Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba129

Dzisiejszym kobietom brakuje ciepła

Polecane posty

Nie mam absolutnie zadnego problemu, a jedynie wypowiadam sie w temacie watku i dobrze radze autorowi:) Czyz nie na tym polega idea tego forum?:)

Gość Mam kurwiki w oczach
Macie rację, gdyby Autor zostawił gg, już bym napisała. Pozdrawiam Autorze.

Gość macius sie podnieca jak ktos
odpisuje :D:D:D i zwraca sie na kretyna uwage :D:classic_cool:

Gość hcfhfhfchfchfhfhfhfhh
bo widzicie,to nie jest tak,że kobiety CHCĄ drani - my chcemy kochanych,dobrych facetów,a to,że cżęsto sie trafia na drani,któzy tylko udają świętych,to już jest pech,a nie to,że kobieta wybrała sobie celowo drania a kopnęła w dupę dobrego. Często serce nie sługa - gdyby można było sobie wybrać w kim sie zakochamy to raczej nikt nie wybrałby egoisty,zdrajcy i twardego macho.

Gość hcfhfhfchfchfhfhfhfhh
bo czy to moja wina,że mam ojca drania i przez to być może moja podświadomośćnastawiona jest na szukanie podobnego?? świadomie to ja chce dobrego i modle sie by nie trafić na kogoś pokroju ojca,jestem bardzo ostrożna,chce oszukać tą podświadomość i mieć szczęście na pohybel zimnym facetom bez uczuć...

Gość jest na kafe taki kolo z nikie
Egoist31--------kolo mial dawniej branie , teraz cos nie widze zeby kobity kore na kola lecialy z nim pisaly :D:D

Nadal nie rozumiecie co napisal autor:) Autor napisal, ze jak najbardziej ma "branie", tylko, ze zadna nie spelnila jak do tej pory jego oczekiwan i jest rozczarowany:) czytajcie ze zrozumieniem:)

Gość na egoista31 lecialy kiedys
to fakt ;), ale facet zniechęca do siebie kobity durnymi topikami i pisze takie pierdy ze w pale sie nie mieści :D,pamiętam gostka:P

Gość BO NA EGOISTÓW JUŻ NIE LECĄ
One chcą teraz takich jak Caramba, Carambo gdzie jesteś. :>

Gość taa, bedzie centrum wszechs
wiata, kazdy tak mowi, nawet niektorzy tak myslą, ale po 5-10 latach sie nudz a;/

"mnie też wkurzają te intrygi,faceci to są nieźli,uczą się NLP żeby wyrwac sobie "target" dla zabawy i dowartościowania się ;/ oby mnie żaden taki nie zmanipulował" Zapewniam cię, że żaden pijak, oszust, złodziej itp element nie musiał korzystać z NLP aby zmarnować życie poznanym kobietom. Lepiej doceń, że w ogóle garstce facetów chce coś w tym kierunku robić.

Czy są tu na forum wrażliwe kobiety, które tak jak ja szukaja prawdziwej miłości? Wiele dziewczyn tutaj pisało, że w głebi duszy marzą o takiej miłości ale zostały zranione i teraz przybierają maski bojąc sie ponownego zranienia. Tylko jak długo mozna nosić maskę? Po pewnym czasie to staje sie męczące a czlowiek mimo, że ma wielu kolegów i koleżanek czuje sie bardzo samotny i pragnie bliskości drugiego czlowieka. Ale nie przejmujcie sie dziewczyny ja tez tak mam. Nie tracę jednak nadziei. Wierzę, że są jeszcze na tym świecie prawdziwe kobiety. :)

Gość Baba z Kafel
autor dobrze gada szkoda ze mam chlopaka :D

Gość skad jestes chlopie
?

Gość ładnie napisane.............
dokładnie...

Gość Egoisteeee
Jak możecie dziwki. :D

Gość carrambaI29
Z Warszawy.

Gość zwykła zwyczajna kobieta
Tu nie chodzi o prawdziwe --nieprawdziwe, tylko o otwartość na drugą osobę, o odwagę w nawiązywania relacji damsko-męskich, o niezamykanie się na drugiego człowieka, pomimo np. wcześniejszego rozczarowania. Maska to tarcza, która de facto ma ułatwiać funkcjonowanie we współczesnym świecie(zoo). Maska ma chronić przed intruzami, a nie izolować od całego otoczenia. Trzeba wyważyć jej używanie. Przychodzimy na ten świat sami i odchodzimy też z niego sami. To, że niektórzy z nas spotykają na swej drodze ludzi, z którymi wiążą swe losy- czasem na chwilę, czasem na całe życie- nie znaczy wcale, że nie czują się samotni. Bo można być w związku w kimś, a być samotnym. Bo moźna mieć wkoło przyjaciół, rodzinę, bliskich, a być samotnym. I można otaczać się miłością innych(rodziny, przyjaciół)- a wybrać bycie samym. Co innego być samotnym, a co innego być samym. Do drugie to zupełnie inna droga życia.

Gość Dzisiejszym kobietom
@carramba129 Co sądzisz o kobietach które naczytały się poradników typu " Mężczyźni kochają zołzy " i stosują zawarte tam rady? Dal mnie to zakłamane sucze, i tyle.

"Bo moźna mieć wkoło przyjaciół, rodzinę, bliskich, a być samotnym" Skąd ja to znam zwyczajna kobieto.

Gość Dzisiejszym kobietom
Dokładnie, kobity naczytają się takich bzdur, a potem manipulują i w efekcie wychodzi z tego niezłe szambo. Nienawidzę takich miernot.

Gość zolzy to imbecylki
🖐️

Gość fewwdw
niestety,ale to napisal autor to prawda, większosc z was: - ma problemy ze zdobyciem i utrzymaniem atrakcyjnej kobiety - nie ma własnego M - nie ma własnego auta albo ma stare - ma niskie zarobki nie pozwalajace na godne życie - kompleksy - brak widoków na przyszłość - nie dba o siebie (zdrowie, wygląd, ubiór), nie ma stylu - nie umie poprawnie się wysłowić po wzgl. gramatycznym - nie ma ambicji Prawdopodobnie życie większosci z was nie ulegnie zmianie. Moze sie jedynie pogorszyć po śmierci rodziców, ktorzy was utrzymują lub wspierają. To zabrzmi okrutnie,ale niestety jesteście tylko ludzkim nawozem.

Ludzie jak wy chcecie być szczęśliwi, słuchając rad jakiś pseudoproroków. Czytacie poradniki, chcecie być bardziej skuteczni w podrywaniu, dzięki manipulacji( socjotechnice) chcecie grać pierwsze skrzypce w związku z drugą osobą. Uczucia stają się interesem. Zatraca się naturalność, prostota, delikatność uczuć na rzecz wygranej, tj. wyrwania najlepszej laski, najlepszego faceta.

Gość do tych od egoisteeee
dlatego kolo stracil tyle fanek :D jakies jebane teksty o zolzach i inne chuje :D

do fewwdw Czyli ten kto: - nie ma własnego M - nie ma własnego auta albo ma stare - ma niskie zarobki nie pozwalajace na godne życie nie może kochać, bo co nie zasługuje na miłość? Co za idiotyzm. Bez urazy.