Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hydrolizaa

38 - latka, to według was już jest stara baba?

Polecane posty

Gość o tak dopiero po 40tce
oj tak. Jeszcze młoda, a już niegłupia ;)

"Masz brudne rece Darker. I doskonale o tym wiesz." Mam ale akurat nie w tej sprawie.

Gość moja żoneczka ma tyle
i jestem jej wiernym sługą ;) Wspaniały wiek dla kobiety. Chociaż przyznaję, że mam obawy czy uda mi się dotrzymać jej kroku, bo niestety czas na moją korzyść nie działa. Faceci mają pod tym względem przeyebane, szybko się zużywają.

Gość
Chyba odwrotnie , ale różnie bywa ;)

Gość
Darker co ja niby mam byc proxy czy jak tam jej:D

Gość moja żoneczka ma tyle
Niestety nie odwrotnie, bo kobietom z wiekiem apetyt na seks rośnie. U nas niby ciągle taki sam ale coż, zmęczenie daje o sobie znac bardziej niż w szczenięcych czasach. Moja kobieta rozkwita wspaniale, niesamowicie mnie pociąga.

Gość poszedlem kupic i
mialas odwyk jak pisalas pod 16 innymi nikami ? czy w trakcie srania w kiblu 30 sekund to ten odwyk ?

Gość czarny nik to
zawsze szczery ?

Gość ertreyttruyu
hmmm ciekawe co darker przeskrobał skoro czystych rąk nie ma :classic_cool:

Gość do moja żoneczka
Viagrę przecież macie ;) Też bym się na miejscu facetów obawiała, że kobitka mi oszalaje po 40tce :D Po sobie widzę, że chcicę mam coraz wiekszą, a do 40tki jeszcze parę lat. Aż strach się bać co będzie później. Zajeżdże tego swojego samczyka :D

Gość
Oj chyba nie ma Darker powiedz cos przeskrobał ;)

Gość IMO38
:O

też mi śmieszne. jakbyś miała 3 małe darkerki w domu, to by ci tak wesoło nie było :o🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 20
A wracajac do tematu: 38 latka - dla nastolatki - to bedzie stara baba. Co najwyzej moze sie ubierac na mlodke i wygladac jak idiotka ale bedzie to stara baba.

Gość
Żeleczek sorry jak Cie moim smiechem uraziłam :)

Gość prawy prawik
to ja żaba letycja i piszę do siebie o sobie na pomarańczowo bo inni mnie mają za imbecyla :O🖐️

Gość Zuzanna Amelia &20
sama mam czterdziestke.

Gość do moja żoneczka
a co kogo obchodzi kim 38 latka będzie dla nastolatki ? :D Dla nastolatki to już 25 latka będzie starą torbą, jak ktoś słusznie zauważył. Nikogo dorosłego nie interesują urojenia nastolatek. Dla nich i 30 letni facet to już starszy pan. No i co z tego ? :D

Gość no co wy jak ona dobije
no dokładnie :D A od kiedy urojenia nastolatek są wyznacznikiem czegokolwiek ? Dzieci teraz maja decydowac kto młody, a kto stary ? :D

Gość Zuzanna Amelia & 20
To ze takimi opiniami nie nalezy sie przejmowac to zupelnie inny temat.

Gość jnnnnnnnnnnnnnnnnnnnng
Kazdy wiek ma swoje prawa, smutki i radosci. Co za idioci sie tu wypowiadaja. chcacy sobie poprawic samopoczucie szkalowaniem. Moja siostra najstarsza ma 48 lat, do niedawna sprawna, zadbana (choc akceptujaca zmarszki na twarzy) teraz ma takie problemy zdrowotne, ze szok ! Postarzala sie o kilka lat na twarzy przez stres i badania, operacje. I co, myslicie, ze uwaza sie za stara, ze ja ja za taka uwazam, czy nasi znajomi? Nie. Kazdy patrzy, ze jest za mloda, zeby zejsc z tego swiata (jest powaznie chora). Z mezem sie jej uklada, jest dla niego atrakcyjna i zrobilby wszystko, zeby wyzdrowiala, a nawet wolalby sam zachorowac, zeby ona tylko mogla byc zdrowa ! To sie nazywa milosc. A nie te pustaki faceci mlodzi w tych czasach-laska cud, piekna, szczupla, jak przytyje to zostawiaja, zdradzaja z mlodkami. Na tym milosc polega? Tak to jest jak sie patrzy jedynie na piekno fizyczne-ile niedobranych par, malzenstw jest. Motylki z brzucha odfruna, partner/ka zmieni sie fizycznie, przytyje, zestarzeje sie to juz pozamiatane. Kazdy sie zestarzeje, ludzi teraz szybko choroby dopadaja-to zweryfikuje te pseudo milosci do pieknego ciala.

Gość nie gadajcie bo nieraz
sie nadzialem :P na kobitke po 40 wygladajaca prawie jak nastolatka :D z pewnej odleglosci hehehe

więc skoro to są bezwartościowe opinie to po cholere je przywołujesz ? :D Czy ja mówię, że jak miałam 16 czy 17 lat, to faceci po 30tce to byli dla mnie stare ramole, absolutnie poza moim zainteresowaniem ? Nie mówię, chociaż to prawda, tak było. Ale co z tego.

żeby mówić o miłości to trzeba jej najpierw zaznać. A przecież na kilometr widać, że tych wszystkich sfrustrowanych, starzejących się już kolesi z tego topiku, nikt nigdy nie kochał. Chyba nawet matka sądząc po poziomie agresji. Smutne to w sumie, żal chłopaków. Każdy potrzebuje kochania.

Gość mlode sa 18,19,20pare
ale juz czesto 25latka jak rodzila to staro wyglada a po 30 to wiadomo ze jak dba o siebie to moze wygladac atrakcyjnie i czuc sie mlodo ale to juz nie ta swieza mlodosc :D

ta laska ma chyba z 50 kg nadwagi, co akurat nie ma nic wspólnego z ciążą. no chyba, że to ciąża spożywcza :classic_cool:

Gość IMO12346
Kaliban to żeleczek. :classic_cool: