Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslęnadtym

Co mi może być?

Polecane posty

Gość myslęnadtym

Od pewnego czasu mam dziwne objawy organizmu i nie wiem kurczę co mi dolega. Zacznę od tego, że w lutym nie dostałam okresu (wczesniej przez ok. 3 miesiące długośc cykli była bardzo rózna), teraz mam jakieś brązowe plamienia. Od dłuższego czasu kłuje mnie w prawym boku pod zebrami. Dodatkowo prawdopodobnie mam hemoroidy i wieczne problemy z jelitami (zaparcia). W tym tyg. wybieram się do ginekologa. Rozważam też wizytę u gastrologa. AA, współżyję jakby co, ale ciąże wykluczam. Robiłam badania glukozy i TSh - sa w normie. Ktoś może mi pomóc?

Gość nimmu
a poziom hormonów badałaś?

Gość myslęnadtym
Dziękuję za odzew. Nie, nie robiłam badań hormonów ani nic pod katem pasozytów... Kurczę, moze to ta grzybica, już sama nie wiem co robić:(

Gość myslęnadtym
Zrobiłam test, wyszło mi około 158 pkt. Czyli chyba duża mozliwośc, że to mam:(

Gość Mam tutaj duzo orange nickow
zrób sobie test ze szklanka wody jeszcze do tego, rano na czczo.

Gość myslęnadtym
Zrobiła wczoraj ten test ze szklanka wody i sliną... Były widoczne sznury. Kurczę, jutro mam wizytę u ginekologa. Ale co dalej, do gastrologa? jakie badania trzeba wykonać tak orientacyjnie, może ktoś wie? Miałam robioną morfologię, TSH, glukozę i mocz. Niby w porządku wszystko. Pewnie jakieś badania kału?

Gość myslęnadtym
Eeee? zwariuje:(

Gość lenka_31
Nom :( przykro mi ale antybiotyki tylko pogarszają sprawę :( czytaj o tym dużo a wyjdzesz na prostą. Powodzenia 🖐️

Gość myslęnadtym
Lenko, możesz mi powiedzieć jakie dokładnie badania kału trzeba zrobić? Chciałabym je wykonac przed wizytą u gastrologa... Posiew wystarczy? Czy żadnych takich badań nie trzeba?