Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona25

faceci myslą tylko o sobie

Polecane posty

Gość zawiedziona25

Ostatnio w telewizji mówili o nowym wynalazku w dziedzinie aktykoncepcji: urządzeniu,które ultradźwiękami zabija plemniki.Wystarczy przyłożyć to do swoich jąder raz na jakiś czas i całkiem bezboleśnie oraz bez wpływu na zdrowie "tymczasowo" stracić płodność.Po jakimś czasie pojawią się nowe plemniki,więc stan ten jest odwracalny.Wszystko pięknie! Ma wejść do sprzedaży za kilka lat jeśli testy będą dobre. Ale zaraz!Zrobiono w zwiazku z tym wywiad z przypadkowymi facetami na ulicy.Żaden nie był zainteresowany!Mówili,że im tam odpowiada tak jak jest .A więc niech kobiety trują się hormonami albo stresują się o pękniętą gumę i potem latają po "tabletkę po",która jest bardzo niebezpieczna. Byłam zażenowana egoizmem facetów. A Wy kafeteriowi faceci,bylibyście zainteresowani czy przedstawiacie równie egoistyczną postawę?

zawsze jest ryzyko - bez względu na zabezpieczenie dlatego jak idzie sie do łóżka, to liczy się z tym , że seks stworzono dla robienia dzieci, a nie tylko dla orgazmów...

Gość zawiedziona25
a co ma jedno do drugiego revolverze?

to , ze faceci też sie stresują jeśli nie chca dziecka i sie zabezpieczają jak mogą - i nie myślą tylko o sobie

Gość zawiedziona25
nie zrozumiales sensu mojej wypowiedzi.oni nie byli zainteresowani,bo po co?

Gość Eeerrr...
A zastanow sie ile kobiet byloby zainteresowanych byciem "bezplodna przez jakis czas"? Jakie sa skutki uboczne tego "niesamowitego urzadzonka", bo dla mnie to brzmi jak dosc inwazyjna metoda antykoncepcji? Poza tym czytajac niektore posty tutaj az chce mi sie smiac jak niektore kobiety biora tabletki, do tego uzywaja gumek i praktykuja stosunki przerywane, tak na wszelki wypadek, a potem przezywaja 3 tygodnie stresu, bo moze jednak wpadly! Nie wyobrazam, zeby wiele kobiet zaufalo swojemu facetowi i temu zabijaczowi plemnikow na tyle, zeby uprawiac sex w blogostanie i nie martwic sie o niechciana ciaze. Na dobra sprawe i tak zadna metoda nie daje 100% gwarancji...

ja bym nie pozwoliła mojemu mężczyźnei stosować jakieś szemrane metody po któych bedize neipłodny!