Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj fuj uffuufuuuu

jak pozbyć się wzdęć ,gazów i ociężałości po jedzeniu ? nie wytrzymam !!

Polecane posty

Gość fuj fuj uffuufuuuu

pierdze jak stary chłop :O w pracy musze biegac ciagle do kibelka. Postanowiłam przytyć , jem bardzo duzo. Wczoraj zjadłam sama duża pizze - jem 4 razy w tygodniu - waga idzie do gory :D , duzo orzechów , sezamków i innych wysokokalorycznych rzeczy ale... te gazy , wzdecia :O cale zycie jedzenia zieleniny i chlebka no i skurczony zoladek :(

Gość bręczykiewicz
1. Po takim jedzonku to się nie spodziewaj, że będziesz fiolkami pierdzieć :P 2. Jak wcześniej jadłaś zieleninki to widać organizm siędo nich przyzwyczaił i na takie radykalne zmiany diety reaguje. 3. Po co chcesz przytyć?

Gość fuj fuj uffuufuuuu
bo jestem chuda jak anorektyczka (doslownie!) , widac mi żebra, rece chude jak patyki ,okropnie wyglądam. Chce wazyc tyle ile w wieku 16 lat. Brakuje mi 4,5kg.

Gość gmx__X__XX
kupc sobie espumisan :) poza tym po jedzonku proponuje herbatke miętową (albo krople ,zalezy co wolisz) -pomaga na przejedzenie :)

Gość bręczykiewicz
Są inne zdrowsze diety dzięki którym przytyjesz. Po nich nie będziesz gazować, a jak już to przynajmniej nie w takim stopniu :D Poczytaj trochę po necie ;)

Gość fuj fuj uffuufuuuu
a jakie to metody ?? to co robie jest ok , nareszcie odzyskalam sile , kiedy napne miesnie to je czuje ,są twarde :D nie to co kiedys, miekkie placki. Tluszczu mi chyba nie przybywa ,nie zauwazylam.

Gość fuj fuj uffuufuuuu
a co mają pasozyty wspolnego z moim przytyciem ? :O

Gość bo se sikne
a maja maja nie wiesz ? niektore pasoyty wpływaja na przyrost masy ciaała a inne na uzbytek, przy grzybicy najczesciej ludzie sa otyli bo grzyb domaga sie pewnej grupy pokarmów i do tego bardzo czestgo chce sie zrec :)

Gość fuj fuj uffuufuuuu
ale ja otyła nie jestem ,nigdy nie bylam... jestem zbyt chuda , zaczelam jesc zieleninie by troche schudnąc , nie przejmowalam sie jakis czas swoim wygladem i waga spadała, potem zatrzymala sie na pwnym poziomie i postanowilam przytyc.

Gość bręczykiewicz
Po co od razu grzybice? Omg każdy zdrowy człowiek ma czasem gazy, a jak się przeje fast foodami to już w ogóle nie dziwota :o więc nie wiem po co te cyrki... A co do diety to wydaje mi się, że po prostu trzeba Ci więcej białka takiego w mięsie... Poczytaj co zawiera białko to będziesz wiedziała czym się żywić żeby mieć siłę, bo od jedzenia samej zieleniny to tego nie uświadczysz ;)

Gość nonejm7
bręczykiewicz - zaraz tutaj naskoczą na Ciebie ,że mięso to padlina, nafaszerowane hormonami ,antybiotykami, ze masz pewnie grzybice, tasiemca, robale o ktorych nie wiesz, wg częsci ludzi z kafeterii KAZDY ma jakies pasożyty :D + setki innych powodów dlaczego mięso jest bee,nabiał beee, jajka bee. Nie zapominajcie moi drodzy ze wasze owoce i warzywa tez są BEE , wiekszosc odmian to krzyżówki i roślinki zmodyfikowane. Czystych pierwotnych odmian nikt nie uprawia bo są słabe , dają niewiele owocow , mają zbyt duze wymagania etc. Pomijając juz pestycydy typu Roundup. Wszystko jest niezdrowe :)