Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowwwww

podeszłam do obcego faceta w pociągu i porosiłam go o randkę

Polecane posty

Gość taki jeden facet27
lol to mnie koleżanka tak zaczepia w pracy ,ale ona ma narzeczonego ...dziwne ...do tego tak się patrzy na mnie nieraz tymi ślepiami łobuzersko ..aż strach z wami czasami co wam po tych głowach chodzi.

Gość taki jeden facet27
No i do tego gada głupoty na niego raz pozytywnie że mądry chłopak ,uczynny itp ,a raz ,że sama nie wie dlaczego z nim jest ,a potem się na mnie patrzy czasem szturnie zadziornie to ją raz złapałem ostrzej ,a ta się patrzy wtedy jak zbity piesek...no ja pierdole i co ja mam zrobić ? to jest praca , biuro ,a nie kurde dom schadzek:P

Gość Zuzanna Amelia & 18
Offerma - a co Ty bys zrobil jakby jakas obca dziewczyna zaproponowalaby Ci randke?

Gość nie kazda bzdury piszecie
gdzie ty tu widzisz offerma ?

Gość taki jeden facet27
papa setunia

Gość nie kazda bzdury piszecie
zuzia cos ci sie pomieszalo

Gość ciiiiiiekawy
heheh dobre a Ty jestes z rzeszowa czy z okolic???

Gość bff;kggfgf
JAK DLA MNIE BOMBAA! W KOŃCU MAMY TE OCZEKIWANE RÓWNOUPRAWNIENIA W PRAKTYCE. GRATULUJĘ. DZIEWCZYNY NAŚLADUJCIE KOLEŻANKĘ! MOŻE TROCHĘ BALASTU Z NAS ZEJDZIE, BO NIKT NIE LUBI JAK ODWRACACIE SIĘ NA PIĘCIE.

Gość wowwwww
hah ile komentarzy :D nie czytałam wszystkieho nie mam sił.. powiem jedno.. było zajebiście ;D wisłok, potem carpe... on stawiał:D dobranoc :)

Gość wowwwww
z emocji nie mogę... było super, facet widać że ma kasę, kupował wszystko, jest taaaaki przystojny :D:D całowaliśmy się i niestety (albo stety) na końcu był sex :D:D nie mogłam wytrzymać... Kumpele chyba padną jak im opowiem. Jutro pewnie on do mnie zadzwoni, obiecał... Idę do łózka, spróbuję zasnąć. Co za dzień! :)

Gość 15 min- 18max
Jaaaasne, marzenia ściętej głowy. Dziecko nie ma co robić i bawi się w pisanie scenariuszy. :D Wszystko wskazuje na to, że to nie koniec twoich naiwnych wpisów :( A propos, topik żyje już własnym życiem, więc nie wiem czy jest jeszcze sens wymyślać nowe scenariusze.

Gość hrhr
koles zaliczył i sie penie nie odeziwe

Gość wowwwww
wowwwww z emocji nie mogę... było super, facet widać że ma kasę, kupował wszystko, jest taaaaki przystojny całowaliśmy się i niestety (albo stety) na końcu był sex nie mogłam wytrzymać... Kumpele chyba padną jak im opowiem. Jutro pewnie on do mnie zadzwoni, obiecał... Idę do łózka, spróbuję zasnąć. Co za dzień! to nie ja napisałam... kurwa co za debile już zaczerniam nicka :D

ogólnie rzecz biorąc (wczoraj nie miałam już sił pisać) koleś okazał się bardzo fajnym i wesołym chłopakiem, pospacerowaliśmy potem poszliśmy na piwo:) ale żadnych całusów ani nic nie było :D byłam w jeansowej kurteczce i w trampkach tak jak zawsze chodzę bo widzę, że rozkminy na temat mojego wygląduy też były :D dziś rano napisał tylko miłego dnia, odpisałam i cisza no zobaczymy może kiedyś uda nam się powtórzyć spotkanie:) ale już nie z mojej inicjatywy bo wyjdę na desperatkę :D jednym słowem było bardzo miło, nie żałuję, uniknęłam wieczoru spędzonego w domu :D a dziewczyny umierają z zazdrości ;D wszystkie prawiczki i ci którzy nie możecie znaleźć swojej drugiej połówki - bierzcie ze mnie przykład:D ja to zrobiłam bardziej na jaja no ale... kto wie :) chociaż nie nastawiam się:D nie podobała mi się jego koszulka z napisem styl bałtycki gołe cycki:D no i z babą z gołymi cyckami oczywiście :D pozatym zajebisty chłopak z budownictwa, 4 roku dobrze że powiedział mi pod koniec bo bym się przy nim czuła głupia xD:D

Gość wertgryry
jesteś gigant :)

:D swietnie!! :) tylko znowu nie bierz tak rygorystycznie tych wszystkich gierek w stylu - nie odezwie sie juz pierwsza itd. :) rob tak jak czujesz :) moze nie proponuj kolejnego spotkania, ale z napisaniem - jesli tylko masz ochote - nie zwlekaj :) fajna historia :)

Gość Zuzanna Amelia & 19
Dostrzegam nute rozczarowania w tym co piszesz. Czy bylo cos co Ci sie nie podobalo ?

Gość dddkdkddkddd
Ale z ciebie ziolko:-)

napisz czy Ci sie podobal z wygladau ile trwalo spotkanie czy rozmowa sie kleila i czy po spotkaniu pisal cos czy wymieniliscie sie namiarami na neta?

czujesz się głupia dlatego że wyznał ci że jest studentem budownictwa? :O ile mas zlat 15. że stedent robi na tobie wrażenie?

autorka totalnie olała gościa...jeansowa kurteczka i trampki na pierwszej randce - masakra - rozumiem , ze na drugiej randce coś takiego , ale na pierwszej? a koleś też olał koleżankę - styl bałtycki gołe cycki...cóż...komentować nie trzeba ...:P

zrobiło bo ja studiuję socjologię i poczułam się głupia :D setunia wszystko opisałam... było super rozmowa na luzie.... poczytaj a potem pytaj LD

autorka ma 15 lat, skoro ubiera się w dzinsowa kurteczke i drży zna mysl że umówiłą sie ze studentem 🖐️

o kurwa szłam na spacer nad wisłok co miałam ubrać szpilki?:D barany ;D