Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hydrolizaa

38 - latka, to według was już jest stara baba?

Polecane posty

"pol forum ma zdjecia zeleczka a niby strzezone " widziałam na forum już z 10 moich zdjęć, ale że tak powiem, na żadnym nie byłam sobą...

Gość d i o
ladna bylaby z nich para :classic_cool:

Gość henk1
Nie.

Gość mitomania to choroba
sami mitomani na tym forum .najpierw pisza a potem wypieraja sie jakby to byly jaja wciskaja .

jakie jaja z nas ? nas to glowno obchodzi . jaka to byly z ciebie i z tej twojej niby dziewczyny .

Gość Lelouch Lamperouge to były
nick darkera?

no . niewiedziales ?

Gość do Zuzanna Amelia
Czyli wg ciebie Darker jest fałszywy ??

"Ja zamierzam się tam w tym roku przenieść. Już odpowiednią maczetę sobie w sklepie on-line upatrzyłem." jak mieszkalam krótko na pradze, to po zmroku bez noża nie wychodziłam... teraz jeszcze chcę sobie kupić gaz pieprzowy na pieski i ich babcie :D

Gość Lelouch Lamperouge .....
darker jest bardzo fałszywy, jeszcze gdyby chodziło tylko o kafe to nic, ale on jest taki w realu. Ma podły charakter i to jest przyczyną jego niepowodzeń, wiem co mówię

Gość dla mnie 38 latka
to młoda babka, w sile wieku. W najlepszej dekadzie życia. Dziwi mnie, że tutaj zadałaś to pytanie. Przecież tu siedzi albo gimgówno dla którego 25 latka to już stara torba albo sfrustrowane stare prawiki, które nienawidzą wszystkich kobiet, łącznie z własną matką. Daj spokój.

Gość Zuzanna Amelia & 20
20:11 [zgłoś do usunięcia] do Zuzanna Amelia Czyli wg ciebie Darker jest fałszywy ?? "Falszywy" - to nie jest odpowiednie okreslenie.

"darker jest bardzo fałszywy, jeszcze gdyby chodziło tylko o kafe to nic, ale on jest taki w realu. Ma podły charakter i to jest przyczyną jego niepowodzeń, wiem co mówię" przeleciał cię i zostawił? :P

"dla mnie 38 latka to młoda babka, w sile wieku. W najlepszej dekadzie życia." To niech się na budowę przyjmie bo worki z cementem same się nie przeniosą. "czyli darkerowi lepiej nic nie pisac na priv dobrze wiedziec" Bardzo dobrze wiedzieć bo byś szczerą odpowiedź dostała zamiast wazeliny. Żyj w swoim matriksie. "przeleciał cię i zostawił?" Pump'em and dump'em :D

Darker, jak mogłeś! a o naszej córce oczywiście jej nic nie wspomniałeś, alimentów nie płacisz, klamco Ty! :D

Gość co to za pytanie
w ogóle ? Młoda kobitka z ciebie :)

Gość co to jest 38 lat
najlepsze seks jeszcze przed tobą ;) Po 40tce rozkwitniesz w pełni. Młoda jeszcze jesteś. Zgadzam się z paroma postami tutaj - nie słuchaj tych wszystkich starych kawalerów, którzy przesiadują na tym żałosnym forum.

darker jest z tych co myślą, że obrabianiem dupska coś osiągną. on tak jak żelek często piszą w pomarańczy i sprzedają fakty o ludziach z kafeterii. to np. ich sprawka że zdjęcia creama latało po kafe.

Gość pewnie że jesteś młoda
w najfajniejszym wieku.Chciałabym mieć znowu twoje lata.

Gość o tak dopiero po 40tce
seks kobiecie smakuje najbardziej ;)

Gość Zuzanna Amelia & 20
20:17 [zgłoś do usunięcia] a to ci nowosc.. czyli darkerowi lepiej nic nie pisac na priv dobrze wiedziec Ile mozna pisac prywatnie Darkerowi to najlepiej zapytaj Natoletnia. Ona pisala prywatnie z Darkerem . A potem jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci wszystkie jej dane znalazly sie na kafe . Wstawione przez ...!!!! jakas kobiete z kafe. Ale to na pewno tylko taki dziwny zbieg okolicznosci i ani Darker ani zadna jego kolezanka nie ma z tym nic wspolnego.

Gość do Leluch Le cos tam
20:30 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 20 20:17 [zgłoś do usunięcia] a to ci nowosc.. czyli darkerowi lepiej nic nie pisac na priv dobrze wiedziec Ile mozna pisac prywatnie Darkerowi to najlepiej zapytaj Natoletnia. Ona pisala prywatnie z Darkerem . A potem jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci wszystkie jej dane znalazly sie na kafe . Wstawione przez ...!!!! jakas kobiete z kafe. Ale to na pewno tylko taki dziwny zbieg okolicznosci i ani Darker ani zadna jego kolezanka nie ma z tym nic wspolnego. to juz jest pojebane :O

Gość o tak dopiero po 40tce
Kobieta w pełni seksualnie rozkwita w wieku 43 lat, więc najlepsze ciągle przed Tobą. "Diagram, który pokazuje różnice w seksualności płci, zamieściła w swojej nowej książce Sztuka kochania. W dwadzieścia lat później Michalina Wisłocka. I tak u chłopców seksualność wybucha w wieku 10 lat, po czym wciąż gwałtownie wzrasta, by w 18 roku życia osiągnąć apogeum, następnie stopniowo spada. Natomiast kobiety dopiero w 35 roku życia stają się świadomymi kochankami i zaczynają domagać się swoich praw w seksie. A najlepszy okres seksualny płci pięknej przypada na 43 rok życia. Potem potrzeby w tej sferze życia maleją, aż do niemal całkowitego zaniku po sześćdziesiątce. Zatem wykresy krzywych popędu seksualnego kobiet i mężczyzn są kompletnie różne. Przecinają się tylko jeden jedyny raz, w wieku 35 lat. - To niezwykle krótki okres seksualnej harmonii obu płci kwituje Michalina Wisłocka." Czas jest po twojej stronie ;)

"Ona pisala prywatnie z Darkerem . A potem jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci wszystkie jej dane znalazly sie na kafe "\ a co to za laska w ogóle? bo jakoś nie kojarzę. to ta sama co miała nick proxy czy jakoś tak?

Gość Egoisteeee
Kocham desznika lat 80 :O:(

żelek nie pierdol że nie kojarzysz nastoletniej, bo to już jest żałosne

Gość Zuzanna Amelia & 20
kim razie pozostajemy przy wersji ze " to na pewno tylko taki dziwny zbieg okolicznosci i ani Darker ani zadna jego kolezanka nie ma z tym nic wspolnego." Masz brudne rece Darker. I doskonale o tym wiesz.

Gość
38 - mio latka nie jest starą osoba tylko w najlepszym wieku

"to ta sama co miała nick proxy czy jakoś tak?" Proxxxy to zupełnie inna osoba. Z Nastoletnią przeprowadziliśmy prowokację, że jesteśmy razem i się gromy posypały :D