Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wrzesnia

wino z lidla

Polecane posty

Gość taka jedna z wrzesnia

slyszalam ze lidl ma dobre wina, ktore to te dobre? potrzebuje kupic okolo 20 butelek na wesele i nie wiem;-(

Gość Godejwa
hm...ciekawe:) poczekam , może ktoś odpowie:D

Gość baby już takie są
W biedronce też są dobre, wszystko kwestia smaku i znajomości trunków i oczywiście ceny :)

Gość Godejwa
ja lubię słodkie , ale nie za słodkie:D

Gość malakotka
Michel Torino - białe i czerwone

Gość w ludlu jest dobre
wino wytrawne south AFRICA i jeszcze z takiej samej seiii ale z niebeska naklejka, tez wytrawne aleniestety nie pamietam nazwy. Cena to ok 10 zl za butelke. Jak dla mnie ni ema lepszego

Gość Godejwa
w ludlu jest dobre - a mocno czuć gorycz? do czego to pijesz?

Varnak Kadarka - czerwone, słodkie, pyszne, 1l 9.99 I nie pamietam nazwy, ale jedyne takie - czerwone słodkie musujące, włoskie, 9,99 za 750 ml. Oba są pyszne - są słodkie ale nie mdlące

I właśnie nie są słodkie w stylu Sanrgii, ale pysznie słodkie :D Ja normalnie jak koleżanki do mnie przyjdą to sobie pjemy, albo wieczorem jak mnie czasem najdzie to pół lampki sobie naleję :) Nie mam nawyku picia win czy alkoholu do jedzenia (chociaż to podobno zdrowe), tylko tak towarzysko czasami :) I lubię tylko półsłodkie i słodkie, te wytrawne i półwytrawne jakoś mi nie podchodzą :)

Gość anetaskoczek85
Ja na swoje wesele kupiłam wina z tej stronki http://www.sklep-wina.pl/. na początku nie byłam przekonana do zakupu wina przez internet, ale sklep poleciła mi szwagierka, której pasją są wina z całego świata. Mając taką rekomendację zamówiłam jedno czerwone wino i ... byłam zachwycona. Bez wahania zakupiłam 25 butelek wina na moje wesele. Każdy z Gości pytał się mnie, gdzie zakupiłam tak dobry trunek. Z calego serca polecam.