Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba129

Dzisiejszym kobietom brakuje ciepła

Polecane posty

Gość do egoiste31
zmienic taktyke

Gość gddgddgdggddgg
hehe maciuś już Cie troche lubie dzięki temu :D :D mój brat wbił sobie do głowy pewne schematy wyczytane w poradnikach i na forach i potem kłóci sie ze mną i nie chce słuchać tego co do niego mówię...jest pewien że na pewno PUA by mnie uwiódł i nie jestem wyjątkiem...

Gość do gddgddgdggddgg
ty uparcie tu sie wpisujesz i nie rozumiesz poza tym czuc od ciebie ze czytales wszystko o manipulacji, fakt nie jestes kims kto na kafe przyciaga kobiety,zegnam bo i mnie odechcuewa sie pisac kiedy widze twoj zalosny nick

Gość gddgddgdggddgg
Kocham janusza :O:(

Gość Egoist*_31
Kocham Desznika :(:O

Gość gddgddgdggddgg
ale jest jakaś nadzieja,nawet jak będzie ich coraz więcej...teraz może jeszcze mają powodzenie bo wydają się wyjątkowi ale jednak schematy to schematy i gdy będzie ich dużo to oni będą pospolici a wyjątkowi staną sie ci,którzy pozostali sobą

Gość Egoist*_31
Bo Maciuś jest po prostu brzydalem. :)

Gość gddgddgdggddgg
niestety podszywie,znam tylko jednego janusza,chłop jest pod pięćdziesiątke i na pewno go nie kocham aa i dzięki że mi uswiadomiłeś coś - zaczęło mnie zastanawiać,czemu to tak rzadkie imie wśród młodych ludzi,bo inaczej obiło mi sie o uszy o jakimś januszu a nie pamiętam żadnego..

Gość gddgddgdggddgg
Januszu 👄

"hehe maciuś już Cie troche lubie dzięki temu mój brat wbił sobie do głowy pewne schematy wyczytane w poradnikach i na forach i potem kłóci sie ze mną i nie chce słuchać tego co do niego mówię...jest pewien że na pewno PUA by mnie uwiódł i nie jestem wyjątkiem...". Nie wiem czy by uwiodl, to zalezy od wielu innych czynnikow osobistych, ktore posiada lub nie posiada. PUA nie daje 100% gwarancji nawet na zwykle zainteresowanie kobiety, nie mowiac o zaciagnieciu do lozka. To nie jest sposob na budowanie trwalej relacji, bo ta powinna opierac sie na szczerosci. Zreszta na PUA nabieraja sie zazwyczaj kobiety rozchwiane emocjonalnie i o niskim poczuciu wlasnej wartosci. Normalna, srednio ogarniajaca kobieta szybko spusci na drzewa domoroslego "bad boya", ktory sie naczytal glupot;] Dlatego jeszcze raz: dziewczyny, obdarzajcie uczuciami, ale ostroznie i ze spokojem:)

Gość gddgddgdggddgg
Jonaszu 👄👄

gd: facet, ktory ma naprawde powodzenie nie musi stosowac PUA, tak samo jak wartosciowa kobieta nie musi byc zolza, zeby miec powodzenie:) Zawsze nalezy zaczac od siebie, a dopiero pozniej szukac przyczyn danego stanu rzeczy u innych:)

Gość Do Egoist
nigdy nie bedą cie lubić kiedy będziesz ciągle pisal na stare kobity i na nie najeżdzal :O, albo te pojebane prowo jak jakiś kryptopedio:O

Gość gddgddgdggddgg
no masz racje ;) choć co do tego kto na nich leci,to mogą to być po prostu kobiety które tak jak oni szukają tylko zabawy,przygody,chwilowego romansu to że to nie na długotrwałe relacje to zauważyłam..ile tematów typu "poderwałem i nie wiem co dalej.." faktycznie zabierają sie za to ci nieudacznicy,dla których jest to jakaś szansa..i sie w ten sposób dowartościowują a potem są wielce pewni siebie..

Gość gddgddgdggddgg
no masz racje ;) choć co do tego kto na nich leci,to mogą to być po prostu kobiety które tak jak oni szukają tylko zabawy,przygody,chwilowego romansu to że to nie na długotrwałe relacje to zauważyłam..ile tematów typu "poderwałem i nie wiem co dalej.." faktycznie zabierają sie za to ci nieudacznicy,dla których jest to jakaś szansa..i sie w ten sposób dowartościowują a potem są wielce pewni siebie..

Gość gddgddgdggddgg
kocham Janusza ducha cafe :O:(

Gość gddgddgdggddgg
pragne miłosci z januszem :O:(

Gość zwykła zwyczajna kobieta
Zgadzam się z wpisem z 20:01. P.S. Brakuje na tym forum czasem tolerancji. Anonimowe obrzucanie nie tylko na tym temacie błotem to klasyka. Pora na mnie

Gość Autorze skąd
jesteś?

to że to nie na długotrwałe relacje to zauważyłam..ile tematów typu "poderwałem i nie wiem co dalej.." faktycznie zabierają sie za to ci nieudacznicy,dla których jest to jakaś szansa..i sie w ten sposób dowartościowują a potem są wielce pewni siebie.." No bo przeciez nie mozna ciagle udawac, predzej czy pozniej maska musi opasc. Dwa: oni wlasnie nie sa pewni siebie, bo gdyby byli pewni siebie i pewni wlasnej wartosci, to nie musieliby siegac po techniki socjotechniczno-manipulacyjne. Nie tedy droga.

Tak dziewczyno to jest troche błędne koło. Nie jesteśmy przeciez z natury źli ale jak facet wykorzysta dziewczynę a potem porzuci to jest czymś naturalnym, że ona uważa wszystkich facetów za dupków, którzy myślą tylko fiutkiem. Z kolei jak mężczyzna zostanie wykorzystany przez kobietę to uważa, że wszystkie baby to dziwki. Ja tez byłem w takiej sytuacji i tez wtedy miałem takie myślenie. Wiem, że to głupie ale tak własnie było. Z drugiej strony ja tez wykorzystałem pewna dziewczyne i dopiero teraz dotarło do mnie jak bardzo ja skrzywdziłem. Teraz uważam, że bawienie się czyimis uczuciami to najwieksza zbrodnia jaka może spotkać człowieka dlatego obiecałem sobie, że nigdy więcej nikogo świadomie nie skrzywdzę. Nie wiem jaka dac ci rade ale faceci koło 20 to takie duże dzieci. Oczywiście sa wyjątki ale generalnie mężczyźni dojrzewaja koło trzydziestki. Moim zdaniem wiekszośc facetów dopiero w granicach 30 staje sie prawdziwymi mężczyznami. Zreszta z kobietami jest podobnie. Bez urazy ale większośc dwudziestek to jeszcze dzieciaki. Po prostu w tym wieku czlowiek ma inne priorytety, nie ma tez takiego doświadczenia życiowego. Ja dopiero teraz wiem co jest naprawde w zyciu ważne. Nie jest to kasa, nie jest to bezmyslne zaliczanie kolejnych panienek, nie jest to tez kariera. Najwazniejsza jest bliskośc drugiej osoby, taka głęboka intymna relacja z kochająca kobietą. Ja np. nie potępiam gości chodzących do burdeli ale jest mi ich zwyczajnie żal bo jeżeli facet musi płacić za bliskość drugiej osoby i traktuje ja jak przedmiot to po prostu przegrał swoje życie. Szczęsliwy mężczyzna, który ma poukładane życie emocjonalne i czuje sie kochany nigdy nie pójdzie w takie miejsce. Ci co tam chodzą to kaleki emocjonalne. Wierz mi wiem co piszę bo znam kilku takich gości. Teraz to juz wiem ale w okolicach dwudziestki nie było to dla mnie bynajmniej oczywiste. Nie chce sie tu reklamowac ale jak szukasz bliskiej, intymnej relacji z mężczyzna to raczej szukaj tych troche starszych koło trzydziestki.

Gość caramba skąd jesteś
z jakiego miasta ?

Gość carramba129.
Jestem seksy i mam jak muzina.

Gość maciuś234543
a ja mam ryj jak gowno i kisze kutasa wciaz na damskim forum bo nie mam brania w realu:(

Gość do Egoiste prodżekte 31wsze
Chlopie wez sobie do sreca te zlote rady bab z kafeterii bo ci dawno branie spadlo. :P🖐️

Gość kobietka:)
ale dyskusja się rozwinęła:) ja wykorzystałam ten słoneczny dzień na rower - i autorowi również polecam, przy okazji może spotka fajne kobiety:) a tak na serio, to mam wrażenie, że każdy szuka tego samego, tylko jest mniej lub bardziej ostrożny... autorze, skoro piszesz, że wcześniej byłeś inny i miałeś powierzchowne związki, to być może zraniłeś jakieś kobiety... nie dziw się potem, że one są ostrożne i trzymają dystans... jestem ciekawa, czy ci, co się wypowiadają o książce o zołzach, ją przeczytali i zrozumieli, czy może kierują się tytułem... tam nikt nie zachęca tak naprawdę do bycia "zołzą", raczej do szanowania siebie i nie dawania więcej, niż się otrzymuje.

Gość Radeck
Ja taką znalazłem :) Gwarantuję każdemu, że takich kobiet jest dużo. Trzeba się tylko dobrze rozejrzeć.

Gość Radeck
Oczywiście chodzi o wrażliwe, ciepłe kobiety, nie zołzy :)