Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdeczka

W końcu wiosna!!! jeah!!!

Polecane posty

Hejka kochane:P jakie plany na dzisiejszą sloneczną niedzielę:P bo w taką pogodę to wręcz nie wypada siedzieć w domu... bo szkooooooda:):D

Gość CWKS1985
CO z tego jak za tydzień wraca ostra zima :] Znów w robocie wszyscy będą kichać i kaszleć, bo takie wahania temperatury sprzyja grypie :/

a wiosenne ubranka już wyciągnięte??:D czy jeszcze nie zakończyłyście sezonu zimowego:D:P

oj tam, nic takiego, że nie schudłaś;P dasz radę;) kinder;P o już tam zima;P na razie cieszmy sie wiosną:P poki ja mamy:P wroci zima, to znowu bedziemy narzekac heh;P

Gość er3r4r
kurde a ja juz jestem chora i wyzdrowieje pewnie wtedy gdy bedzie ciulata pogoda , szlag!

Ja mam same stare ciuchy, szkoda mi kupowac nowe na grube cielsko. To bedzie taka moja kara :P

No wlasnie chyba nie dam rady, bo zamiast odbebnic diete i byc zadowolona, to ja sie obzeram.. Ale jakos to bedzie :P

@er3r4r oj tam:) spokojnie...:P nir tylko ty chora;) w przedwiosniu duzo osob choruje;P np. moja siostra kicha kaszle i smarka jakby sie 'wsciekla' :D ale to nic;p kiedys przejdzie:D a pogoda, 'kiedys' tez bedzie swietna:D w koncu juz koniec zimy:D i predzej badz pozniej przyjdzie prawdziwa wiosna:D:D ale miejmy nadzieje ze taka pogoda jak dzisiaj, bedzie juz caly czas:P @kinder;) daj se spokoj z dieta:P na pewno nie jest tak zle;P pociesz sie tym ze zawsze moglo by byc gorzej:P ja znowu chcialabym przytyc i lepiej wygladac w ubraniach, niz chodzacy wieszak:D ale co zrobie jak nie moge;P niccc:D

ja dziś rozpoczynam sezon rowerowy :) i zamierzam wypróbować nowe okulary przeciwsłoneczne :classic_cool: :P

@camember;) to tak jak i ja;P tez dzisiaj ide na rower;P a okulary juz wypróbowałam wczoraj:D 'dzialaja' heh:P

Gość ide do apteki
spacer bedzie

Gość CWKS1985
Ja tam wczoraj zasuwałem w krótkim rękawku :] Czas zmienić rower ;)

ja tez chwilowo w czoraj na krotki rekaw bylam chwilke, ale jeszcze mi z lekka zimno bylo:D

Gość konkurent z kafeterii
Kinder niespodzianka, zacznij robić pompki :classic_cool:

Gość er3r4r
jeju trzeba rower kupic, sam bym se pojedzila:(

W koncu powialo optymizmem, a nie samo narzekanie ;) Moj sezon rowerowy zaczal sie wczoraj, ale cos sie ndeszcz zapowiada, wiec nie bedzie powtorki chyba ;)

Gość sdfghg
ja zachorowalam i nie moge z domu wyjsc

Pepi:) no dokladnie, trzeba bylo zalozyc jakis pozytywny topik:P gdzie nie ma uzalania:D jak na innych:P cieszmy sie tym co mamy:P a nieee...;D w koncu wiosna;D az chce sie zyc;P deszcz??:D oj nie:P u mnie tak slonecznie, ani jednej chmurki nie ma;D wiec padac nie bedzie:P wiec i uciebie zaraz zacznie swiecic sloneczko:D i na rower mozna bedzie isc;p ja musze swoj troche doprowadzic do ladu, bo po zimie jest w oplakanym stanie:D jak wczoraj jechalam, to powietrza malo:D lancuch skrzypi:D i na dodatek taki okurzony ze o boze:D trzeba na myjnie jechac:D:DD

@sdfgf:) przykro mi:) zycze zdrowka;D i szybkiego poworotu do formy:) i szybciutko na dworek:D zlapac kilka pierwszych promieni slonca;D

Gość sdfghg
dzieki moze za pare dni wyjde juz :-)

@proszek:D 45 km na pierwszy raz:P boze:P ja przejechalam, z 4 km... tyle co do parku dojechalam:D i sobie tam troche pojezdzilam:D miedzy tymi ludzmi heh:D:) i juz bylam zmeczona, kondycja po zimie do dupy:P a ty 45 km matko:D ze ty w ogole masz dzisiaj sile na kafe siedziec heh:P podziwam:D @sdfghg no to na pewnO:) wylecz sie do konca, zeby potem nawrotow nie bylo:):D

Gość er3r4r
a ja 3 dni chora wychodzilam ale dzis juz musze poseidziec bo jutro do pracy:( Jak ja wytryzmam ten cudowny dzien w domu!!

@er3:) wspolczuje;) ale lepiej sie doleczyc do konca, niz sie potem meczyc z nawrotami:)

Ty sobie nie wyobrażasz Magdeczka co ja przeżywałam. Mam stałą trase, z mojego miasta na taką wieś przez las. Namówiłam koleżanke i jedziemy :O. Z płaczem wracałyśmy, non stop pod góre wprowadzałyśmy. Poprostu dwie idiotki :O Nigdy więcej!

W sumie jest niedziela, wiec wskocz do lozka, wygrzej sie, najedz sie comowych lekow i bedziesz jak nowa ;) @proszek o prania 45 km?! Zdecydowanie przegieciw jak na 1 raz ;) @Magdeczka Mower tez by wypadalo jakos do porzadku doprowadzic, tylko pozwolilem sobie na napompowanie kol i juz nie wytrzymalem i pojechalem nad morze ;) Nawet jak dzisiaj bedzie brzydka pogoda, to sa inne rzeczy ktore mozna robic ;)

o juz tam idiotki:D za daleka trase sobie obralyscie:D ja w lato w wakacje, jak juz troche nogi przyzwyczaje :D to tez daleko jezdze po 30 km:D w jedna strone fajnie bo z gorki i w ogole;D a spowrotem masakra;P bo nie dosc ze juz ze znajomymi zmeczeni to jeszcze caly czas piach i pod gorke:D