Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka . .

Obuwie Caprice -miał ktoś ?

Polecane posty

Gość Jolka . .

Jakie jest , czy rzeczywiście takie wygodne ? Do jakiej innej marki byście je przyrównały ?

Gość ja miałam......
zalety: -wnętrze bardzo wygodne mięciutkie -bardzo lekkie -ładne wady: -sztywna skóra zwłaszcza na piętach - porobiłam sobie rany -środek farbował na czarno - pończochy do prania po każdym wyjściu

Gość ja miałam.........
zalety: -wnętrze bardzo wygodne mięciutkie -bardzo lekkie -ładne wady: -sztywna skóra zwłaszcza na piętach - porobiłam sobie rany -środek farbował na czarno - pończochy do prania po każdym wyjściu

pracowalam swego czasu w obuwniczym - obuwie caprice moge Ci polecić z czystym sumieniem. bardzo dobra firma

Gość ja miałam.........
to fajnie ze pracowalas i dotykalas tych butow wykladajac na polke ale sek w tym czy je nosilas?? bo ja tak i pomimo ze starannie wykonane to wiecej nie kupie..

oczywiście że chodziłam w tych butach. obuwie musi byc odpasowane do stopy, to ze dla Ciebie ta firma jest nieodpowiednia nie znaczy że dla wszystkich taka będzie. osoba musi przymierzyć but i pochodzić w nim żeby zobaczyć jak się w nim czuje.

Gość ja miałam......
no powiem szczerze ze jak mierzylam to sie bardzo dobrze czulam, bylo tak lekko i mieciutko, chyba z 10 min spacerowalam po sklepie i bylo super, dopiero potem sie zaczelo:( pol godziny spacerkiem i piety pokrwawione:( ja moge polecic buty st.olivier, moglam w nich chodzic nawet na gola stope i nigdy mnie nie otarly w zadnym miejscu

Gość Jolka . .
Z tym farbowaniem pończoch to i butom lepszych (droższych) firm się zdarza ;-) Mi np. farbowały buty : Prima Moda i Venezia ;/

Gość Jolka . .
Jeszcze ktoś ? :-)

Gość feltlicious
Minęło już sporo czasu od publikacji tego artykułu - ale ja również odradzam!! Fleki po trzech miesiącach - zdarte, i oczywiście nie do wymiany. Na moją prośbę mailową (firma nie podaje numeru telefonu, ciekawe dlaczego?) dostałam odpowiedź: "niestety nie przyjmujemy reklamacji od klientów indywidualnych, natomiast jeśli chcą panie zgłościć wystąpienie wady do sklepu, który właściwie już nie istnieje należy udać się do sądu konsumenckiego, w którym zostaną Paniom udzielone informacje dotyczące sklepu oraz kontakt do niego. Nadmieniam także, że fleki nie podlegają reklamacji i są cześcią obuwia niewymienną, gdyż ich uszkodzenie jest wynikiem naturalnego zużycia, dlatego też wniosek reklaamcyjny może zostać oddalony lub reklamacja nie będzie przyjęta. " Czyli masz kliencie chłam i bujaj się sam.

Gość gość
nie wiem jak można reklamować zużyte fleki?! to tak jak by kupić pumeks i po miesiącu próbować go oddać do sklepu bo się zużył, fleki trzeba wymieniać co jakiś czas u szewca i to jest NORMALNE!