Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza....

Czy nasz swiat sie konczy

Polecane posty

Gość Tajemnicza....

Roznie sobie wszystko tlumacze, probuje tlumaczyc, ale mimio wszystko mam wrazenie , ze w krotce nastapi koniec swiata !!! A co wy o tym myslicie ??? Nie chodzi mi oduchy , czy przepowiednie, cala kula zimska jest zepsuta........

Gość lkjhdf
no jest, ale po co sie ladujesz takimi myslami-zdrowsza ani szczesliwsza z tgo powodu nie bedziesz, nic tez nie wskorasz nie matrw sie, jak ziemia juz nie daje sobie rady z byciem zatruwana, to sie oczyszcza sama-tsunami, powodzie, tajfuny...

Gość Juz dawno to zauwazylem
Same katastrofy o tym swiadcza. Poprzedni koniec swiata , to tez tyla katastrofa. Kula ziemska , sie gotuje , ta planeta tez nie jest wieczna. Czy relikgijnie , czy katastrofa, ale ten koniec nastapi.

Co ma być to będzie. Gdy jebnie w nas meteoryt albo inne kosmo-gówno nawet tego nie poczujesz 🖐️

Świat się kończy? A niech się kończy - tyle przynajmniej dobrego by się stało i dało kres temu całemu cierpieniu, niesprawiedliwości i złu. Nic lepszego się nie może przytrafić niż koniec tego podłego świata.

Gość A dobrze ze ten swiat
sie konczy, konczy sie po to zeby nam pokazac..... co ma wartosc Tez te dzwieki slyszalam , sa przerazajace, moj pies wyl i zachowywal sie dziwnie. tak te dzwieki to niewytlumaczalne, nawet dla naukowcow !!!!!

oj tam, oj tam, naukowcy mają różne teorie - przesuwanie się płyt, zmiany magnetyczne, burze na słońcu itp - nie trzeba od razu szukać paranormalnych uzasadnień.

Gość Czytam wypowiedzi z
innych krajow. W sumie podlega to przemilczeniu i tajemnicy , zeby nie budzic paniki. Malo sie o tam mowi...... Ale ja to slysze i widze jak sie gromadza i debatuja , publicznie dlugo tego nie oglosza, bo by nastapila panika !!!

Gość Nie wiem co mam sadzic
Ale tez je slysze , te dziwe dzwieki ....

Gość Ja to slucham w Bytomiu
codziennie......Okropne i okropnie niesie te tony , dziwne dzwieki.

Gość Strasznie boje sie
konca swiata, podobno ci co tego nie dozyli powinni sie cieszyc.

Gość Jasmineanna
Wszystko ma swoj koniec i koniec swiata tez nastapi . Tylko nikt nie wie kiedy ??

Gość Tajemnicza....
????? :( :(