Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka........

Przed porodem

Polecane posty

Gość babeczka........

Czy czułyście np. kilka dni wcześniej, że coś się zaczyna dziać czy akcja porodowa was całkowicie zaskoczyła? Niedługo rodzę i się zastanawiam, czy bede wiedzieć wczesniej, że coś się dzieje.

przy pierwszym dziecku nie miałam zielonego pojęcia że to już się zacznie tak po prostu wody zaczęły się sączyć i tyle a przy drugim dokładnie wiedziałam kiedy to będzie bo poród był wywoływany :D:D:D ale wiem że sa kobiety które wiedzą i tyle

Gość ja przy pierwszym czułam
a raczej wkręcałam sobie tak długo aż mi się wody zaczęły sączyć. Normalnie je urodziłam silą woli.

Gość taka tam......................
mnie o 5 rano obudziło jakieś ukłucie a o 6miałam już bóle co minutę. Wieczorem nic nie czułam zeby coś się miało dziać.

Gość Mamaoscra
Witam u mnIe zaczęło sie to w piątek w nocy miałam skurcze co pól godziny pózniej popołudniu pojechaliśmy do szpitala urodziłam 20:44 w sobotę i wody miałam przebijane

ja nic nie czułam dzień wcześniej. o 2 obudziły mnie skurcze co 7 minut. i tak sobie były. o 17 były co 4 minuty i pojechałam do szpitala, ale ucichły i o 19 byłam w domu. o 20 skurcze parte! do szpitala znów. tam parte nadal, ale rozwarcia brak. o 22.20 pełne rozwarcie, położna przebiła wody i o 22.54 mały na świecie :)