Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej poradzcie mi

drewniana czy plastikowa hustawka?

Polecane posty

Gość hej poradzcie mi

dla 8 mies dziecka? kupilybyscie z allegro?

Gość hej poradzcie mi
?

Gość hej poradzcie mi
halo?

Gość jhgfgdfs
autorko ja mam 11 mies dziecko kilka dni temu ogladalam hustawki takie szczebelkowe drewniana i plastykową jesli sie zdecyduje to na drewniana jest mocniejsza a plastyk wydawal sie nietrwaly i lekki i kolatala sie sama w sobie ta hustawka

Gość niumn
widziałam jedną plastikową w użyciu i nie była dobra -niestety ale była jakoś źle zrobiona czy coś bo dziecko w niej za bardzo wychylało się do przodu i niestety ale mogło wypaść. ja miałam drewniana i była ok. choć nie pamiętam ile dziecko miało gdy zaczęło jej używać,

http://allegro.pl/hustawka-kubelkowa-moolino-z-atestem-i2186089853.html http://allegro.pl/drewniana-hustawka-poduszeczka-najtaniej-i2209040308.html Mam podobne do tych 2. Plastikowa dobra dla malutkiego dziecka. Potem im większe tym trudniej włożyć i wyjąć dziecko. Chociaż moja 2,5 latka jeszcze dziś się w niej bujała. Drewniana z początku wydaje się duża, ale spokojnie można huśtać, ale trzeba uważać bo dziecko może się wysuwać. Starcza na dłużej, bo przedszkolak może jeszcze z niej korzystać.Starsze dziecko może samo wejść i wyjść z niej. Wadą jest to, że trzeba pamiętać zabierać ją do domu bo niszczeje szybciej od plastikowej i poduszeczka moknie.

Gość hej poradzcie mi
dzieki dziewczyny ja myslalam o drewnianej tylko ze wlasnie bede musiala ja chowac.