Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Carrie jesteś na sali? [cool]

Polecane posty

Gość Carrie z doskoku
Jestem :classic_cool:🖐️

Gość Carrie z doskoku
To ty wyslalas tą ofertę powiększenia penisa? :classic_cool:

Heeeeeeej faajneee szczególnie most mi się podoba. Nawet widać małej główkę :D na te ściany coś przyjdzie? (narożnik czy cokolwiek) Czy tak jak jest teraz?

Przyjdzie przyjdzie, to dopiero wykończenie robimy, urządzanie dopiero przede mną ;) W sypialni po lewej będzie łóżko tak zagłówkiem o tę ścianę opartą boczną, nie przytulone do tej z tapetą, a po przeciwnej do łóżka będzie szafa na całą ścianę i prawie całą wysokość W salonie pod mostem na wysokości jedynie wody będzie regał chyba 80cm ma wysokości 150cm długości, będzie wkomponowany całkiem na lewo przytulony do ściany, a na środku narożnik, nie przytulony żeby przejście było, ale jednak pod tą ścianą tylko nie wiem czy dłuższą czy krótszą częścią pod ścianą Jakaś taka jest pierwsza wizja ;)

Tam nawet widać, że jeszcze listew nie ma, okno obklejone, parapet w folii... no ale jutro już mamy w planach skończyć wykończenie i chociaż pierwsze meble postawić - póki co mam łóżko, regał i szafkę pod tv... bo zaś mój w delegacje pojedzie i tydzień robota będzie stała to chociaż posprzątam i część rzeczy sobie przetransportuje wyrzucając to co tak naprawdę nie potrzebne ;)

moim zdaniem lepiej krotsza czescia na most. Chociaz jeszcze zalezy gdzie TV bedzie stal i w ogole jak to sie bedzie ogolnie prezentowalo. a ze listew nie ma itp to od razu zauwazylam. To sie nazywa zboczenie zawodowe :P

No właśnie leżą, czekają i nie ma komu przymocować :P TV będzie między oknami, zaraz zobaczę czy mam zdjęcie okien to Ci podeśle... aha a po przeciwnej stronie mostu będzie to akwarium co Ci opowiadałam i jak będzie miejsce to jeszcze jeden regał, ten sam co pod mostem ale w pozycji stojącej - ale to jeszcze trochę czasu bo teraz będziemy robić pokój młodej i póki co jej meble będą stać właśnie w salonie na całej tej przeciwnej ścianie :O

Gość cześć przerwa czemu smutasz
a ty mala blondie wrocilas do tamtego dupka czy sobie nowego gacha znalazlas?

kurcze to jest dopiero lipa jak trzeba czekac z remontem i stoi wszystko w miejscu znam te frustracje :D a jakie rybki planujesz do akwa?

Gość nowy gach ma na imie most
:classic_cool:

o, a moze dziwne to pytanie ale jak ''ubierasz'' okna? Rolety, zaslony etc. na co sie decydujesz? Bo ja jakos zawsze do tego wage przywiazuje :D

Głównie różne pyszczaki, ale będzie też kilka innych gatunków z tych raczej większych. Mam np w tej chwili ok 15-20cm suma który powinien osiągnąć 60cm i podobają mi się skalary no ale nie wiem czy mi się bić nie będą bo znajoma ma kilka w akwa to cały dzień się łbami napierdzielają :D Sama miałam 2 i mi się nie biły wcale więc nie wiem od czego to dokładnie zależy... a tak to będę jeszcze patrzeć po zoologicznych i jak coś mi się spodoba to będę pytać/czytać czy pasuje czy nie

Z oknami właśnie qrwa nie wiem :O Mam z tym mega problem, ogólnie słońce pada tam tylko z samego rana, już koło 10 przechodzi na bok więc ogólnie nie potrzebuje nic blokującego... ale kurde kompletnie nie wiem... chyba na łatwiznę pójdę i zawieszę dwie proste białe firany do parapetu... dobrze, że mi przypomniałaś, muszę pogooglować jakieś ciekawe rozwiązania ;)

no niestety nie znam sie na ''rybiej psychologii'' :D hahahah ale skalary ladne sa takie rybki ozdobne.

Gość cześć przerwa czemu smutasz
raki sobie kup!

Gość Nr identyfikatora X
Drąg wam w pupsztal !!

Te drugie fajne, pierwsze nie mój gust... z tym, że widziałaś ja mam strasznie głębokie okna i właśnie wszystko co pokazują w necie jest na okna normalne. Jak dam same rolety czy coś bezpośrednio na okna to ta wnęka głupio będzie wyglądać, wymyślne firanki wiszące daleko od okna też bez sensu :( Cholera nie wiem, nawet wujek google nie wie :O :D

no ja mam takie jak na 2 zdj tylko, ze biale. No fakt z tymi oknami, glebookie sa. Dlatego ja bym dala cos do srodka w stylu takich rolet, zaluzji etc. a na wierzch zaslony takie ciemniejsze polaczone ze soba jakims szalem, nie umiem tego wytlumaczyc ale moze znajde foto na necie to Ci pokaze o co mi chodzi :P

Gość Macie gust to...
Wieś qqrwa tańczy i śpiewa.