Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 medecin

Fanki Dukana, otw贸rzcie oczy!!

Polecane posty

Go艣膰 dok艂adnie takkkkkk
偶r膮 w ci膮zy bez opami臋tania, potem wa偶膮 po 80 kilo i w zwi膮zku z tym ,偶e dupska im sie ruszy膰 nie chce, wdupiaj膮 jakie艣 lidy, adipexy czy inne chemikalia, nara偶aj膮c te maluszki na bycie po艂 sierotami.. G艂upia nie g艂upia, matka to jednak matka...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dok艂adnie takkkkkk
偶r膮 w ci膮zy bez opami臋tania, potem wa偶膮 po 80 kilo i w zwi膮zku z tym ,偶e dupska im sie ruszy膰 nie chce, wdupiaj膮 jakie艣 lidy, adipexy czy inne chemikalia, nara偶aj膮c te maluszki na bycie po艂 sierotami.. G艂upia nie g艂upia, matka to jednak matka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 medecin
No nie u偶ywa艂abym tutaj tak ostrego j臋zyka. Jako lekarz uwa偶am, 偶e s膮 przypadki, gdzie nie wystarczy ruch, 偶eby schudn膮膰. A ponad to, ka偶da dieta powinna by膰 prowadzona pod nadzorem lekarskim- musi by膰 bezpieczna!

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋 z poprzedniczkami...nie jestem 艣wi臋ta, bo sama do 60 kg si臋 doprowadzi艂am przy moim wzro艣cie, ale ja chudn臋 diet膮 i ruchem, a nie truciem si臋...a niestety takie osoby chcia艂yby je艣膰 czekolad臋 i kebaby, 艂ykn膮膰 tabletk臋 i by膰 pi臋kne po tygodniu...Za艣 stosuj膮 Dukana bo pozwala wcina膰 ile si臋 da :/...Mia艂am kole偶ank臋 w pracy na Dukanie i non stop na l-4 potem siedzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 medecin
niestety, Dukan jest dowodem tego, jacy ludzie s膮 naiwni i jak daj膮 si臋 podej艣膰. Bo jak kto艣 napisa艂 ksi膮偶k臋 to napewno jest bardzo m膮dry i jego dieta pomo偶e! Jeszcze ka偶e si臋 tytu艂owa膰 dr, a tak jak w artukule jest napisane: nikt jego dyplomu nawet nie widzia艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja pr贸bowa艂am tej diety.,.,.Du
Ale cho膰 bardzo przestrzegalam zasad nie schudlam i z艂e si臋 czu艂am w trakcie,nudnosci,z艂e samopoczucie wiec zrezygnowa艂em,zastanawiam si臋 sk膮d tyle agresji i pogardywobec os贸b z nadwag臋,cale 偶ycie przestrzegalam diety,kole偶anki wcinaly paczki ja jab艂ka....w ci膮偶y przyby艂o mi 8 kilo,po porodzie wazylam mniej ni偶 na pocz膮tku ci膮偶y,niestety dopad艂a mnie choroba tarczycy,by艂am zmuszona bra膰 sterydy...najgorszemu wrogowi nie 偶ycz臋,utylam bardzo du偶o,bior臋 hormony,nie mog臋 膰wiczy膰 bo jestem s艂aba, tarczyca uszkodzila mi serce,jestem na bardzo restrykcyjnej diecie, 偶eby ju偶 nie tyc, nie piszcie z taka pogarda o zracych grubasach,nawet nie wiecie jak to boli... Co do Dukana mnie nie pomog艂o,na pewno to nie jest zdrowa dieta,ale jak ktos schudnie,straci kilogramy to chyba dla niego dobrze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 salamandra_7979
Dukan to z艂oooo. Szpital gwarantowany!! Ja by艂am na diecie, o kt贸rej mowa w tym artykule (Lignaform). 10 kg w d贸艂 i jestem bardzo zadowolona! Bardzo dobrze sie czu艂am, 偶adnych zawrot贸w g艂owy, odczuwania g艂odu, z艂ego humoru.

Udost臋pnij ten post