Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

ZAKAZANE UCZUCIE - tv4, 19:00

Polecane posty

Gość katka17
kiedy Ana Paula otrzyma kwiaty od Rogelia ?

Gość katka17
co Ana Paula zrobi Rogeliowi że na końcu będzie dla niej taki oschły uderzy ją swoim batem a ona cały czas będzie chciała się do niego zbliżać i się do niego przytulać a on nic ? http://www.youtube.com/watch?v=1yHBEaH_ps8&feature=related obejrzyjcie jest fajne

Gość dżony sumiasty wąs
Będzie oschły bo nakryje ją jak majstruje w gaciach Efrainowi.

Gość don flaco
A mnie szkoda Miguela,jakieś takie ciepłe uczucia wzbudza we mnie,dość że ma przejeb any żywot,ciągle dostaje po dupsku to go jeszcze wrobią w zabójstwo Maripaz, ktoś wie co z nim dalej będzie? Zauważyliście jakie Dany ma dziwne nogi,jakieś takie jakby dwie lewe miała.

Gość katka17
CarrieBradshaw-Preston Natalia Jimnez - Quisiera

Gość herdegowa
dobry ________oj nie zrobił zdjecia bo te idiotki wepchneły go do wody:D muzyka zajebista

Gość mrrrruuummm
mnie tez wkurza margarito jakies wkurwiajace dziecko i ciagle drze ryja i glupio sie smieje,masakra wkurza mnie ze zmienili godziny wolalabym o 19 :(

Gość łapserdakk
Ale ten film się zrobił nudny,nic się nie dzieje. Cierpiętnica Paula leży całe dnie dupskiem do góry,z wiecznie skrzywioną miną i sztucznymi rzesami,wszyscy koło niej skaczą,masakra. Rogelio też się jakiś mdły zrobił,dupa wołowa z niego,żona puściła się z innym,zaciążyła a on luz,usuwa się z hacjendy,żeby sobie Paula z transwestytą Gustavem gruchali pod jego dachem.Na jego miejscu pogoniłabym ją i cała rodzinę gdzie pieprz rośnie i przy drzwiach zasadziła kopa w dupska żeby mieli lepszy rozpęd.Gruby Margarito jest nieznośny,dobrze że go przez kilka następnych odcinków nie będzie. Może troche zrzuci ciała w tym sierocińcu i przestanie drzeć kopare.Na Cynthie też się nie da patrzec,męska twarz,wąs i wiecznie bluzki odsłaniające blady brzuch i obleśne kowbojki,zero kobiecości.Mam nadzieję że coś się ruszy bo coraz częściej zdarza mi się na tym filmie przysypiać.

Gość Katie;)
hehe fakt nudno jest ale z tego co czytalam sie rozkreci;) mnie z kolei wkurza efrain bo kazda babe posuwa lacznie z ta cynthia ktora cale gowno wie i jeszcze sie przyczynia do tego zeby bratu zaszkodzic i hacjendzie ktora moze w jakiejs czesci bedzie jej. nic nie mysli. a paula Bogu dzieki na dniach poroni i zatluka Gustava:)

Gość łapserdakk
Oooo kto zatłucze Gustka? Ten stary gruby niemilec co zabił Maripaz? Czy Bruno kogoś i nnego naśle?

Gość Katie;)
nie wiem kto ale dobrze zrobi;)

Gość jhgfds
nie zatluka go on zginie dopiero w ostatnim odcinku

Gość nie ściemniać
Nie wprowadzajcie widzów w błąd.Gustavo wyjedzie z Marią,nikt go nie zatłucze.

Gość katka17
jak wyjedzie z Marią?! on ożeni się z cinthią , jagby coś to mam streszczenie do 108 odcinka

Gość Katie;)
katka daj streszczenia;)

Gość nie ściemniać
To chyba ktoś Ci dał złe streszczenia,oni wyjadą z Marią do stolicy i tam zostaną.

Gość Katie;)
To pelno jest zlych streszczen, ja czytalam ze go ubija;)

Gość Macie.
http://chomikuj.pl/latino_telenowele/*e2*98*85*e2*98*85*e2*98*85Kraina+Telenowel*e2*98*85*e2*98*85*e2*98*85/Telenowele+aktualnie+emitowane+i+w+trakcie+dodawania/Zakazane+Uczucie+*5bLa+Que+No+Podia+Amar*5d/Zakazane+Uczucie+odcinki(wersja+oryginalna)/odcinki+161-166

Gość Macie.
ostatni odcinek

Gość Katie;)
dzieki:*

Gość łapserdakk
Znam ten film, oglądałam go już stąd wiem.

Gość katka17
hej dzisiaj znalazłam stronę ze streszczeniami zakazanego uczucia, są tam wszystkie odcinki od pierwszego do ostatniego jeśli chcecie wiedzieć jaka to strona to piszcie na poczta kati0125@wp.pl , chętnie odpiszę :)

Gość DulceAmargo
Zaczyna mnie denerwować ten film. Ana Paula nic nie robi tylko narzeka i się ośmiesza Rogelio w kółko chrzani o swojej miłości do Pauli, a później "łajdaczy się" z drugą A Cintia tylko się do wszystkich klei jak wariatka, a potem tyłek obrabia Mam nadzieję, że się coś w końcu ruszy, bo moja cierpliwość się kończy

Gość Osaczona mnie rozśmieszyła
:), babcia o głosie dziecinnym, dziewczyna z psami w peruce niebieskiej na ślub do kościoła szła, meble mi zjedzą! przypomniał mi się film Poszukiwany poszukiwana , Maryśka z kundlami biegła jako kelnerka, komedia polska super służąca płacze i wzdycha do bogacza jak w każdej telenoweli, Maria, Manuela, dziewczyny miały niebieskie lub różowe fartuchy, w Argentynie działo się Zakazana miłośc w Hiszpani i Wenezueli, tam była Jarima szalona, blondynka kochająca się w wujku Hermanie, Irena Liwas niemowa wielką miłością jego, Karlos jego syn też ją kocha, mieszkają w rezydencji białej Diego rudy diabeł gwałci Rosalindę , dziewczynę z plaży, zachodzi w ciążę, dziecko ma downa, które umiera, to chłopiec, dobra i wrażliwa dziewczyna staje się mściwa, aktorkę zmienili na inną, ładniejszą Jego syn Alwaro jest księdzem, nie akceptuje jego powołania,kpi z jego sukienki, mówi,że nie jest mężczyzną, żonę traktuje źle, bije, poniża Irena rodzi córkę Martikę, jest w depresji , wychodzi ze szpitala z dzieckiem, błąka się po Caracas, spotyka starszą kobietę o przydomku Makaroniara, ta wykorzystuje jej stan psychiczny zabierając jej dziecko Dziewczyna jest załamana,szuka córki , Herman pociesza ją, adoptują chłopca malutkiego, 9 lat mija, pracuje jako pięlegniarka, wciąż myśli o córce, jej syn chodzi do tej samej szkoły co dziewczynka, ona nie wie o tym, dzieci zaprzyjaźniają się, Irena słysząc jej imię jest poruszona....