Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowwwww

podeszłam do obcego faceta w pociągu i porosiłam go o randkę

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 18
rev - nie zdecydowalbys sie na spotkanie ? Dlaczego ?

Gość nonkaaa
u mnie się to sprawdza że im mniej się staram ty bardziej facet zabiega więc daj sobie luz i pojedź do spotkania swobodnie....i czemu nie ma się ubrać seksownie? zawsze warto ładnie i ponętnie wyglądać

Gość Dancefloora_91
Wow! Plwodzenia! :) Będę z Tobą sercem. Też jestem z Rzeszowa. Idźcie sobie na bulwary, będziecie mogli w spokoju pogadać. Ale bądź ostrożna. Trzymam kciuki ;)

rev - nie zdecydowalbys sie na spotkanie ? Dlaczego ? bo nie czepiam sie okazji dla okazji ...nic z tego

Gość Zuzanna Amelia & 18
Wybierzcie sie do Przemysla. Urocze miasteczko. Albo do samego Lancuta obejrzec powozownie.

zuza ona chce tylko randki za zakład , a nie kilkudniowego zwiedzania w czasie romansu 💤

olejne głupie prowo:o pewnie to tej co w piatek pisala o kolesiu od stłuczki:o

Gość Zuzanna Amelia & 18
Rev - zwiedzanie Przemysla i Lancuta mozna zrobic w jeden dzien jesli startujesz z Rzeszowa.

W takim razie teraz skoro go zaprosiłaś powinnaś zapłacić za kolację czy gdzie tam pójdziecie :) akurat przyda się ta wygrana kasa

może i prowo , ale sytuacje sie takie zdarzają ,zwłaszcza jak kilka napalonych i w dobrym humorze kobiet, podróżuje pkp :P zuza a nie lepiej zwiedzić na luzie ? moze była by okazja zostać na noc? :P

Laura* nie przesadzaj - autorka tyle sie wysiliła żeby mieć na wina , a Ty chcesz wydawać na jakiegoś drania :P

Rev też mi się czasami zdarza teraz planuje w piąte skorzystać w usług pkp Crem pare razy bylam

Gość Zuzanna Amelia & 18
Powozownia w Lancucie jest przepiekna i mozna ja zwiedzac jak najbardziej na luzie. Mozna chyba nawet pojezdzic niektorymi powozami. A potem wrocic na obiad do Przemysla. Urocze miejsce.

zuza w Łańcucie nie byłem , ale w Przemyślu kilka razy i lepiej mieć więcej czasu , bo można na randce zatrzymać się gdzieś "po drodze" bez pośpiechu...:P

Gość Zuzanna Amelia & 18
Ja w Przemyslu bylam bardzo dawno temu ale bardzo mi sie to miasto podobalo. Bardzo malownicze miejsce. Lancut tez.

zuza po udanych krótkich wypadach mogli by się udać w pobliskie Bieszczady - zwiedzać razem "dzikie miejsca" - to by było to...:P

Crem jakos tak....... Rev ja na nikogo tam nie czekam:P ale kiedys przypadkowo w pociagu spotkalam kolesia co poznalam go w necie ;) i tam pierwszy raz i ostatni jak narazi, sie widzielismy

Gość Zuzanna Amelia & 18
W Bieszczady beda sobie jezdzic pozniej jak juz sie lepiej poznaja. Na wstep dobra bylaby wycieczka do Przemysla albo do Lancuta.

Gość vbghnjkjhgfgh
rzadko mozna spotkac sie z takasytuacja gratuluje odwagi:)

Gość Uriziel
I napiszcie teraz hipokryci, że wygląd się nie liczy...

setunia spotkaliście sie przypadkowo w przedziale sypialnym?:P zuza ale ja własnie tak zasugerowałem - do lata mogliby zaplanować wakacje w B.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Poczekamy az autorka wroci z randki to jej to podpowiemy. Chyba udana randka skoro do tej pory jej nie ma.

Gość 15 min- 18max
To żeście autorce przyszłość ułożyli :D Ona o nic nie pytała, a wy jak te swatki.... rere kum kum