Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowwwww

podeszłam do obcego faceta w pociągu i porosiłam go o randkę

Polecane posty

Rev nie, nei , sama się teraz nakręciłąm , nie wiem co ma na to wpływ, może to , ze tak powolutku wszytko:P i dopiero za 2tyg moze sie zobaczymy

fiku rzeczywiście fajni faceci pytają w ten sposób o Anathemę p.s. nowa płyta Anathemy już w kwietniu

Gość Zuzanna Amelia & 18
20:48 [zgłoś do usunięcia] revolver setunia to się nazywa wykorzystywanie - nakręcasz i zbywasz faceta Wykorzystywanie to by bylo jakby go zaciagnela do lozka.

Gość taki jeden facet27
zbyt seksowne ubranie jak dla mnie jest bez sensu...na pierwsze spotkanie najlepiej normalnie się ubrać ...choć np moja była to cwianiara założyła legginsy no i ja widząc jej tyłek ..wymiękłem . myślę ,że na 99% facetów legginsy zadziałają.

Gość taki jeden facet27
aj tam aj tam....ale na kolanka sobie ją posadziłem po 30 min ; )

taki jeden facet27 piszesz bezsensu - skoro wymiękłeś , to taki miał być efekt , a nie szaro-bure ubranie jak dla emerytki lub habit

"legginsy i odkryty tylek - wiocha" dla mnie tez wiocha :O "rzeczywiście fajni faceci pytają w ten sposób o Anathemę" zapytał co młodzież teraz słucha ;) a ja taka neinowoczesna jestem :(

nocóż strój już wile o niej mówił;0 to mogłęś spokojnie rzykować:):)

Gość Zuzanna Amelia & 18
Res - a Ty kto taki bo mi sie bardzo mylicie. Nie tylko mi zreszta.

Gość taki jeden facet27
..heh no coś w tym jednak jest bo w końcu była..

fiku chcesz nowoczesnego bogackiego spełniajacego listę , to nie pytaj o kapele

Gość taki jeden facet27
po prostu nie pasowaliśmy do siebie ,ale to wyszło po czasie W sumie to nie wiem co wam w tych legginsach nie pasuje na pierwszą randkę no miała fajny tyłek to go pokazała też wielkie mi halo :P

nood razu tylek Ci pokazala:P ale blo minelo:) mzoe to nie byla ta:P:)

Gość taki jeden facet27
Dla mnie z kolei bardziej wkurzające jest jak kobieta udaje i ukrywa swoją seksualność. No tak nas stworzyła natura i tyle . Dla mnie jak do 3ciej randki laska nie da sie nawet pocałować to bez sensu ..z seksem to tam mogę poczekać ten miesiąc...choć w sumie to ja po 1szej randce już wiem czego się mogę mniej więcej po kobiecie spodziewać ...bo te o "kurewskiej " naturze to na 1szych randkach daję temu znaki ja nie wiem czy dla szpanu czy z głupoty ,ale tak jest jakoś.

jestem za podkreslaniem ej seksualnosci ale mozna to roic bardziej subtelnie:P a ja mam 3 spotkania za soba i ejszcze sie nie pocalowalismy porządnie :D

"chcesz nowoczesnego bogackiego spełniajacego listę , to nie pytaj o kapele" już keidyś pisałam, że nie pasjonuję sie muzyką, to dla mnei sprawa drugorzędna, dusza artystyczna to nei dla mnie

Gość Zuzanna Amelia &18
taki jeden facet27 - mozesz rozwinac te mysl?

Gość taki jeden facet27
"a ja mam 3 spotkania za soba i ejszcze sie nie pocalowalismy porządnie" ale przyznaj ,że nie możesz się już doczekać ( o ile Ci się podoba facet) ,a jak tak będzie zwlekał to Cię to wkurzy w końcu.. Z czym jak z czym ,ale z całowaniem niema na co czekać. Ja wolę namiętność wprowadzać od początku, Nie wyobrażam sobie za to umawiać się z dziewczyną mając niecne zamiary ,ale chodzić metr od siebie i tak sztywno , sztucznie to bez sensu jest..no ,ale cóż tępo i dynamika rozwoju sytuacji jest w rękach faceta ,a wszelkie stopowanie w rękach kobiety i cały w tym ambaras żeby to wspólnie fajnie zgrać nie za szybko i nie za wolno.

Facet ale on to już chcial hehe ale dalam mu w policzek:P wic ja go tak chcialam przetrzymaci powiem Ci ze teraz nie moge sie wlasnie doczekac:P a jak z ostatnim sie spotykalam to na pierwszym spotkaniu byly namietne buziaki i co ? przekonalam ie ze by od razu chcial seksu;P

Gość taki jeden facet27
nakręcanie jest fajne byle by nie przekręcić. 3 randka bez całowania no niezła jesteś ..ja raz jak byłem jeszcze bardzo nieśmiały spotykałem się z taką koleżanką to jak na 2giej randce nie zabierałem się za całowanie to 3ciej randki już nie było :P...więc teraz mam nauczkę ,że was całować od razu

w ogole bylo na raziemalo tego kontaktu fiz! sama go od czasu do czasu troche musialam szturchnac jakos, zeby ta bariere przelamac ......

Gość taki jeden facet27
..a jak zaczepiasz ? ..mnie np kobieta idąc obok szturchała z biodra , strzepywały z ubrania jakieś niby coś , ..a i tak najlepsze jest to wasze ocieranie się ,że niby niechcący :D no to mnie rozbraja po prostu.