Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Szypko, ratunku, potszebuje pomocy!!!

Polecane posty

Tym razem pytanie o psa, a raczej sukie. Czy jak jósz pies skączy rok to sutki się powiększają to normalne? czy jak mojej sóce powiększyły sie to morze oznacza, że to cionża? proszę o szybkie konkretne odpowiedzi. mam nadzieje, że sie z nikim nie póściła, bo ma rodowud i tak głupio by yło.

no niech ktoś mi odpowie to bardzo pilne!!!

Gość .I.Love.KlitschkO.
nie czasami to jakby to nazwać urojona ciąż a a dokładnie suczka może mieć mleko w piersiach ale nie być w ciąży tak czasami jest nie przejmuj się

Gość zosia z krynicy górskiej
ja pierdole weź to skończ kretynko, bo ani to zabawne, ani fajne :O

ale ma strasznie durze te cyce, a wczesniej mniała take krostki, a tera jak krowa wyglonda. a mleko nie leci, morze jeszcze za wczesnie. a ile trwa cionza u psow?

zosia ja powarznie pytam, naprawde obaczylam pszed chwilo, ze jej cyce strasznie urosły, a jak mniala cieczke to jo wypószczalam samo na dwór, a dziury we płocie to mógł jaki kawaler przyjsc. Raz to we trzech stali. o boże co ja z robie z tymi dzieciami, pszecie to ani sprzedac ani wychowac.

Gość .I.Love.KlitschkO.
chyba dwa miesiące ale dokładnie nie pamiętam , na razie czekaj bo to naprawdę może być ciąża urojona

Gość .I.Love.KlitschkO.
a jak to rasa ??

ach wy tempaki, straszycie a żem dopiero w googlach wyczytała że cyce się po cieczce powienkszajo. czyli jósz sprawa wyjaśniona.

mam nadzieje, że tyo po tej cieczce tak zostało, bo ze dwa tgodnie temu mniała pierszo. nie daruje jej jak sie okarze, że jest w cionzy,a do tego pewnie nawet nie wie kto jest ojcem.

Gość .I.Love.KlitschkO.
czego wyzywasz ludzi którzy starają ci się pomóc nikt ci nie napisał że to ciąża tylko że to urojona ciąża a pieski mogłabyś sprzedać

nie wyzywam wszystkich, tylko tych co nie wiedzieli. jak spszedam pieski jak nie bedno rasowe, kto bendzie chcial za pieniondze kundleaka. Ona miała byc porzondna a nie jakas pószczalska, nie tak ją wychowalam.

Gość .I.Love.KlitschkO.
no to oddasz i już po kłopocie

Gość .I.Love.KlitschkO.
a daj spokój czym ty się przejmujesz zdarza się:)