Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość as22222

Jaki kolor butów dla dziewczynki

Polecane posty

Gość as22222

Zastanawiam się aktualnie nad kolorem adidasów dla córki i znalazłam w sumie 2 ciekawe buciki, jedne są czarne, drugie białe z różowymi paskami no i nie ukrywam, że cena tych 1 jest ciut niższa, oba buciki są skóry naturalnej, są mamuśki, które ubierają córkom czarne buciki? trochę się boję, że będą wyglądać na chłopięce :P

A dlaczego nie czarne? Klasyczne, pasuja do wielu zestawow.

ja teraz mojej dwulatce kupilam czarne w rozowe male serduszka i jestem super zadowolona, w tamtym roku miala biale i mozesz sobie wyobrazic jak wygladaly kilka dni po zakupie gdy mala szalala w piaskownicy i biegala po cudnej zielonej trawce:)

Gość zacisnij zeby i przetrzymaj
ja juz przerabialam rozowe, bezowe, granatowe i ok, na czarne tez bym sie decydowala :)

Gość Bonbonnita
Byle nie różowe :P

adidasy mają biało różowe i biało czerwone ale balerinki i ta starsza 5 lat i ta młodsza niespełna rok mają czarne. Czarne pasuje do wszystkiego więc moim zdaniem to najbardziej uniwersalny kolor. Wybrałabym czarne.

moja corka najczesciej ma czarne buty, teraz tez kupimy czarne sandalki i dodatkowo jakies drugie, srebrne albo czerwone;

Gość mama tez córki................
ja bym spytała się córki jaki chce kolor butów, jak była młodsza to chciała różowe lub fioletowe ale teraz jak najbardziej czarne, za to sportowe ma białe z czarnymi paskami.

Gość dziewczyno!
ty masz taki problem? piszecie na kafe,ze kawior w ciazy jecie a na buty nie mozecie sie zdecydowac! kup dziecku kilka par butow i bedziesz miala klopot z glowy