Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sicilla

Postawię tarota :)

Polecane posty

takie tam kulasy, w szkole mi je czesto lamali za piepszenie bzdur na innych bo wpieralam im ze tak karty mowia, stare czasy

Gość marcinek marcinek
Zastanawia mnie to co napisałaś Wyjechać chcę już a ty mi mówisz we wrześniu. Ona jest z tąd i jeśli miałbym wrócić to tylko dla niej. Ona jest 16.12.Rok 1981 lub 2 miała trochę problemów psychicznych. Myślisz że my się zejdziemy ??

Gość marcinek marcinek
No nic podszywy dowaliły .. moze faktycznie dziewczyna ma jakiś dar... Za x lat może sieprzekonam

"marcinek marcinek Zastanawia mnie to co napisałaś Wyjechać chcę już a ty mi mówisz we wrześniu. Ona jest z tąd i jeśli miałbym wrócić to tylko dla niej. Ona jest 16.12.Rok 1981 lub 2 miała trochę problemów psychicznych. Myślisz że my się zejdziemy ??" no wiesz karty mowia ze musisz znalesc dobrze platna praca, nauczyc sie calowac i w rzeczy samej juz ruchac bo znuw ja araby... nie bede juz tego pisac bo wszyscy sie dowiedza, tajemnica

" marcinek marcinek No nic podszywy dowaliły .. moze faktycznie dziewczyna ma jakiś dar... Za x lat może sieprzekonam" ooh oczywiscie ze mam dar, kto by znalazl tylu idiotow co we wrozby wierza, jeszcze o tej porze do dzieci myslalam ze juz dawno wszystkie spia

Ona jest 16.12.Rok 1981 lub 2 miała trochę problemów psychicznych. Myślisz że my się zejdziemy ?? Karty nie pokazują żadnej znaczącej choroby, udawała załamanie psychiczne w wyniku trudnych doświadczeń, które pochłonęło ją na tyle aby sama poniekąd w to uwierzyła. Tu widać wyraźnie jakąś grę, ktoś z kimś pogrywa i kłamie. I tak jak mówiłam wcześniej, najpierw wyjedziesz a potem wrócisz z powodu miłości, tak samo jak poprzednio pokazują to karty, to nie będzie łatwa relacja.

Gość marcinek marcinek
Mało w moim życiu zależało ode mnie. a jesli nawet nie wiesz czy kiedykolwiek ja jeszcze spotkasz........to już mam 0 do gadania.

Gość ffd1
Marcinek daj spokój nogi już rozbolały kobicinę od tego wróżenia :p

Gość marcinek marcinek
Jeśli z nią bedę i googl będzie funkcjonował albo będziesz przesiadywał za x lat na kafe to się odezwę. Ale ona raczej nic nigdy do mnie nie czuła.. No nic ok dzieki

"ffd1 Marcinek daj spokój nogi już rozbolały kobicinę od tego wróżenia" widze ze tez umiesz wrozyc, ide opierrdole nietoperza za okno i wracam

Gość uprzejmie prosze o wrózbe
kamila 31.01.1989 czy z ukochanym bede żyła długo i szczęśliwie? co nas czeka? czy jestesmy dla siebie stworzeni?

Naprawdę proszę osoby, które się podszywają bądź wrednie wypowiadają w temacie o nie udzielanie się. Tak jak wspomniałam wcześniej to są tylko karty, nie wyrocznia, ani nie gotowa recepta na przyszłość. Można to potraktować jako ciekawostkę czy traf losu, tak układają się karty i ja na podstawie interpretacji z nich czytam.

' uprzejmie prosze o wrózbe kamila 31.01.1989 czy z ukochanym bede żyła długo i szczęśliwie? co nas czeka? czy jestesmy dla siebie stworzeni?" tak stworzeni, kiedy ty idziesz do sklepu po pyry (tak mowia karty) to on w tym czasie podrruchuuje ci psa spiewajac "blenders-owca"

Gość marcinek marcinek
Tu raczej jest problem ze mną. Chciałem z nią być kiedy była chora itd. Rozstała się bez słowa. Kazdy normalny facet po tylu latach zapomina. Zwłaszcza ze nawet sexu miedzy nami nie było. A ostatnio to jakieś fatum mam nad soba... Czas spać

uprzejmie prosze o wrózbe kamila 31.01.1989 czy z ukochanym bede żyła długo i szczęśliwie? co nas czeka? czy jestesmy dla siebie stworzeni? Karty wyraźnie pokazały mężczyne, niezbyt szczupłego, o jasnych włosach. Ten Pan będzie cię zwodził, denerwował i będzie się bardzo od siebie różnić, jednak z czasem wiele różnic utrze się w wyniku ustąpienia jednej ze stron. To będzie ciężki związek, wymagający od ciebie wiele wysiłku, starań i kompromisów jednak ruga strona będzie od siebie wkładać to samo.To wszystko skończy się ślubem i partnerskim życiem, który niestety (bądź na szczeście!) nie będzie wolny od wielu kłótni i nieporozumień, które będą scalać wasz związek.

"marcinek marcinek Tu raczej jest problem ze mną. Chciałem z nią być kiedy była chora itd. Rozstała się bez słowa. Kazdy normalny facet po tylu latach zapomina. Zwłaszcza ze nawet sexu miedzy nami nie było. A ostatnio to jakieś fatum mam nad soba... Czas spać" niemartw sie, wszyscy w twoim wieku wpadamy w narkotyki i prostytucje, wszystko sie ulozy

Gość uprzejmie prosze o wrózbe
wow, jestem pod wrażeniem bo te słowa idealnie pasują do tego co jest narazie miedzy nami. Tylko to zwodzenie? Czego to sie oże tyczyć? Bo kłótnie są :p Dziekuje bardzo :)

Gość marcinek marcinek
w moim wieku to już małżeństwa i dzieci są. tęsknić za kimś kto ma cie totalnie w dupie.. sam sie na leczenie nadaje

"marcinek marcinek w moim wieku to już małżeństwa i dzieci są. tęsknić za kimś kto ma cie totalnie w dupie.. sam sie na leczenie nadaje" no wiec masz racje

uprzejmie prosze o wrózbe wow, jestem pod wrażeniem bo te słowa idealnie pasują do tego co jest narazie miedzy nami. Tylko to zwodzenie? Czego to sie oże tyczyć? Bo kłótnie są Dziekuje bardzo Mówiąc zwodzenie mam na myśli, że on tak trochę z tobą pogrywa, nie zdeklarował się poważnie, nie snuje poważnych planów,a obiecuje ci to, czego wymagasz. Jednak Twoje cierpliwosc i brak naciskow wiele zdziala :) Dobranoc, zajrzę tu jutro i ewentualnie postawie jeszcze karty :)

Gość marcinek marcinek
W sensie że leczenie mi przepowiadasz :) Idź już spać dobra duszyczko

uprzejmie prosze o wrózbe wow, jestem pod wrażeniem bo te słowa idealnie pasują do tego co jest narazie miedzy nami. Tylko to zwodzenie? Czego to sie oże tyczyć? Bo kłótnie są Dziekuje bardzo Mówiąc zwodzenie mam na myśli, że on tak trochę z tobą pogrywa, nie zdeklarował się poważnie, nie snuje poważnych planów,a obiecuje ci to, czego wymagasz. Jednak Twoje cierpliwosc i brak naciskow wiele zdziala :) Dobranoc, zajrzę tu jutro i ewentualnie postawie jeszcze karty :)

"marcinek marcinek W sensie że leczenie mi przepowiadasz Idź już spać dobra duszyczko" nie laczenie lecz zaleczenie (alkohol, vodka, wino, piwo, pryty) najlepszym wyjsciem z sytuacji to zostac ksiedzem (tylko wino)

Gość ffd1
A więc dalej będziesz wróżyć to jeszcze nie idę spać , poczekam :D

" ffd1 A więc dalej będziesz wróżyć to jeszcze nie idę spać , poczekam " wiem ze nie idziesz spac, karty to powiedzialy ale mowia tez ze pojdziesz, zgroza kuurwa zgroza !

Gość marcinek marcinek
Podszyw się jeszcze za mnie weźmie. Choć nie wiem czy to podszyw czy rozdwojenie jaźni. Nie mogę spać... muszę jakoś pierdzielnąć sobie w łeb i zapomnieć