Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troksiiii

ojciec biologiczny

Polecane posty

Gość troksiiii

po 40 latach dowiedzialam sie o moim biologicznym ojcu. Byla to 3 dniowa znajomosc mojej matki. On nie wie o moim istnieniu, a ja bardzo chce go poznac i powiedziec mu ze jestem jego corka, ale nie chce zaburzyc jego dotychczasowego zycia. Co mam zrobic??? BŁAGAM POMORZCIE!!!

Gość DariaxD*
Nie rób tego , będziesz żałować

Gość zenek z karpacza
40lat!! a żyje on w ogóle

Gość DariaxD*
Ja bynajmniej żałuję.Dobrze,że mama go zostawiła

Jeśli zdobędziesz kontakt, to najlepiej zadzwoń. Przedstawisz się, zapytasz czy chce się spotkać i porozmawiać. Jeśli to szczery i otwarty człowiek - będzie ok. Jeśli osobowość toksyczna, negatywna - może szkalować imię Twojej Mamy. Generalnie - nie miej oczekiwań żadnych - bo nie wiesz jak się zachowa. Może nie wiedzieć nawet że istniejesz. Jeśli jednak masz taką silną potrzebę - powodzenia!

Gość troksiiii
Tak zyje. Ma teraz 62 lata. On nie wie o moim istnieniu. To byla krotka znajomosc 3 dniowa. Jestem załamana, bo naprawde nie wiem co mam zrobic.

Gość jesli facet nie ma dzieci to
ucieszy sie ze ma dziecko jesli ma samych synow to ucieszy sie ze ma corke

Gość troksiiii
Wiem, ze prawdopodobnie ma 28 letnia córke.

Są ludzie którzy lubią zmiany w życiu i cieszą się z niespodzianek. Są ludzie którzy boją się zmian i gubią się kiedy coś się zmienia. Nie wiesz jakim on jest człowiekiem i chcesz go dopiero poznać. Tak jak pisałem - polecam telefon - wtedy łatwiej zacząć kiedy jesteście oddaleni od siebie. Jeśli staniesz w drzwiach i oznajmisz kim jestem - będzie większy szok. Przez telefon możesz mu zostawić swój numer, on może się rozłączyć. Oczekuj najgorszego, wtedy coś pozytywnego będzie miłym zaskoczeniem. Jak będziesz oczekiwać sielanki, to możesz się rozczarować.