że go kochasz :D ja bym tak zrobiła.... cud miód malina

zdjęciem tego gościa widać, że jest śliczny

loooser zazdrosny?:)

"Dobry wieczór:) długo się zastanwiałam czy do Ciebie napisać... no ale skoro już Cię znalazłam... Przepraszam za tą sytuację dzisiaj:) mam nadzieję, że autko szybko się wyklepie. Miłego wieczoru:)"