Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123;)

ubiór dzieci w taka pogode

Polecane posty

Gość 123;)

jak ubieracie swoje dzieci w taka pogode

Gość hmmmmmm ekmmm
no wlasnie :/ ja mam roczne dziecko i szczerze mam problem :/ bo to taka zdradliwa pogoda... czapka ? bez czapki ? kurta ? bez kurtki ? u nas jest 19 st

Gość baracholka
no właśnie u nas 15 ale ja czapke wkładam cienka body zdl,sweterk i wiatrówka i jeszcze musze tłumaczyv tym wszystkim babciom z bloku ze na kombinezon jest za ciepło:)

u mnie ok 15 st, słonecznie i wietrznie (dość silny ten wiatr). starszy ma spodnie dresowe, podkoszulkę, bluzkę z długim rękawem i bluze polarową i adidasy. (wczoraj wiatru nie było to szedł bez kurtki). młodszy ma body bez rekawów, bluzeczkę, półśpiochy bawełniane, skarpety i kurteczkę i czapkę. nakryty kocykiem. zasada - starszy tyle warstw ile ja, młodszy o 1 więcej (kocyk).

Gość lela***
ja mam 2,5 latka cienka bawełniana czapeczka, jeansy, kurtka wiosenna (ale nie taka wiatrówka, tylko grubsza), wygodne buty moje dziecko cały czas się rusza, więc nie mogę go przegrzewać

Gość lela***
u nas 9 stopni, na razie

Gość Spodziewająca się dziecka
ja bym włożyła jeszcze cienką chustkę luźno zawiązaną pod szyją, chyba że sweter, czy kurtka mają stójkę widziałam wczoraj chłopaczków po 12lat na krótki rękaw, na pewno mamy się ucieszą że wydadzą trochę pieniędzy na leki

mlody ma rok, 17 stopni - body z krótkim rękawem, bluza, kurtka wiosenna na polarze, dżinsy, adidasy, arafatka. Nad czapką się zastanawiam. Ubiore, jak będzie za ciepło to ściągniemy, rekawiczek nie bierzemy.

Gość 123;)
rajstopy czy skarpetki

skarpetki,spodnie, adidasy(dla czepialskich obuwie sportowe bo z innej firmy), bluzka z dl. rekawkiem na to bluza cienka i cienka kurtka wiosenna bez czapki. Synek ma 2 lata i 8 miesiecy bylo 20 stopni

Gość lady Cruella
u nas 20 stopni było córka 2 lata majtki, podkoszuka,krótki rękaw golf kurtka zimowa rajstopki, spodnie dresowe, kozaczki. Czapka szal i rękawiczki. Lepiej ubrać cieplej niż wydawać na leki

Gość do lady
prowo?

Gość lady Cruella
dlaczego?

Gość do lady
wszyscy wiedzą, że dzieci NIE WOLNO przegrzewać.

Gość jestem leń to fakt
ja ubrałam w kurtke z polaru trzewiki rajstopy bluzę i spodnie

Gość tikal
1 rok, rajstopy, body z krotkim rekawem, koszulka, kombinezon, chustka pod szyje i czapka

Gość Gronchilda 33
szpilki,stringi, kabaretki,mini sweterek, płaszczyk apaszka

ja ubieram spodnie, pod spod jeszcze rajtuzki, koszulke bluzke, kurtke softshell i adidaski, do tego lekka czapka i jest oki wczoraj widzialam dzieci w lekkich spodenkach, bluzach z polaru, koszulkach bawelnianych w polaczeniu z ocieplaczami itp wszystko zalezy od pogody danego dnia, wiadomo ze jak jest 17 stopni to rajtuz nie ubiore, ale jak jest tylko 7 to owszem;-)

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
wczoraj bylam na dworze z 3 letbnia corka.Miala na sobie wiosennas kurtke ale bez czapki. I dzis mala mi kaszle. Zdradliwa jest taka pogosda.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
14 msc - cienka czapka, body z dł rękawem, polarowa bluza i spodnie polarowe . W zapasie bezrękawnik gdyby zrobiło się zimniej.

Synek 2 lata, ledwo po ospie wiec troche ostroznie żeby nie zawialo a ubrany wczoraj byl tak: body krotki rekaw, bluzka cienka z dlugim rekawem, bluza z kapturem, skarpetki, spodnie dosyc cieple, polbuty, bawelniana czapka, apaszka na szyje. Na naslonecznionym tarasie bez wiatru chcialam mu zdjac bluze i czapke ale sobie nie pozwolil, wiec dla dzieci taka zmiana sposobu ubierania też jest szokiem i musza się przyzwyczaic.

Gość Szyderra
ja ubieram spodnie, pod spod jeszcze rajtuzki Sama założyłaś rajstopy pod spodnie? :P

mam synka 3 latka i wczoraj zalozylam mu wiatrówke i bluze i cienka czapke pod spodnie lekkie rajstopki gdyz w styczniu mial zapalenie pluc nie chce szalec ale moje dziecko tak sie spocilo po pol godziny biegania ze dzisiaj nie wiem jak go ubrac?

wczoraj były ubrane tak starsza (4,5 roku)- spodnie , skarpetki ,sportowe baleriny, krótki rękaw i bluzka z rękawem(dość cienka) młodsza (1,3 roku) rajstopki , spódniczka, body z długim rękawem na to cienka bluzka i ażurkowa czapeczka i adidasy ja chodziłam w krótkim rękawie - było naprawdę ciepło

Gość Maksiolinka
Syn 20 miesięcy - majtki,rajstopy i spodnie, adidasy - body z krótkim rękawem, bluza i bezrękawnik, - cienka sztruksowa czapka. Już tłumaczę po co rajstopy - młody większość czasu spędza siedząc pupą w piaskownicy, od czasu do czasu zaglądając na zjeżdżalnię, a ziemia jest jeszcze zimna, więc wolę żeby nie miał w przyszłości problemów...

Gość Maksiolinka
A i jak potem wyszliśmy na słonko, to zdjęłam mu bezrękawnik (bo placyk jest w cieniu).

u nas wczoraj było 17 stopni, widziałam dzieci które latały w krótkim rękawie. Moja 3 latka była ubrana w bluzkę z krótkim rekawem , na to cienka bluzka z długim , kurtka wiosenna , bawełniana apaszka, cienki beret, rajstopy, jeansy. Na placu zabaw zdjęłam jej tę kurtke i założyłam polar. Dzisiaj ubiore podobnie, ale bez rajstop, wczoraj to chyba z rozpędu je założyłam :)

Gość Spodziewająca się dziecka
Moja nie przepadała za dżinsami i sztruksami i ubierałam jej cienkie rajstopy plus bawełniane dresy