Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rekinrekin

Pomocy stracilem ukochana !!!!!!!

Polecane posty

Witam rzucila mnie ukochana Byłem z ukochana 4 lata w tym miesiac po zarenczynach. Wyjechalem do Niemiec do pracy i po 2 tygodniach pobytu w niemczech zadzwonila do mnei( w czwartek) dziewczyna i zapytala sie czy moze isc na dyskoteke powiedzialem ze oczywiscie bo i tak mamy wspolnych znajomych z ktorymi poszla. Nie moglem do niej pisac ani w piatek ani w sobote tylko zadzwonilem do niej w sobote wieczorem i powiedziala ze idzie do domu i bedzie pisac i powiedziala ze mnie kocha najmocniej na swiecie i nie wyobrarza sobie zycia bezemnie. Jak sie okazalo poszla na dyskoteke. Bylem ostro zaborczy w trakcie naszego zwiazku i czasami zdarzaly sie klutnie ale po polowie dnia zawsze wszystko wracalo do normy. Wiem ze dalej sie interesuje moja osoba. W trakcie powrotu do Polski tego samego dnia jak dostalem smsa (w niedziele) ze chce oddemnie odpoczac, napisalem zeby powiedziala mi czy mnie jeszcze kocha odpisala ze tak. Jak wrucilem to po tego samego dnia rozmawialismy i powiedziala ze nic nie czuje juz do mnie i ze nie chce ze mna byc. Po 3 dniach wrucilismy do siebie na 2 tygodnie. Puzniej powiedziala dla mojego znajomego ze nie okazywalem jej milosci i ze do mnie nie wruci, ale wczesniej sie dogadalismy zeby dac sobie przestrzen to ja tego nie rozumiem. Tego samego dnia zaszedlem przy znajomych na klatke z kwiatami i prosilem zeby wrucila do mnie i ze jesli sie nei zmienie to dam dla niej odejsc wyznalem jej milosc. Ona powiedziala ze mnie nie kocha i nie wruci do mnie i cos we mnie peklo i jej wszsytko przy wszystkich wygarnelem(wiem ze glupie).Tego nie rozumiem skoro od 2 lat caly czas do mnei mowila o zarenczynach, przed swietami powiedziala ze dla mnie ze dla jej kolezanki oswiadczyl sie jej chlopak na polowinkach i sie zaphtala kiedy ja to zrobie to nie rozumiem tego. Caly czas dla mnie powtarzala ze jestem tym jedynym na cale zycie i tylko mnie kocha. Bylismy razem na wakacje w londynie i wtedy zobaczylem w archiwum na lapie stronke "Jak zerwac z chlopakiem" i zapytalem sie czy chce to zakonczyc bo jesli tak to dam jej na bilet i niech wraca do polski a ja zostane w londynie. odpowiedziala ze tak niechcaco weszla na ta strone i powiedziala ze mnie nie zostawi bo zabardzo mnie kocha i chce spedzedzic reszte zycia. Jak bylem teraz w Niemczech przed zerwaniem to wszyscy znajmomi razem z nia grali butelke i ziomek zadal jej pytanie czy chce spedzic ze mna resztte zycia to bez chwili zawachania odpowiedziala ze tak. Wczoraj bylismy na imprezie razem ze znajomymi i zaczela sie popisywac(zreszta tak jak zawsze odkad zerwala ze mna) a ja juz troszeczke bylem podpity i powiedzialem zeby sie nie popisywala i zaczela sie ostra jadka i wyzwalem ja od ku*ew itp. Do jej kolezanki powiedzialem czy jest z siebie dumna ze rozwalila 4 zwiazek w swoim zyciu( bo wiem ze to jej hobby bo naprawde lubi to, ta kolezanka jej mowila ze jesli zarenczyny trwaja dluzej niz rok to jest pech). prosze o pomoc na prawde nie jestem w stanie bez niej zyc!!!!! Nie jestesmy razem juz 4 tyg.

Gość Eeerrr...
Jestes jakims dysleksycznym smutnym i do tego zaborczym dzieciakiem, ktory wyzywa "milosc swojego zycia" od kurew przy pierwszej klotni. Oczywiscie, ze nie mozesz bez niej zyc, bo wiesz, ze zadna inna by Cie nie chciala. Dziewczyna powiedziala, ze Cie nie kocha, to znaczy, ze nie kocha, pogodz sie z tym, a nie rob sceny, ktore tylko pokazuja jak zalosny Ty sam jestes...

Gość Oliver_RRR
PO 1. Odeszła bo poznała kogoś kto ją szanuje lub zaczął traktować ja jak kobietę. Sam straciłem kobietę po 7 latach bo zacząłem traktować ją jak własność. Ogromny błąd z mojej strony. PO 2. Nie wróci a jak by chciała wrócić to nie pozwól na to bo już nigdy nie będzie tak samo. Już nigdy nie zaufasz jej bo zawsze będziesz niepewny czy za chwile znowu nie postąpi podobnie. PO 3: Miłość trwa krótko 2-3 lata potem ona przechodzi w zaufanie i wspólne rozwiązywanie problemów. Wiec jak po 4 latach powiedziała Ci koniec tz. że nie mieliście fundamentów do prowadzenia tego związku dalej. P0 4: Przemyśl co robiłeś źle, jakie cechy charakteru przeszkadzają Ci w Tobie i z tym walcz, i pamiętaj tą lekcje abyś dla kolejnej kobiety był zupełnie innym człowiekiem. PO 5: Zapomnij o niej, wybacz jej i żyj swoim życiem. Wiem że jest mi łatwo takie rzeczy pisać ale tak musisz zrobić. P.S: Ja ze swoją partnerką rozstałem się 1 rok temu i nadal cierpię, być może dlatego że za bardzo ją pokochałem za bardzo jej ufałem i za bardzo jej to okazywałem mimo że wiem że wzorem faceta nie byłem. Kobiety inaczej rozumieją słowo miłość, dla nich ona przychodzi i odchodzi i to jest prawidłowa kolej rzeczy dla nich. Jeżeli facet pokocha szczerze i prawdziwie to kocha zawsze bez względu na to sytuacje w jakiej znajduje się z partnerką. Rada: Znajdź sobie hobby, coś co Ciebie interesuje i co pochłonie całkowicie twój czas, bo zwariujesz. Jeżeli jesteś pewien że ją kochałeś to Ci współczuję i życzę wytrwałości i zwalczaniu tego irytującego stanu. Ja jeszcze myślę o niej aczkolwiek, przyzwyczaiłem się do tego bólu. Jak masz jakiegoś kumpla to idź pogadaj wyżal się, wyrzuć wszystko to co Ci leży na sercu i zapomnij o niej... Za jakiś czas zobaczysz że, mimo to że tęsknisz nie będziesz chciał do niej wrócić, bo za dużo cierpienia Cie to kosztowało.

Wlasnie o to chodzi ze nie moge o Niej zapomniec bo zabardzo Ja kocham. ! marca na nasza rocznice dalem Jej roze i list i wiem od Jej brata ze pytala sie u siebie w domu wszystkich czy ma do mnie wrucic. Nie przestane o Nia walczyc bo naprawde wiem ze to jest milosc mojego zycia. Prosze o jakies rady jak Ja odzyskac PS. To nie jest wypracowanie z jezyka polskiego

I wiele razy do mne mowla ze docenisz jak stracisz. Ja bylem jej pierwszym i wiem ze Ona dalej mnie kocha

To nie jest wypracowanie z jezyka polskiego Ale forum jak najbardziej polskie. Zatem znajomość ojczystego języka i poprawne posługiwanie się nim, obowiązuje.